• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

duyugucum gebe olmadıgından eminsen papatya adaçayı ne bulursan iç.bende işe yaradı.test yaptım sonra bastım adaçayını.yaban mersini keten tohumu hurma.Allah ne verdiyse.şimdide durduramıyorum:37:

canımm.kusuruma bakma laptobun şarjı patladı resmen bide bayram öncesi ya hastalar costu günde 30 bulmayan hasta sayım en son 70i gördüm.mesaiyide aştım eve gelincede bitmiyo yemek birde misafir.2gündür canım çıktı.bide malum regl oda ne regl öğrenciyken aşağı köyü sel bastı derdik aynen o biçim:17:

şöyle bi gecmişe bakayım dedim iyiki bakmısım hemen senin soruna cevap yazayım.14 ay gec değilbenim ilki 13 aylıkken 2.14 aylıkken yürüdü.3. küçük malum.bebekler düzgün yürümez bide ayakları hep düz taban gibi olur.ortapedi uzmanı bir arkadas evde asla cocuklarınıza ayakkabı giydirmeyin otapedik felan bahane dedi.ayak yere bastıkca şekil alırmış.sen canını sıkma.görsem daha net konusurdum ama cok canını sıkıyorsa ortapediste göster.bana bile gelebilirsin.:16:

Gercekten mi söylüyosun yha
Valla aglattın beni içime su serptinn
Su an gözlerim öle yaşlı kı inan yazamıyorumm cok saol yha iyiki varsın sana gelmek çokk isteriimm ama muhakkak ugrayacagımm
Allh razı olsun yhaa
İçimi rahatlattınnnn;)))
İiki varsınn

yahu bu bana yapılacak şeymi,kaynım bi kutu baklavayla geldi.tabagıma almadım cocuklarla oyalandım .vee sadece ucundan ısırıkla kendimi kandırdım.şimdi canım hiç istemiyor.ben normalde birde reglken baklava yemiycemmm.olacak iş değildi.:51:

turkbayragi.gif
CUMA zayiflama YARIŞMASI 330. ETAP SONUC LİSTELERİ
turkbayragi.gif

4 - 11 EKİM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................14. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM ve 5.TAKIM:nazar::87:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
14. takımdan.............mutlulukperisi.................3.23%:nazar::65::71:
İKİNCİ
4. takımdan.............defne2222......................3.16%:nazar::71:
ÜÇÜNCÜ
5. takımdan.............maymunarmut .....................1.90% :nazar::71:

bayram öncesi süper bir başarı tebrikler kızlar...umarım en kısa zamanda hepiniz sağlıkla keyifle istediğiniz kg lere ulaşursınız....
melis ayrıca tebrik ediyorum seni...
paylaşım alanında bu başarının hikayesini anlatırsın keyifle.....

Gercekten mi söylüyosun yha
Valla aglattın beni içime su serptinn
Su an gözlerim öle yaşlı kı inan yazamıyorumm cok saol yha iyiki varsın sana gelmek çokk isteriimm ama muhakkak ugrayacagımm
Allh razı olsun yhaa
İçimi rahatlattınnnn;)))
İiki varsınn

herkesin dediğine kulak asma.benim çocukken bir ayakkabım vardı tam yamuk içe basa basa yamultmustum.ama yinede dediğim gibi,görmediğimden kesin konusmayım.şu yazıyı bi oku.

Birincisi çocuklarda masum düztabanlık denilen, herhangi bir özel tedavi gerektirmeyen durumdur. Masum düztabanlık çok yaygındır, çocukların yüzde 60, 70, bazı çalışmalara göre 80’inde hafif düztabanlık ve hafif içe basma vardır. Bu durum bebek tipi yağ dokusunun cilt altında yerleşmesinden kaynaklanır. Çocuk büyüdükçe ve yürüdükçe bu yağ dokusu azalırken kaslar güçlenerek ayağın uzunlamasına kavisini-arkını artırır. Sonuçta çocuğun ayakları normale döner. Bazen bu durumları hasta yakınları ve hekimler hastalık zannedebilirler hatta tedaviye yönelik ortopedik botlar, tabanlıklar veya bir takım başka özel kalıplarla yapılan pabuçlar verebilirler. Bunların hiçbiri etkili değildir, tersine bilim dışıdır ve çocuğun ayağının kas yapısının gelişmesine engel olduğu için zararı bile dokunabilir.
İkinci grupta
Kemik ya da eklem deformiteleri veya bağların gevşekliğiyle birlikte olan ileri düz tabanlıktır. Bu grupta bazı ayak kemikleri arasında doğuştan kaynama-birleşme yada ayak kemiklerinde eksiklik, normalden farklı şekilde olma gibi sorunlar olabilir. Bunun dışında çocuğun vücudundaki tüm eklem bağlarını ilgilendiren gevşeklik, bolluk olur ki bu durumdaki hastalarda kol ve bacaklardaki diğer eklemlerde de normalden fazla bolluk – hareket görülebilir. Bunlarda ayak kemikleri birbirine gevşek bağlı olduğu için birbiri üzerinden kayarak yarı-çıkık, çıkığa kadar giden deformiteler görülebilir. Bu saydığımız durumlarda ayakkabı içi Mekanik takviyeler, özel egzersiz programlar ve bazı cerrahi tedaviler yapılabilir.

