• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bu arada kasım başında hangi kiloda olmayı hedefliyosunuz bakalım? bayram mayram ne olursa olsun şu kiloda olucam kasım başı diyebiliyo musunuz? ben diyorum... hedefim 59:nazar:

Kızlar bu arada kasım başında hangi kiloda olmayı hedefliyosunuz bakalım? bayram mayram ne olursa olsun şu kiloda olucam kasım başı diyebiliyo musunuz? ben diyorum... hedefim 59:nazar:

çok guzeel canım inşallah bakalım.. kasım basına 20 gunmu var hmm benım hedefımde 66 ozaman:)) gerci benim sureklı bıkıp yarım bırakmalarımı nabıcaz bılmıorum amaa

Son düzenleme:
peeehhh takım yıkılıyo :) ben de neler kaçırdım acaba bir gireyim dedim ki bir sayfa bile ilerleyememiş bugün hiç cık cık cık :)
merve evet cnm yoğurt kürüne devam ama kür amaçlı değil. çünkü 3 öğün yapmam gerekiyo onda aslında ama ben günde bir defa yoğurdu o şekilde yiyebiliyorum ama tadı ilk başta çok kötü gelirken şimdi baya bi hoşuma gidiyo. içine bir tane de kuru kayısı doğruyorum tarçın falan da var ya süper bir ara öğün oluyo benim için. kilo vermeme yardımcı olur mu bilmem ama faydalı bir şey bence. zencefil,zerdeçal da var içinde hımmm miisss :)

bu arada hala regl olamadım... şiştim de şiştim yani. güya pazartesi olacaktım da cumaya kadar hafif biraz ödemimi atarım diyodum olmadı :50:

ee kızlar yarın cuma heyecan var mı? bu hafta hiç artı bile çıkmasak yeter bence kesin ilk 3te oluruz o zaman...

ben bi de geçen hafta biz o durumumuza rağmen dereceye girince diğer takımlara bakayım dedim gerçekten biz iyiyiz ya moralleri bozmayın... millet veremediği gibi baya almış görünüyodu :1: gerçi onların da regl dönemine denk gelmiş olabilir :44: olsun biz iyiyiz gerçekten :34:
hayırlısı bakalım yaa benden yana pek umudunuz olmasın ama + cıkmayayıım bana yetcek..

çok guzeel canım inşallah bakalım.. kasım basına 20 gunmu var hmm benım hedefımde 66 ozaman:)) gerci benim sureklı bıkıp yarım bırakmalarımı nabıcaz bılmıorum amaa

yahu çağla senin de bir ortan yok yani :) ya tam süper yapıyosun her şeyi ya da cozuttu mu onu da hakkıyla yapıyosun :)
diyette süreklilik nasıl önemli biliyo musun? evet an gelecek her şeyi yemek isticeksin ve yiceksin ama nasılsa bozdum artık yapmıyorum demiceksin... öğlen mi bozdun? akşama normal diyet hayatına döneceksin... akşam mı bozdun? ertesi sabaha aynen rejime devam edeceksin... yoksa sürekliliği olmaz... hep de yanıldığımız ve hata yaptığımız nokta bu zaten. başlayıp başlayıp yarıda bırakmalarımızın sebebi bu...

sana şöyle bir örnek vereyim o zaman :) inançlı bir insansın ve orucunu da tuttun sanırım bu sene... şimdi regl olduğunda orucu bırakıyosun di mi? e bittiğinde ama aman canım nasılsa kaçtı gitti bi kere artık tutmayayım mı diyosun? kaldığın yerden devam ediyosun değil mi? bunu sana ve beynine yaptıran iman gücü... diyeti bozduğunda da tekrar diyete başlaman da böyle olmalı... kilo vereceğine inanmalısın ve bu uğurda her şeyi yapmalısın... bu seni mutlu edecek çünkü, tıpkı tekrar oruç tutmaya başladığında hissettiğin huzuru bunda hissetmeye başlıcaksın...

neyse çok uzatmışım, öyle işte yılmıcaksın kısaca :1:

Greyfurt ve portakal suyunu sabahları aç karnına içmeyiniz.Sabahları aç karnına içeceğiniz portakal veya greyfurt suyu hem yorgunluk yapar hem de hafif baş dönmelerine sebep olur.Günlük içeceğiniz portakal veya greyfurt suyu bir su bardağını geçmemelidir.Akşamları greyfurt veya portakal suyu tüketmeyiniz.Akşamları içeceğiniz portakal veya greyfurt suyu geceyi uykusuz geçirmenize veya kabus görmenize neden olabilir.Portakal veya greyfurt suyunu akşamları içmeyi alışkanlık haline getirmek takip eden günlerinizi depresif geçirmenize neden olabilir.

