- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #111.041
Kaptanim,30luklar seklinde yapayim mekigi o zamanmaşallah sana sporda yapılmış erkenden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim,30luklar seklinde yapayim mekigi o zamanmaşallah sana sporda yapılmış erkenden
![]()
Canım hosgeldin masallah 1 ayda 10 kilo felan vermissin demi ben yanlış anlamadiysam nasıl yaptın bu bi ay nasıl geçti tebrik ederim ins biz de verebilirizHerkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...
Ben bundan 33 gün önce Dukan diyetine başladım ve 1.77 boya 92,7 kiloydum! Oldum olası kilolu olduğum için, artık yaş 28 oldu e bi de avukatım, giydiklerimi yakıştırmıyorum, olmaz bu iş dedim ve kolları sıvadım.
Bugün, diyetimin 33. gününde, 80.9 kiloyum :) 81 değil dikkatinizi çekerim :)))
Hedefim, en başından beri ilk önce 79 kiloyu görmekti. Sonraki ve son hedefim de 69 kilo olmak ve bu kiloyu koruyabilmek. Şuanda, ilk hedefime 2 kilo, asıl hedefime 12 kilo kala sizlerle tanıştım.
Umarım beraberce veririz bu kiloları , herkese kocaman öpücükler![]()
Canım hosgeldin masallah 1 ayda 10 kilo felan vermissin demi ben yanlış anlamadiysam nasıl yaptın bu bi ay nasıl geçti tebrik ederim ins biz de verebiliriz
senin dukan zaten olmuş karatay bahsettiğin şekil karatay. sağlıklı dengeli beslenmenin tam karşılığı yani![]()
hoşgeldin. tebrik ederim çok güzel vermişsin...
Oynakbasicim gece yatmadan once bir bardaga su doldur. Icine de 1 tane hurma at. Ramazanda tuketilen hurmalardan. Sonra sabah kalkinca hem suyu ic hem hurmayi ye. Cozuyormus. Bagirsaklari calistiriyormus. Yeni ogrendim henuz denemedim ama bir zarari yok gibi gorunuyor.
Hosgeldiniz aramiza
Ne guzel vermissiniz 33 gunde.
Devami gelecek insallah hep birlikte guzel guzel verecegiz![]()
Hosgeldin,tatlim![]()
evet Özür dilerim nerdeyse 12 kilo:)) valla ben bi haftada bir kilo veremiyorumÇook teşekkür ederimmm
33 günde 92,7'den 80.9'a indim işte :) 11.8 kilo yani 10 demeyelim :)))
Şaka bir yana, Dukan yapıyorum ben ama en sağlıklı şekilde ve artık öğremiş/anlamış şekilde yapıyorum.
Sabahları jambonlu omletim, yulaf kepeğinden yapılmış tostum bol yeşilliğim, domatesim biberimle.
Öğlenleri ofiste hızlı olmak gerektiğinden, ızgara tavuk salata veya köfte salata.
Akşamlarım ise tam bir macera :) Her gün market alışverişi yapıyorum resmen. O gün canım ne isterse. Kaşarlı tavuk/et soteler, patlıcan salatası, kaşarlı patlıcan beğendi üstüne yoğurt üstüne kıyma :)
İlk başlarda zorlanıyordum düzeni tutturmak adına, doğru ve sıkılmadan yiyebileceğim şeyleri bulmak adına ama artık alıştım ve zevkle akşam olmasını bekliyorum :)
Yeşil çay 2 fincan biri saat 11'de biri de gece yatmadan mutlaka içiyorum.
Ve su kolik oldum iyice. Günde minimum 3 litre su içiyorum, max 3,5 olduğu oluyor çok koşturmuşsam.
Onun dışında, adliyeler arası yürüyorum, ofiste yürüyorum, bulduğum her fırsatta zıplıyorum :) Yani spor yapamasam da hareketi arttırdım. Telefonuma adımsayar yükledim, ilk başlarda günde 1500 adım atıyormuşumŞuanda en kötü günü 5.000 adımla kapatıyorum. Eğer dolmamışsa, evde 5000 olana kadar dolanıyorum :)
ok 70 mezun ederiz seni bu azimle hemncikBekarım çocuksuzum :)
Hedefim 70 olsun, 60lı rakamlar korkunç geliyor en son ortaokulda gördüm sanırım :)
evet kuzum aynen öle başlaKaptanim,30luklar seklinde yapayim mekigi o zamanSonra ilerlerim insallah zamanla
![]()
supersin yurumek cok faydalı.ben mecburen araç kullanmak zorundayım oyuzden spora özel zaman ayırıyorum 2 çocukla zor oluyor. sabah hepberaber hazırlanıyoz onları okula birakıyorum sonra annaneden okul sonrası toplayıp eve geçiyorum evimde merkeze uzak araç mecburi olunca gun içi nadir gunlerde yurume sansım var imrendim simdi sana yazafitsin :)Çook teşekkür ederimmm
33 günde 92,7'den 80.9'a indim işte :) 11.8 kilo yani 10 demeyelim :)))
Şaka bir yana, Dukan yapıyorum ben ama en sağlıklı şekilde ve artık öğremiş/anlamış şekilde yapıyorum.
Sabahları jambonlu omletim, yulaf kepeğinden yapılmış tostum bol yeşilliğim, domatesim biberimle.
Öğlenleri ofiste hızlı olmak gerektiğinden, ızgara tavuk salata veya köfte salata.
