• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay can geldi walla bana.çok güzel bir haber aldım.4kasım-15 aralık arası 1.5 ay şişli etfale gidip gelmek zorundaydım.haber verdiler artık zorunda değilim.iş çıkışı ki burdan şişli etfal o saatde git gel çekilmez.akşamları cocukları zor görüyom onları bırak git kabus olmustu.kabus bitti.

Canım gözün aydın bak sana dedim bunlarda yavaş yavaş geçecek. Sıkıntı etme diye:)) yavaş yavaş yoluna girer herşey. :16:

Yasemincim senin adına sewındimm
Hersey güzel olacak inşş

***14. TAKIM 333. ETAP ***

Valkyrie89 : (88,4/ / /% )
cglaa16 : (67.2/ / / % )
Ryeo : (63,4/ / / % )
Ftm86 : (76.8 / / /% )
Humeyrasağlam : (65,00/ / /% )
morkurbaga : (59,9/ / / % ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
kelebekolacam : ( 89/ / / % )
pofuduk18 : (74,6/ / / % ) 325.etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 8 'e bölündü.

14. TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleyen: Moderatör:
cadılar bayramımı hangi ülke burası.ben 10 yıl avusturyada kaldım.şimdi cadılardı yılbaşıydı orda tatil çoktur.

Burasi soguk ve yilin 11 ayi yagmurlu gecen Almanya :9::9:

Caglacim nasil gidiyor? Ben 5 milimi az önce bitirdim, sakin yapmadim deme bana ceza veririm bak :52::8:

Ben dünki menümü paylasayim:

Sabah: 2 yumurta, 1 kepek ekmek, peynir, zeytin, yesillik gibi klasik kahvaltiliklar

Ara 1: Kahvee (ama malesef sütsüz sekersiz degil disarida oldugu icin kremali ve sekerli oldu :26::41:)

Ögle: Balik ve salata (1er porsiyon)

Ara 2: 1 elma ve 2 mandalina (cokmu oldu nedir :44:)

Aksam: Gelen misafirimiz cok güzel maklube yaparim dedi, bitince gözlerime inanamadim o ne öyle :53::52: Az yemee calistim ama kalori bombasi resmen :18: :39::56:

Vee aksamdan sonra 2-3 kasik sütlac.
Kalori hesaplayamadim malesef.
Cay olarak sadece siyah cay icebildim.

Caglacim nasil gidiyor? Ben 5 milimi az önce bitirdim, sakin yapmadim deme bana ceza veririm bak :52::8:

Sabah: 2 yumurta, 1 kepek ekmek, peynir, zeytin, yesillik gibi klasik kahvaltiliklar

Ara 1: Kahvee (ama malesef sütsüz sekersiz degil disarida oldugu icin kremali ve sekerli oldu :26::41:)

Aksam: Gelen misafirimiz cok güzel maklube yaparim dedi, bitince gözlerime inanamadim o ne öyle :53::52: Az yemee calistim ama kalori bombasi resmen :18: :39::56:

fatmacım aramızda halletsekkk:)))
ay yapamadım daha bide basıma gün cıkardılar kısırlar pogacalar ac kaldım kaldıkca herseye saldırasım geldi falan berbattım bugunde ya:( 70 olcam tekrar galiba ben:(((

Ulaşıcağız elbette! Bu kilolar gidecek.
Bu arada tekrar kilo alma hikayeni merak ediyorum haberin olsun pelincim:)

Dikkat etmeyi bıraktım, spor yalan oldu yani spor yapmayı bıraktım. sporsuz kilo vermek olmuyor onu anlamış oldum. iş yerinde yemeklerim sıkıntı oluyor biraz onlara uymak zorunda hissediyorum kendimi mesela bugün de öğle yemeği biraz diyete uygun olmadı maleseef. normalde ev yemeği tarzı yiyoruz ama bugün köfte ekmek olduu maleseef :50: akşamı hafif geçirerek ve yanımda ara öğün getirerek telafi etmeye çalışıcam ve en kısa zamanda toparlıcam. benden herkese tavsiye. diyet değil beslenmenizi alışkanlık haline getirin diyete basladım verdim bırakıyım olmuyor tekrar geliyor kilolaaar...