güya bugün kadındoğumcuya gidecektim.denizcim kuaföre bilenem gitmiş bayrama hazır.:12:bayramın 4. günü eşim gidecek annem ve babam gelecek.bu sefer mezun olur inşallah.1.5 ay kadar yok geldiğinde beni tanıyamasa:51:1.5 ayda 4-5 kilo versem eminim farkedilir.

kızlar dün akşam edayla konuştuk durumu izah ettim ve takımın kaptanlığını üstlendi sağolsun....
bu ay net paketimiz doluyor ,telden net kullanmıyorum...sonrasıda muallakta ....
acısıyla tatlısıyla 3 ay geçti takımı açalı ve her hafta çok güzel sonuçlar aldık bunun mutluluğunu ve gururunu yaşamak çok güzel bir duyguydu benim için ve devamıda bundan sonrasında sizlerle gelecek....

hepinizin kurban bayramınıda şimdiden kutluyor ;
sağlık ve sevgiyle kalın diyorum.....

kızlar dün akşam edayla konuştuk durumu izah ettim ve takımın kaptanlığını üstlendi sağolsun....
bu ay net paketimiz doluyor ,telden net kullanmıyorum...sonrasıda muallakta ....
acısıyla tatlısıyla 3 ay geçti takımı açalı ve her hafta çok güzel sonuçlar aldık bunun mutluluğunu ve gururunu yaşamak çok güzel bir duyguydu benim için ve devamıda bundan sonrasında sizlerle gelecek....

teşekkürler canım..senin ve ailenin bayramını kutluyorum.çok güzel vakit geçirmeni dilerim:16:

Senin için cok üzüldüm gitmene
Edaya cokk sewındimm yenii kaptanımızz;))
Ay bnm içime bişi oldu yhaaa
Gercekten çok üzüldüm ama ne garip dimi
Yüzünü bile görmedigim insana cok baglanmışımm ;((((((((((((((((
Deniz abla herşey için saol ;(((
Sanada mutlu bayramlar ablaa

aaa çok şaşırdım:53: bugünkü sessizliğğinden belliydi zaten :) hay allah ya... bu gidiş tam gidiştir geri dönüşün olmaz senin kesin :43: ben de üzüldüm gerçekten... neyse herkes için hayırlısı olsun...
Edacım sana da hayırlı olsun canım :)

iyi akamlar kızlar
bu hafta da çok güzel bi başarı elde etmişiz yine ilk üçteyiz bu arada tebrikleriniz için teşekkür ederim başarı hikayesi yazmam gerekiyomuş galiba ama ben öyle şeyleri pek beceeremem nasıl yazcam ki

:((( sağol hersey için Deniz Ablaa.. iyi bayramlaaar..

güya bugün kadındoğumcuya gidecektim.denizcim kuaföre bilenem gitmiş bayrama hazır.:12:bayramın 4. günü eşim gidecek annem ve babam gelecek.bu sefer mezun olur inşallah.1.5 ay kadar yok geldiğinde beni tanıyamasa:51:1.5 ayda 4-5 kilo versem eminim farkedilir.

zor değilmi 1bucuk ay ayrı kalmaak ya... bence 7kilo falan verirsinn ve farkedilir tabikii

zor değilmi 1bucuk ay ayrı kalmaak ya... bence 7kilo falan verirsinn ve farkedilir tabikii

Bi 5 6 kılo versen varya sizn bayrAmınız o zamn olur eşin dönünce ysnii
Kaptannn nerdesinn seni kutluyorum canmm hayırlı ve hayırlıdı olsun

Kızlarr hepinizi kutluyorumm meliscimm tebriklerr masallh
Dewamını bekleriz inşş
Caglacım, duygucum edacım yasemincim meliscim ediacım ve diger arkidişlerim hepinizi öpüyorumm
İi gecelerrrr tatlı rüyalarrr

Cok sasirdim deniz abla... eda cok iyi bir kaptan olucak bundan eminim ayni senin gibi... bizi birakma ama ugra sık sık olur mu ?

Back
X