Akşamlarım ise tam bir macera :) Her gün market alışverişi yapıyorum resmen. O gün canım ne isterse. Kaşarlı tavuk/et soteler, patlıcan salatası, kaşarlı patlıcan beğendi üstüne yoğurt üstüne kıyma :)
İlk başlarda zorlanıyordum düzeni tutturmak adına, doğru ve sıkılmadan yiyebileceğim şeyleri bulmak adına ama artık alıştım ve zevkle akşam olmasını bekliyorum :)
Yeşil çay 2 fincan biri saat 11'de biri de gece yatmadan mutlaka içiyorum.
Ve su kolik oldum iyice. Günde minimum 3 litre su içiyorum, max 3,5 olduğu oluyor çok koşturmuşsam.
Onun dışında, adliyeler arası yürüyorum, ofiste yürüyorum, bulduğum her fırsatta zıplıyorum :) Yani spor yapamasam da hareketi arttırdım. Telefonuma adımsayar yükledim, ilk başlarda günde 1500 adım atıyormuşumŞuanda en kötü günü 5.000 adımla kapatıyorum. Eğer dolmamışsa, evde 5000 olana kadar dolanıyorum :)
ok 70 mezun ederiz seni bu azimle hemncik
evet kuzum aynen öle başla
supersin yurumek cok faydalı.ben mecburen araç kullanmak zorundayım oyuzden spora özel zaman ayırıyorum 2 çocukla zor oluyor. sabah hepberaber hazırlanıyoz onları okula birakıyorum sonra annaneden okul sonrası toplayıp eve geçiyorum evimde merkeze uzak araç mecburi olunca gun içi nadir gunlerde yurume sansım var imrendim simdi sana yazafitsin :)![]()
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm![]()
bende bazen kendime bahaneler bulup yurumeye kaçıyom iş yerinden kim se duymasın amaÇocuklu hayat zor :) Ben markete bile arabayla giden, 2 apartman öteye bile hatta arabayla giden biriydim :) Şimdi şimdi, arabayı ofisin altına koyup gün içindeki faaliyetleri mümkün mertebede araçsız yapmaya çalışıyorum :) Yine çok iyi olduğum söylenemez ama dünden iyiyim bugün onu biliyorum :)
Bi 5 kilo daha verirsem, yüzmeye başlayacağım, hem havalar da iyice güzelleşir o zamana kadar. Bakalım hayırlısı :)
tatlım başlangıç kilonu 81,4 yapıyorum hedefinide 69 koyuyorumÖncelikle hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim :)
Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse 23 yaşındayım,öğrenciyim. Aslında 5 yıl önce diyetisyen ile baya zayıflamıştım (56kgdım) ama üniversiteye başlayınca koruyamadım ne yazık kiŞimdi tekrar zayıflama macerasına başlıyorum umarım bir an evvel sizlerle birlikte başarabileceğim bunu :)
RengarenkNesli bu sabah tartıldığımda size söylediğimden daha fazla çıktım tartıda ve yıkıldım
Umarım bir problem olmaz. (81,4 kg olmuşum
) Asıl hedefim tekrar 5 yıl önceki kiloma dönebilmek aslında ama ilk etapta izin verirseniz hedefimi biraz daha küçük tutmak isterim. Eğer uygunsa ilk hedefimi 69 olarak belirleyelim? :)
bende bazen kendime bahaneler bulup yurumeye kaçıyom iş yerinden kim se duymasın ama
nerde yaşıyorsun bende deniz memleketi alanya da yaşıyorum bu arada
tatlım başlangıç kilonu 81,4 yapıyorum hedefinide 69 koyuyorum
hiç can sıkma hergun tartılma menulerini yazkı öneride bulunalım
nerde yaşıyorsun kuzum guun içi yurume imkanın varmı
eferin cimcime bana bunlarla gel. spor çok önemli sağlıklı bi yaşam için. hadi sıkılaştırıyoz kurtuluyoz kilolardanİstanbul'da yaşıyorum.Spor salonuna üyeyim oraya gidiyorum. Son haftalarda pek gidemedim gerçi okulun yoğunluğundan ama artık işi sıkılaştırmaya kesin kararlıyım! :)
katremim burda okullar 3 gun tatil size tatil yokmuAy anca gelebildim selam herksse :) bugün 10 da uyandık kızımla yemek yapıp okula zor yetiştim erken kalkmak daha iyi oluyor işleri bitiriyorum vakit geçirebiliyorum kızımla![]()
ayyy kabızlıktan cecom ya . bugunde çıkamazsan yarın acıcehremi içsenki napsanSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Kör olmayasıca Ustaları bekliyorum hala
Eşimin halası malzemeleri getirdi yarın için ve onları bile yaptım
Yarın bir tek dereotunu, maydanozunu ve taze soğanını doğrayacağım
Bu arada kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimi halaSoda içiyorum şimdi belki biraz rahatlatır diye
![]()
akşamki börek azdır işallah yapışmasın akrebim sonra totonaDünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı
Yarım içi alınmış simit
1 küçük dilim ev yapımı çörek
Peynir
1 haşlanmış Yumurta
Maydanoz
Öğle Yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam yemeği
2 dilim ıspanaklı börek
4 zeytin
1 parça peynir
Su 1 litre
1 saat yürüyüş
Hosgeldiniizzz mesleginiz harikaaa bir ayda da süper vermissinizz insallah devamı gelir :)Bekarım çocuksuzum :)
Hedefim 70 olsun, 60lı rakamlar korkunç geliyor en son ortaokulda gördüm sanırım :)