Evet canım eşleştik. Dünkü diyet patlatma olayından sonra hedefi düşürmekte fayda var elbette ama şuan bile hedefine ulaşmış vaziyettesin. Bireyselde birinci olabilirsin... :9:
Hedefi zaten ondan yuksek tuttum simdiden gecti diye dusundum.kactim hatırlamıyorum ama regldim ya en az arti 2 falandir bana 3mus gibi geliyo

Dünkü menüm.

Sabah:
1 bardak greyfurt suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
1 domates.
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi( kan yapsın diye)

Ara: yok

Öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 porsiyon salata

Ara1 :

1 dilim ananas+6 fındık

Ara2 :

2 dilim ananas

Akşam
9 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak light yoğurt
4 yk patates salatası ( maalesef kendime engel olamadım :14: ama bugün çok kararlıyım kaçamak yok.)

Su: 2 litre+ soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
yarım saat yürüyüş.

Tülin'cim ellerinden öper :9:
O patatesleri ekmek yerine sayabiliriz bence :) oglen ekmek yok aksam yok ya ikisi sanki onunmus gibi yoksa tum gun supermis tabii diyetisyen ne vermişti hatırlamıyorum zaten bence mükemmel gidiyosun nazar degmesin
Eminim bugün kacamak yapmadin ama dikkatte etmek gerek bi kere kacamaga alisinca hep oluyo takipteyimm

Canım ben artık diyetisyene gittiğim için ne verirse onu yapıyorum.
Diyetisyenin listesine uyduğumda 1,300 - 1700 gram arası verebiliyorum. Ayrıca benim listemi her kilodaki insan uygulayabiilir ilgililere duyrulur :))

Yeşil çay+ ısırgan + bol su +haftada üç gün 1 er adet sade soda. Valla komple gidiyor işte:)))

Uyabilcegimi bilsem yaparim da sey diye düşünüyorum sana spor yapma dedi ya ben yapıyorum o zaman daha fazla açık oluyo benim orda kafam karisiyo

yaaa ben cok kotuyum kızlaar ya kendime hakim olamıorum tekrar adepte olamadım yaa sporda yapamıorum ya kesin + cıkcam benn :(((((

Bugunku menum

Sabah 2 yumurta
1 dilim diyet beyaz peynir
Salatalik domates
1 dilim kizarmis kepekli ekmek

Ara: 1 elma

Oglen: 8yk taze fasulye
3yk yogurt

Ara 1 paket yulafli kepekli bisküvi

Aksam: 100gr haslanmis tavuk
3yk yogurt
Cabuk corbalar varya mercimekli olandan yaptim

Spor 40dk spor salonundaydim
1 yesil cay simdide isirgan otlu cay icicem
2 lt su hala daha devam icmeye
1 soda

Spor salonunda olcum yapilcaktim olamadi yarin veya cumartesi olcum yapilcak ve tam bir program elime gecicek asil olay ondan sonra yani :) diyetisyeninede gorunucem belki onu yaparim bilemedim

Niye boyle dusunuyosun ki neden olumsuz dusunuyosun olumlu dusun olumlu olsunn

e bayramdan beri topalanamadım ben hala tartılmadımda ama hissediorum ve yediklerimi biliorum ooof walla aglıcam cok zor irademe sahip olmakkk:(((

e bayramdan beri topalanamadım ben hala tartılmadımda ama hissediorum ve yediklerimi biliorum ooof walla aglıcam cok zor irademe sahip olmakkk:(((
Bu konu hakkinda düşünme yediklerinle bir guzel guc kazandin ileride kendini sıkabilmek icin hemen basla ve dusunme hep gelecegi dusun kacamak yaptıysan yaptin onlarin tadini cikardin mi tamamdir bir daha istemez ben uzun sureli diyetlerde kacamak yanlisiyim zaten sakin ol nolcak bisi olmadiysa nolur ki insaniz bos animiz veya canimizin cok çektiği bisi olur duygusal bir durum olur kilo verme durur korumadaysan 1-2 kilo alabilirsin hepimiz yasiyoruz olay tamam diyip cizgi cekebilmekte guc kazanman lazim bunun icinde bence en iyi basaran insanlara bak ve kacamak dusundugun an baslamadan onceki fotografini goz onune getir cunku seni en basta motive eden oydu o durumda olmayi begenmemistin

