Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuyruklu kaptan geldiiiiii

kalori sayma işini bi tarafa bırakalım da bitanem 800 kalori alıyorum da nesi anlamadım. diyetisyen mi verdi kendinmi
böyle karar verdin. 800 kalori çok az ve sağlıklı olacağını dusunmuyorum.
biz takımca sağlıklı kalıcı ve ömurboyu uygulanacak beslenme programı uygulamaya gayret ediyoruz. bazen sağlık hakkında paylaşımlar yapmaya da çabalıyorum gene konuşuruz bunları ama dusun 800 kalori işini :KK66:

fundam oralarda giremiyorsun sende tatilden dön de bol bol goruselim özledik

verdiğim karatay linklerini okudunmu hayatına az da olsa girebildilermi
ne guzel haber işte bide kendine guvensen uçacaksın kuzum

oooo cansucum yerimizede gez bolll boll eğlen ama yeme En Büyük KK

peki

iftarda çiğ çerezlerden de ye adacım sağlıklı karbonhidrat olur hem :KK66:
tansiyona dikkat et havalar çok ısındı

menunu topluca akşam yemeğinle liste şeklinde yaz bitanem oldumu. buraya kadar ki eleştirim sadece mısır gevreğine hiç değilse yerine yulaf ezmesi yesen gdo bılaşmayan mısırda yok urunude yok riskli olur
Teşekkür ederim hepiniz çok sıcaksınız çok güzel :-) akşam yemeğimden önce şimdi yeşil kahve içiyorum. Bi saat sonra da yine mısır gevreği. Bugün yemek yapamadım. regl kendini göstermeye başladı zerre dermanım yok. Evde de ağır kalorili yemekler var. Onlara da kalori korkumdan yanaşmıyorum :)

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] RengarenkNesli RengarenkNesli [/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]:KK43:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@fulias [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@nhtylz [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] aycanhakan aycanhakan [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@kitap_asigi [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] diddah diddah [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Evnscnc Evnscnc [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nazarenko nazarenko [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] A Akrepimm [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] I irem093 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ada81 ada81 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

kızlar bu listeyi ruveyda yapıyordu biliyorsunuz. bu liste nasıl yapılıyor bilen varmı, ayrıca menu listesini takip etmek isteyen gönullu arıyorum ;)

Ben geldiiiim:KK3:

Sabah 10dan beri tabak canak yatak ortusu vs icin geziyorum cok yoruldum bugun.

Daha onceden de kiyafet islerini hallettik.

Duzenimi bozmadim cok sukur. Kacirdigim zamanlar oldu ama dengeledim.

Bugun iftar oncesi 63.4'ü gordum:KK49:

Ozledim sizleri:KK200:

bizde seni özledik ruveydam nasılsın keyfin nasıl
Iyiyim kaptanim oyle misafir yemek takimi gunluk yemek takimi falan ugrasip duruyorum, dügün de acele olacak gibi sanki erkek tarafi kurban bayramina istiyor, sozde belli olur heralde az cok oyle telas telas telas iste:KK48::KK48:
siz nasilsiniz?

Kalori takibi hakkındaki mesajı görmemişim ben. Bu siteden bi üye söylemişti. Başka bi site var üye oluyosun kilo boy falan yapıyosun. Günlük kalori ihtiyacını söylüyo. Benim 2bin küsurmuş. Günlük normal yemeğimi falan yiyorum eskisi gibi. Sadece artık okul da tatil diye dışardan yemiyorum kendim yapıyorum yemeği yada eşim yapıyor işte. O şekilde besleniyorum, ekstradan çok fazla abur cubur yerdim onları bıraktım. Normalde çayım kahvem de hep şekersizdir zaten. Bu şekilde o siteye yediğim öğünleri porsiyonları yazıyorum. 700-800falan tutuyor. 900lük hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam ama :)

Iyiyim kaptanim oyle misafir yemek takimi gunluk yemek takimi falan ugrasip duruyorum, dügün de acele olacak gibi sanki erkek tarafi kurban bayramina istiyor, sozde belli olur heralde az cok oyle telas telas telas iste:KK48::KK48:
siz nasilsiniz?
Hayırlı olsun inşallah, herşey gönlünce olur :D

Amin insallah cok tesekkur ederim:KK68:
Hosgeldin aramiza :KK54:
Ben su an izinliyim haftaya iznim bitince daha cok buralarda olurum kaynasiriz:KK48:
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Ben de bugün katıldım aranıza, bişeyleri kavrama evresindeyim daha. :D haftaya ben de daha iyi anlamış olurum sen de olursun. Konuşuruz :)

Ben geldim eve yeni döndüm baya yürüdük bide oteli bulamadık falan ama güzel gündü neyse
Sahur
1 tost
2zeytin
Kk peynir

İftar
Yayla çorbası
1 sarma
1 dilim su böreği
Haşlama Et
2 kaşık kuskus pilav yada makarna :)
1 dilim güllaç

1300 kaloriyle bu haftanın rekorunu yaptım ama kolayı içmeyip babama verdim buda bir başarı :) :)

siz nasilsiniz?
oy ruveydam sır kupu gibisin sen baya baya dugun alışverişi yaptın gelin oldun gidiyorsun
:KK68::KK68: allah tamamına erdirsin herşey guzel olsun hakkında kuzum. çokta özledik seni. menu listesi nasıl yapılıyor bi gelince deyiver de yapalım kendimiz ;)

