haydi gözümüz aydın :) yanlız şuanda listedki kızlardan sanırım 4 tanesi falan regl oldu veya olacak... haftaya kilo vermede rekor kıracağımızı düşünüyorum... birincilik kesin gibi bence... tabi benim bugünüm her şeyi mafedebilir

daha şimdiden 575 kalori almış durumdayım... gözüm döndü çok yedim

en son 150 kalorilik bir çikolata yedim... o kadar çok tuttum ki kendimi bugün patladım sanırım... ama bugünü saçmaladığım gün ilan edip cumaya kadar 0 kaçamaksız olacağıma söz veriyorum
bi de dün en son 8 de yedim yattım kahvaltıyı saat 1.30da yaptık... dolayısı ile deli gibi acıkmıştım napiyim

önce çok masum başladım sabah aç karnına kuru yası su falan... sonra kahvaltı hazırlarken yumurta haşladım kendime burası da süper sonra eşim elinde sivas katmeriyle geldi ve gözümün döndüğü an o an oldu

sivas katmeri yuvarlak olur bilirsiniz yarısına yakıını yedim

ve itiraf etmeliyim ki pişmanlığın dışında midem de çok kötü şuanda aslında baya yağlı ve ağır geldi ama yedim valla

sonra da gözümün önünde günlerdir duran çikolatadan bir kare indirdim ama pahada ağır bir kare olmuş anlaşılan ki sonradan yağtığım kalori değerlendirmsinden 150 kalori olduğunu öğrendim
nolur bugün için kızmayın

hormonlarımın esiri oldum