Bu konu hakkinda düşünme yediklerinle bir guzel guc kazandin ileride kendini sıkabilmek icin hemen basla ve dusunme hep gelecegi dusun kacamak yaptıysan yaptin onlarin tadini cikardin mi tamamdir bir daha istemez ben uzun sureli diyetlerde kacamak yanlisiyim zaten sakin ol nolcak bisi olmadiysa nolur ki insaniz bos animiz veya canimizin cok çektiği bisi olur duygusal bir durum olur kilo verme durur korumadaysan 1-2 kilo alabilirsin hepimiz yasiyoruz olay tamam diyip cizgi cekebilmekte guc kazanman lazim bunun icinde bence en iyi basaran insanlara bak ve kacamak dusundugun an baslamadan onceki fotografini goz onune getir cunku seni en basta motive eden oydu o durumda olmayi begenmemistin

aynen canım derhal toparlanmam lazım ve su sureklı tartılmayı bırakmam lazım cok moralım bozuluo + gorunce bakalım yaa adetıme sayılı gunler war yıne oynattı psıkolojımı:)) dun gece agladım ben dıyet yapamıorum dıye:)

yaaa ben cok kotuyum kızlaar ya kendime hakim olamıorum tekrar adepte olamadım yaa sporda yapamıorum ya kesin + cıkcam benn :(((((
Walla bn olimmm o zamn bu serumlar kesin bana kilo aldıtcak iştahım acıldı kendime dur demessem 70 olcam ama demm lazım çagla senle aynı durumdayız canm;(((
Direnişe gecelim nefse karsıı
Bugunku menum

Sabah 2 yumurta
1 dilim diyet beyaz peynir
Salatalik domates
1 dilim kizarmis kepekli ekmek

Ara: 1 elma

Oglen: 8yk taze fasulye
3yk yogurt

Ara 1 paket yulafli kepekli bisküvi

Aksam: 100gr haslanmis tavuk
3yk yogurt
Cabuk corbalar varya mercimekli olandan yaptim

Spor 40dk spor salonundaydim
1 yesil cay simdide isirgan otlu cay icicem
2 lt su hala daha devam icmeye
1 soda

Spor salonunda olcum yapilcaktim olamadi yarin veya cumartesi olcum yapilcak ve tam bir program elime gecicek asil olay ondan sonra yani :) diyetisyeninede gorunucem belki onu yaparim bilemedim
Menün gayet güzel canmm
Yulaflının yanında içecek yeşilçay yaparsan metabolizmn çalışır
Canmm öle düşünme düşündkçe beyninde vücudunu peset sinyalleri gönderiyo yapmaa cagla be güzel olmussun ipince hedefine az kalmışş çıtır anneler kervanına katılcaksın bebişimm;))
Sana katılıyorum canm bn özelliklw refl döneminde çikolata yemem lazım kakaoyu bi şekilde tüketmm gerekıyo
aynen canım derhal toparlanmam lazım ve su sureklı tartılmayı bırakmam lazım cok moralım bozuluo + gorunce bakalım yaa adetıme sayılı gunler war yıne oynattı psıkolojımı:)) dun gece agladım ben dıyet yapamıorum dıye:)

Canmm bak stres kortizol salgılıyomuş vücuda oda kılo yapıyo bılıyodun zaten kız dün yasemin ne dedi
Stres yok
Sters yokk yokk yokk;)))

Öğle ile akşam arası saat aralığı uzunsa elma+2 mandalina çok değil canım. Kahveyi arada bir ödül niyetine içebiliriz bence ama haftada 2 yi geçmemeli. Hatta 1 kere olursa daha iyi. tabi sütle şekersiz içersen istersen hergün iç :34:

Maklube nedir bilmiyorum. Tartı gününden önce sütlaç kötü olmuş. sende farkındasın. Hem kahve+ sütlaç çok olmuş canım.

Back
X