boyle bı yazı okudum tamda sabahları içmeye baslayayım derken yaaa

yahu çağla senin de bir ortan yok yani :) ya tam süper yapıyosun her şeyi ya da cozuttu mu onu da hakkıyla yapıyosun :)
diyette süreklilik nasıl önemli biliyo musun? evet an gelecek her şeyi yemek isticeksin ve yiceksin ama nasılsa bozdum artık yapmıyorum demiceksin... öğlen mi bozdun? akşama normal diyet hayatına döneceksin... akşam mı bozdun? ertesi sabaha aynen rejime devam edeceksin... yoksa sürekliliği olmaz... hep de yanıldığımız ve hata yaptığımız nokta bu zaten. başlayıp başlayıp yarıda bırakmalarımızın sebebi bu...

sana şöyle bir örnek vereyim o zaman :) inançlı bir insansın ve orucunu da tuttun sanırım bu sene... şimdi regl olduğunda orucu bırakıyosun di mi? e bittiğinde ama aman canım nasılsa kaçtı gitti bi kere artık tutmayayım mı diyosun? kaldığın yerden devam ediyosun değil mi? bunu sana ve beynine yaptıran iman gücü... diyeti bozduğunda da tekrar diyete başlaman da böyle olmalı... kilo vereceğine inanmalısın ve bu uğurda her şeyi yapmalısın... bu seni mutlu edecek çünkü, tıpkı tekrar oruç tutmaya başladığında hissettiğin huzuru bunda hissetmeye başlıcaksın...

neyse çok uzatmışım, öyle işte yılmıcaksın kısaca :1:
ya benım ortam yok gercekten ya mutluluktan ucarım mesela yada diplerdeyımdır intiharın esiginde :)) ya evet daha once hep öyle bıraktım zatenn.. ama sımdı nasıl oluosa donuorum tekrar dıyete ıste ama 1 gun gecmiş oluo onun yerıne 1 oğun yapabilsem süüper olucak:)) neyse hedefimi 65,5 olarak değiştiriorum yaa kendime guvenıorum ben(karnım tok belkıde ondan guvenıorum ) :)))

Ayrıca kilo sorunu olanlar içinde maydonoz sapı kürü çok faydalıdır. Maydonoz sapı suyunu içtikten birkaç gün sonra idrarınızın rengine ve yüzeyindeki yağ kalıntılarına baktığınızda yağ eritici ve ödem attırıcı özelliğinide fark edeceksiniz.

bu gorusu sewdım bende bunu uygularım ozaman ne dıosunuz kızlar eda özellikle sana soruorum sen ıcıodun galibaa

:46: hedef güzelmiş bnm hedefim 65 te kalmak gecmeyeyimde inşşş
Kızz o döngüye bnde girdim yha bi türlü toplayamıyorum 2 gundur spor yok koca kıcımı bi kaldıramadım
Ayrıca kilo sorunu olanlar içinde maydonoz sapı kürü çok faydalıdır. Maydonoz sapı suyunu içtikten birkaç gün sonra idrarınızın rengine ve yüzeyindeki yağ kalıntılarına baktığınızda yağ eritici ve ödem attırıcı özelliğinide fark edeceksiniz.

bu gorusu sewdım bende bunu uygularım ozaman ne dıosunuz kızlar eda özellikle sana soruorum sen ıcıodun galibaa
Canm bnim arkadas boyunca içti ve cok faydasını gördü gercektennn insn buna bnde deneyecegimm byrammdan sonraa

Selam kızlar. :3::3:

Bugün giremedim çok yoğunum. Sanırım yarında böyle olacağım. Bayram üstü çok yoğunum maalesef. Yarın kilo bildirimimi mutlaka yaparım. Akşamda pc'im bozuk olduğundan giremiyorrum. Affedin beni lütfen. :5::5:

Yahu bu deniz abla nerede dün bi konu okumuş kızmıştı acaba o konuyu yazanı bulup kafa göz girmeywmi gitti cok sinirlwndim diyodu ;)))
Allah allah yarın cumaa
Masallah burasıı sinek awlıyoo
Nerdesiniz kızlar cagla duygu ve bendeniz merve var kümsecikşer yoghh

:46: hedef güzelmiş bnm hedefim 65 te kalmak gecmeyeyimde inşşş

Kızz o döngüye bnde girdim yha bi türlü toplayamıyorum 2 gundur spor yok koca kıcımı bi kaldıramadım

Canm bnim arkadas boyunca içti ve cok faydasını gördü gercektennn insn buna bnde deneyecegimm byrammdan sonraa

gercektenmi iyimiş bende baslıyayım yarın 1 demet maydonozum warda ziyan olmasın:))

benımde 1,62 canım bizim daha cok kılo vermemız lazım:)

Abboww kızz bize 56 58 ler cok yakısıyo 55 ten aşagısıda hortlak gibi olutorum benn Zaten yüMde bir gram et yok ne warsa bel ve asagısı bide göbek tabiii oda doğumdan kaldıı

Yani kimle kiyasladigina bagli tabi :27: Esime bakis boyumu kisa buluyorum ama standart Türk kadinina bakis biraz uzun sayilir galiba :34: 1,71 canim boyum

Yanni fatmacum elin heralde 2 metra war kısa olduguna göre ona istinadenn

Ahhh ahhh zayıflıgımın kıymetını bilememişimde ayu gibi yemişim yemişimde bide onu cıkarmamışımmmm
Wayyyy basıma gelenlere wayy wayy

Back
X