SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmm
Kızçemle oturup bir güzel hatmimizi devam ettirdik

1.5 cüz okuduk ( 12ci cüze yaklaştık )
Aslında hala biraz geride geliyoruz ( Kadir Gecesine bitirebilmek için ) ama Allahın izniyle her gün 1.5 yada 2 cüz okursak Allahın izniyle yetişir diye düşünüyorum ( tek korkum bitmeden kızımın regl olması

artık nasip )
Biraz evvel arkadaşlarda İGden ( kızları KKda tanıyorum kaç senedir ) mesaj atmışlar Dua kardeşliği yapalımmı diye

Her gece toplu halde bir kişinin muradı için dua etmeye karar verdik

Onlar mucizelerine kavuşsun diye bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde borçlarımdan kurtulmak için
Aslında borçları hiç takmıyorum kafama ( öyle fazla değil her ailede olan ufak kart borçları

) ama işte eşim çok sıkıntı yapıyor kendine sonuçta bizlere en iyisini sunmak istiyor ve bazen tıkanıyor

aslında hep diyorum biz birşey istemiyoruz sen iyi ol yeter diye ama içi el vermiyor adamcağızın
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eder ....Aminnnnnnnnnnn
banucum pantolonu kırmızı al ustunede tunik ohhhh tam sezonmodası olur sanada çok yakışır eminim. makinayla bende daralttım bişiler ama buruş buruş oldu giyemedim

istersen terziye ver
Anammm bende bayılırım kırmızıya

hani derler ya üç kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun

bende o hesap

Valla bakalım haftaya bir deneyerim ( daha evvel daraltmıştım kalıbını bozmadan ) inşallah beceririm bu kez de olmadı dediğin gibi tekrar terziye veririm

Ben genelde pantalon olsun eşortman olsun tersten giyip eşime ( tabi bu kez anneme ) iğneletirim dikerkende dış dikişe göre orantılı giderim ve şimdiye kadar pek sıkıntı olmadı

Bir tek kızıma bol gelen ama iç bacak kısmında yıpranma olan bir kotu var onu yapamam herhalde

onu kesin terziye vereceğim çünkü hem makinemin kot iğnesi yok hemde beceremem onu ( şortman olsa komple girilirde ağ kısmı kotta sıkıntı olabilir

)
Geçen kızımınkini denedim tabi çok az kaldı tam yukarı çıkmasına ( dışarda kalan göbişi saymıyorum tabi

) ama kesin kararlıyım Kurbandada o pantalona girebileceğim

tabi kızımda ona dar gelenlere girer onunkiler bana miras kalır