Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kizlar

kötü bir gün gecirdim gelemedim buraya kusurabakmayin....kendimi toplayayim ne yediğimi yazarim.....
takıma nazar değdı noluyoruz kızlar

Bugunku nenum

Sabah
Domates salatalik peynir omley zeytin ekmek

Ogle
Pilav fasulye karpuz

Ara
Tost

Aksam
1 kase corba
Salata ekmek

Spor
3 saat yuruyus

Su
2.100 litre
menu spor guzel cnm

sabah
biraz peynir
3 zeytin
domates
salatalik
2 adet kizarmis light ekmek....

dr gittim ekg cekildi kalbim coook agridi ama coook sukur iyi cikti....

iftara kadar hic bisey yemedin iftarda kahvalti yapmtim moralim bozuktu biraz cikolata kasikladim yalan yoook....

aksam bir saat yürüyüş yaptim benlik bu kadar...
canını bişi sıktı adacım neden böle oldun

sagol canim kalp rahatsizligim oldu ..stres yasadim dr stres dedi zaten....gececek insallah..
canını bişimi sıktı kuzum neden kalp rahatsızlandı anlat bakalım bir

İftar
2 kaşık pilav
salata
2 tane et Mangalda
yayla çorbası

1 dilim baklava
su az malesef
spor bisiklet
suyu çoğaltmalısın, iremcim sende bi kopukluk var neden uğramıyorsun kuzum, menu yazıp kaçmışsın

Kaptanim bazen hızlı hızlı bir sürü bişey demek istiyorum unutuyorum sonradan ilave ediyorum bazen menuler karışması diye ayrı yazıyorum ama mesaj sayım bu hafta az olur sanki çok giremedim artık eve dönünce normale döneriz

Bu günkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin reçel tam bugday ekmeği

Akşam çorba patlıcan yemeği salata
yürüyüş yarım saat
Su bir buçuk litre
ahahah anladım fundam takıldım zaten, bu mesajlara hep bir bahaneniz var ama kızıyorum :)))
menun guzel
Moral bozukluğumun sebebi ortaya çıktı. O kadar mutsuzum ki anlatamam size. :KK43::KK43::KK43:

29/06/2015
Moral bozukluğum yine bana tek öğün yemekle geri döndü :KK43:
2 dilim ekmek
1 parça süzme beyaz peynir
Birazda beyaz peynir

2 top kadarda dondurma yedim :/

Su: 2 litre
Spor: 35 dakika koşu bandında yürüyüş, 25 dakika bisiklet.

30/06/2015
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

Akşam
Chicken whopper sandviçi biraz da patates kızartması

Su: 2,5 litreden fazla
Spor: 65 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş, 18 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik.

01/07/2015
Kahvaltı
3 kayısı
Biraz da kiraz

Akşam
Tavuklu salata

Su: 2,5 litreden fazla
Spor: Yürüyüş.
guzel bızdığım noldu de hele bize

Teşekkürler canım , çook şükür bir şey çıkmadı dr stres yapar dedi o yüzden stresten uzak dur dedi ilaç olarak sana TATİL YAZIYORUM dedi ..:KK66:)) az kaldı tatile çıksak rahatlayacam...

Kaptanım çoook geçmiş olsun, bir sadaka çıkarın kaptanım ben ne olumsuzluk yaşarsam hemen sadaka çıkarırım öncesinde de yardım erderim zaten... Hatta o an elimde param varsa hiç gözüme gelmez kurban keser hepsini dağıtırım....gerçekten Rabbim bir sadaka için bin beladan koruyor insanı...

Günaydın fitleeer
Dünkü Sporu yaziyim
2.5km yürüyüş
1000 iç bacak
3 farklı mekik toplam 180

nazarenko nazarenko neler oluyorrrrrrr beybi neyin var?

