• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)) ya ben kendime gelemedim yaaa kilo vermemde durdu iyice gitti motivasyon falann walla dikkatte edemiorum artıkk

bende dikkat edemiyorum pek bu aralar bayram bozdu ama tekrar eski disipline dönmek gerek birde sen oruç tutuyosun galiba onunda etkisi vardır oruç tutunca vücut aslında kıtlık durumuna giriyo yediklerin doğal olarak direk yağ olarak gidiyo ne kadar az olsalarda yani ben öyle biliyorum motivasyonu yükseltmek gerek ben hemen yarın bir diyete başlıycam daha karar veremedim araştırma yapıyorum spor yapamıycak gibiyim :( ya ağlıcam spor ve yapamamak ya inanmıyorum :( ama yaparım ya gerekirse 4 saat uyurum yaparım sınavlar başlıyo bizim :((

bende dikkat edemiyorum pek bu aralar bayram bozdu ama tekrar eski disipline dönmek gerek birde sen oruç tutuyosun galiba onunda etkisi vardır oruç tutunca vücut aslında kıtlık durumuna giriyo yediklerin doğal olarak direk yağ olarak gidiyo ne kadar az olsalarda yani ben öyle biliyorum motivasyonu yükseltmek gerek ben hemen yarın bir diyete başlıycam daha karar veremedim araştırma yapıyorum spor yapamıycak gibiyim :( ya ağlıcam spor ve yapamamak ya inanmıyorum :( ama yaparım ya gerekirse 4 saat uyurum yaparım sınavlar başlıyo bizim :((

ya walla bende hemen istiorum bi diyete baslamakk sporda yaparım artık rahatımda bi kendimi gaza getiremedim

Günaydin arkadaslar, hepinize mutlu sabahllaarr :16::16:
Son okul günüm bugün, sonra 1 hafta tatilimde kilom acisindan büyük hedeflerim olacak :42:

Suan bildirimimi yapip ögleden sonra görüsürüz diyerek kaciyorum:

Gecen hafta: 76,5
Bu hafta: 75,8
Fark: 0,7
%= 0,9

Dogru yaptim umarim. 1 hafta bildirmeyince hesabida unutmusum :31:
Veee 76 direncinide kirdigima cok memnunum :46:

Günaydin arkadaslar, hepinize mutlu sabahllaarr :16::16:
Son okul günüm bugün, sonra 1 hafta tatilimde kilom acisindan büyük hedeflerim olacak :42:

Suan bildirimimi yapip ögleden sonra görüsürüz diyerek kaciyorum:

Gecen hafta: 76,5
Bu hafta: 75,8
Fark: 0,7
%= 0,9

Dogru yaptim umarim. 1 hafta bildirmeyince hesabida unutmusum :31:
Veee 76 direncinide kirdigima cok memnunum :46:

Bide ben kirabilsem 67 direncini yaa inmiorum inmedikce motivasyonum gidio ama bu hafta fena planlarim war haftaya hedefim 66yi gormek

ben kaza dedim sonrasını getirmedim onu anlatıyım aslında şimdi nasıl yaptım diyorum ama anlatıyım :)
benim başparmağımda batık var arife günü işte annemdeydim temizlik falan ben koltuğu batık olan parmağımın üstüne bırakmışım :( tabii kaslıyım ya koltuğu taşıyom :D başparmak mor gezindim birde o kadar çok acıyo ki :( gören bir daha bakmadı teyzenin biride operasyonla içindeki tırnağı çıkartır demez mi kalpten oracıkta gitcektim ama sanırım öyle olcak benim batık kökten geliyo anormal tarzda :( yürüyemedim falan başka bir teyzede bana evlenmeyi düşünüyon mu dedi birde oğlunu övüyo allahım geç karşısına al patlamış mısırı izle kadını dedim yok 28 yaşından önce evlenmeye kalksam babam izin vermez bu sefer kadın korku filmine döndü :D canımı zor kurtardım hepinizin başına gelmiştir heralde böylesi bana 16 yaşında bile olmuştu :( çok büyük gösteriyom çok

gecmiş olsun ya lokal anesteziyle uyusturup cekiolar tırnagı ama Allah yardımcın olsun canım yaa:( aynen benim söz tarihim belliydi banada sürekli görücü gelmeye calısıodu anneleri istio bide cocukların dunyadan haberi yok ilk banada 16 yasımda gelmek istediler canım babamın patronuydu ustelik amcası döwuodu adamı walla

kızlar ben aynıyım 89.listeyi ekleyim dedim ama beceremedim.liste eklenince eklerim.

Kızlaaarrr günaydınnn!!!!
Beklenen an geldiiii!!! 59.9'ummmm :) çok şükür 5li rakamları görebildim :) en son kaç göründüğümü hatırlamıyorum bayram öncesi o yüsden yüzde hesabı yapamıyorum :)

Kızlaaarrr günaydınnn!!!!
Beklenen an geldiiii!!! 59.9'ummmm :) çok şükür 5li rakamları görebildim :) en son kaç göründüğümü hatırlamıyorum bayram öncesi o yüsden yüzde hesabı yapamıyorum :)

60,4 müşsün canımm

kızlar ben 65 cıktım üzgünümmmm artım var eksim yok
etap baş.64.6
suan kilo.65
:5::5::5::5::5::5::5::5::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

evettt şimdi söz verdiğim gibi önümüzdeki hafta birinciliğe oynayacagım.hadi bismilllah.

***14. TAKIM 332. ETAP ***

Valkyrie89 : (89,8/ / /% )
cglaa16 :(67.5/ / / % )
Ryeo:(59,9/ / / % )
Ftm86: (76.5/ / /% )
Humeyrasağlam: (64,8/ / /% )
morkurbaga: (60.4/ / / % )
mutlulukperisii: (75/ / / % )
edia :(91,6/ / / % ) izinli
kelebekolacam: ( 89/ / / % )

14. TAKIM ORTALAMASI :

Son düzenleme:
60,4 müşsün canımm
%0.8 o zaman benimki :)

***14. TAKIM 332. ETAP ***

Valkyrie89 : (89,8/ / /% )
cglaa16 :(67.5/ / / % )
Ryeo:(59,9/ / / % )
Ftm86: (76.5/ / /% )
Humeyrasağlam: (64,8/ / /% )
morkurbaga: (60.4/ 59.9/% 0.8)
mutlulukperisii: (75/ / / % )
edia :(91,6/ / / % ) izinli
kelebekolacam: ( 89/ / / % )

14. TAKIM ORTALAMASI :
Vaaayy çağlacım kaptan yardımcılığın hayırlı uğurlu olsun:) bakıyorum da çabuk adapte olmuşsun helal valla:46:

%0.8 o zaman benimki :)

Vaaayy çağlacım kaptan yardımcılığın hayırlı uğurlu olsun:) bakıyorum da çabuk adapte olmuşsun helal valla:46:

daha öyle bişi yok:) yardımcı olayım dicemde olayları bilmiorum edada yok yazayım dedim..

ya bişi sorcam sizeee benim kilom hemen hemen aynı ama göbek yaptım yaa yani gecen ay daha azdı niye bu yine fazlalastı yaa

Back
X