Kalori takibi hakkındaki mesajı görmemişim ben. Bu siteden bi üye söylemişti. Başka bi site var üye oluyosun kilo boy falan yapıyosun. Günlük kalori ihtiyacını söylüyo. Benim 2bin küsurmuş. Günlük normal yemeğimi falan yiyorum eskisi gibi. Sadece artık okul da tatil diye dışardan yemiyorum kendim yapıyorum yemeği yada eşim yapıyor işte. O şekilde besleniyorum, ekstradan çok fazla abur cubur yerdim onları bıraktım. Normalde çayım kahvem de hep şekersizdir zaten. Bu şekilde o siteye yediğim öğünleri porsiyonları yazıyorum. 700-800falan tutuyor. 900lük hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam ama :)
anladımmm. e menulerini toplu yazda bi görelim bakalım sağlıklımı değilmi. kalori hesabı tutabilir ama hucre beslenmesi hesabı tutuyormu bakalım ;)

Ben geldim eve yeni döndüm baya yürüdük bide oteli bulamadık falan ama güzel gündü neyse
Sahur
1 tost
2zeytin
Kk peynir

İftar
Yayla çorbası
1 sarma
1 dilim su böreği
Haşlama Et
2 kaşık kuskus pilav yada makarna :)
1 dilim güllaç

1300 kaloriyle bu haftanın rekorunu yaptım ama kolayı içmeyip babama verdim buda bir başarı :) :)

Allahım sen kaptanın azabından koru :KK17:canım kaptanım benim :KK54::KK15: 6 kilometre kadar yürüdüm taksimde oteli ararken buda hesaplanmış oldu:KK70:
ben anlamam yarın 100 mekik karın ağrıyarak çekilecek, çekerkende o cısları duşunursun artık :KK11:
pazarlık yok :KK62::KK62:
:KK70::KK70::KK73::KK73:

Vipera Vipera
mutsuzk mutsuzk

ben yeni uyelere bazı lınkler tavsiyeler veriyorum, bugun arada kaynadı akşamdan vereyim yarın ödevleri çalışın yorumlarınızı bekliyom çıtır meleklerim :KK66:
****************************************************************************************************

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

*******************************************************************************************************

sağlıklı beslenme ve metabolizmanın çalışması hakkında başucu bir e- kitap da hediyem size. ön yargıdan uzak mutlaka okuyun oldumu :KK66:

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

kaptan gene gece kuşu oldu
bende bugunki raporumu vereyimm

sabah kalkınca 2 bardak ılık limonlu su, az sonra 1 bardak kefir
10,30 da kahvaltı: tereyağda yumurta+zeytin+peynir+çiğ kaju ve ceviz+ avakado ezmesi+domates salatalık
15,00 de öğle: buharda haşlanmış brokoli ve taze fasulye ustune sarımsak yoğurt
20,30 akşam: k. mercimek çorbası+ semiz yemeği+ 2 parmak kadar kendi yaptığım pizzadan tattım
svılarım herzamanki gibi 4lt den fazladır.

spor bugunde yapmadım ama boğazlarım daha iyi, atlattım . tum hafta havuz deniz derken 3 gun ceremesini cektim. bayramdan önce işe başlarmıyım p.tesi bir konuşacağım bakalım olmadı salı başlarım artık, ozamana kadar spor+havuz+deniz 3 lusune devam allah zeval vermezse. bayramdan sonra zaten akşam öğunum de erkene çekerim gene malum eşimle sofraya oturmak için iftarı bekledim ramazan boyunca.

oy ruveydam sır kupu gibisin sen baya baya dugun alışverişi yaptın gelin oldun gidiyorsun
:KK68::KK68: allah tamamına erdirsin herşey guzel olsun hakkında kuzum. çokta özledik seni. menu listesi nasıl yapılıyor bi gelince deyiver de yapalım kendimiz :KK66:

anladımmm. e menulerini toplu yazda bi görelim bakalım sağlıklımı değilmi. kalori hesabı tutabilir ama hucre beslenmesi hesabı tutuyormu bakalım :KK66:

ben anlamam yarın 100 mekik karın ağrıyarak çekilecek, çekerkende o cısları duşunursun artık :KK11:
pazarlık yok :KK62::KK62:
:KK70::KK70::KK73::KK73:

Anlaşıldı kaptan :)

kızlar bu arada önumuzdeki cuma yarışma etabı bayrama denk geldiği için atlanacak ama şimdiden söyleyeyim, takım içi arife gunu herkes bildirim yapacak kiiiii bayramın ertesi döner dönmez tekrar bildirim istiyorum bayram faturasını görmek istiyorum çünki. bildirim yapamayacaklar 1 gun önce de olsa mutlaka tartılsın ve mesajla buraya yazsın anlaştıkmı şimdiden diyim onu.

Bugün iyi beslenemedim ama ortalama bir günümü foto atcam şimdi :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-12-01-26-34.webp
    Screenshot_2015-07-12-01-26-34.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 78
Back
X