Ay kiz catlattin beni valla moralim bozuk moralim bozuk bi anlathele rahatlarsin canim benim:KK19:
klimmacım geldi kaçtım acil gelerim gene

***HAZİRAN AYI ANALİZ RAPORU***
415 ETAP BAŞLANGIÇ KİLOSU VE 419 ETAP VERDİĞİ KİLO ARALIĞI HESPLANDI

aycanhakan( 66,8 & 65,3) toplam 1,5kg %2 kuralına göre SINIFI GEÇTİ *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4
MEZUNİYET KİLONA ULAŞTIN HEDEFİ DÜŞÜRELİMMİ MEZUN OLACAKMISIN KUZUM :KK9::KK73::nazar:

nhtylz. ( 87 & 88,8) toplam +1,8 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI ***MEZUNİYET KİLOSU: 65,9
BAŞ.TARİHİN 27/3/15 BAŞLAMA KİLON: 89,5 YELİZİM BAŞARISIZLIK SEBEPLERİNİ TESPİD EDELİM KUZUM :KK23:

kitap_asigi ( 64,6 & 64 ) toplam 0,6 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI *** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
BAŞ.TARİHİN 28/3/15 BAŞLAMA KİLON:68 , 3 AYLIK ORTALAMAN DÜŞÜK TATLI :KK23::KK51:

Diddah (72,1& 71 ) toplam 1,1 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI ***MEZUNİYET KİLOS: 67
BAŞ.TARİHİN 22/4/15 BAŞLAMA KİLON:75 , 2 AYLIK ORTALAMAN DÜŞÜK TATLIM :KK23::KK17:

nazarenko (77,9 &76,8 ) toplam1,1 %2 kuralına göre SINIFTA KALDI*** MEZUNİYET KİLOS: 71,5
BAŞ.TARİHİN 28/4/15 BAŞLAMA KİLON:81,4 GENEL ORTALAMADA BAŞARILISIN TATLIM :KK4::KK4:

Fulias (55,9&53,9 ) toplam 2 kg %2 kuralına göre sınıfı geçti *** MEZUNİYET KİLOS: 51,8
BAŞ.TARİHİN 29/4/15 BAŞLAMA KİLON:59 GENEL ORTALAMADA BAŞARILISIN KUZUM :KK9::KK73::nazar:
kızlar bu rapor daki duruma baktım da tekrar, takım başarısı için neler yapılabilir fikir beyan etmediniz bana

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günlerrrrrrrrrr :KK68:

Şükür bu sabah uykumu alabildim :KK66:
Dün iftara malum Görümcemdeydik tabi geç gelincede hemen büyük kızımla oturup hatmimizi okuduk ( şükür 1.5 cüz okuyabildik ) o yüzden gece uğrayamadım :KK66:
Bugün küçük kuzuyu yıkayıp bir postada renklilerimi yıkarım diye düşünüyorum :KK66: Bİrde bana bol gelen pantalonlarımın hepsini ortaya çıkartıp tersten giyip ne kadar daraltmam gerektiğine bakıp onları makineyle daraltmak istiyorum :KK68::KK68::KK68:
Artık öyle böyle bol gelmiyorlar :KK48: Geçen sene içine girdiğimde resmen karnımı kesecek kadar dar olan pantalonum dün akşam resmen popomdan düşüyordu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Bari onlarda Bayram öncesi aradan çıksın şurada kaldı 2 hafta bayrama :KK48: Bayramlık bir tane renkli pantalon almak istiyorum zaten ama yinede onlarda yapılsın ki elimi attıkca ay bu çok bol diye geri koymak zorunda kalmayayım :KK48:

takıma nazar değdı noluyoruz kızlar

menu spor guzel cnm

canını bişi sıktı adacım neden böle oldun

canını bişimi sıktı kuzum neden kalp rahatsızlandı anlat bakalım bir

Ahhh Kaptancım , ben çoook dobra biriyim o an ne düşünüyorsan herkese söylerim mantığıma ters geliyorsa Anamda olsa asla sen haklısın doğrusun demem onay vermem kimseye yalakalık yapmam yaparsam kendimle ters düşerim içim içimi yer hiç mutlu olmam....benim kv ve görümcem ise korkak savaşırlar Arkadan konuşup aslan kesilirler yüzümede bir güler yüz bir sevgi sorma gitsin bende buna kızdım dün arkamdan konuşmuşlar duydum sinirlendim ayrıca daha önce duyduklarımıda gidip tek tek tek sordum ki ayaklarınızı denk alın kulağıma geliyor diye ama yine akıllanmamışlar canım buna sıkıldı..

Ahhh Kaptancım , ben çoook dobra biriyim o an ne düşünüyorsan herkese söylerim mantığıma ters geliyorsa Anamda olsa asla sen haklısın doğrusun demem onay vermem kimseye yalakalık yapmam yaparsam kendimle ters düşerim içim içimi yer hiç mutlu olmam....benim kv ve görümcem ise korkak savaşırlar Arkadan konuşup aslan kesilirler yüzümede bir güler yüz bir sevgi sorma gitsin bende buna kızdım dün arkamdan konuşmuşlar duydum sinirlendim ayrıca daha önce duyduklarımıda gidip tek tek tek sordum ki ayaklarınızı denk alın kulağıma geliyor diye ama yine akıllanmamışlar canım buna sıkıldı..
Sabret canım hep sabredeceksin yoksa evlilik olmuyor ben 3 yılda en iyi bunu ogrendim

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir 1 tane krep

Ara
Armut

Ogle
Bir kase meyveli yulaf ezmeli sutle
Biraz patates puresi

Aksam
Zeytinyagli kabak
Makarna
Yogurt salata

Spor
15 dk bolgesel calisma

Su
1.70 litre simdilik

Masallah sana ya nasil soyledin oyle ben hayatta soyleyemezdim ama takilma bujadar da canini sikma canindan degerlimi.

Masallah sana ya nasil soyledin oyle ben hayatta soyleyemezdim ama takilma bujadar da canini sikma canindan degerlimi.
ayyyy soylemezsem cook siserim....:))))bide soylemedikce duymuyorum saniyorlar konusuyorlar onunu kesmek lazim....rol yapamiyorum bilsinler istiyorum.

sagol canim evet canimdan kiymetli degil ama yuzlerine soyleyeyim o zaman rahatlayacam...ayyy kizim biz demedik seni coook seviyoruz bilmem ne yemisim sevgilerini ama var ya kip kirmizi oluyorlar duyduklarinda ...

Canım neden moralin bozuk

Günaydın fitleeer
Dünkü Sporu yaziyim
2.5km yürüyüş
1000 iç bacak
3 farklı mekik toplam 180

nazarenko nazarenko neler oluyorrrrrrr beybi neyin var?

Ay kiz catlattin beni valla moralim bozuk moralim bozuk bi anlathele rahatlarsin canim benim:KK19:

guzel bızdığım noldu de hele bize

Yüksek lisansı kazanamamışım :KK43: Moralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff

02/07/2015

Geç uyandım kahvaltı edemedim acelem olduğundan sadece 3 kiraz yiyebildim.

Arkadaşımın kuzenleriyle magnum store'a gittik orda 1 magnum yedim.

Akşam da tavuklu salata yedim.

Su: 2 litre
Spor: Söğütlüçeşme metrobüs durağından Bostancı'ya kadar yürüdüm.

Ben geldiiiim.

Istanbula geldik pazartesi gunu. Ve hic bos vaktim yok resmen
Bugun de elbisem ayakkabim icin ciktik.

Hic halim kalmiyor. Kendimi eve zor atiyorum.

Iftardan once tartilamadim da unuttum.

Cok aktif de degilim.

Izne ayrilabilir miyim ben?

Back
X