- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #115.081
Çok teşekkür ederim, hoş bulduk :)Hos geldin canim aramiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, hoş bulduk :)Hos geldin canim aramiza
Teşekkür ederim hepiniz çok sıcaksınız çok güzelkuyruklu kaptan geldiiiiii
kalori sayma işini bi tarafa bırakalım da bitanem 800 kalori alıyorum da nesi anlamadım. diyetisyen mi verdi kendinmi
böyle karar verdin. 800 kalori çok az ve sağlıklı olacağını dusunmuyorum.
biz takımca sağlıklı kalıcı ve ömurboyu uygulanacak beslenme programı uygulamaya gayret ediyoruz. bazen sağlık hakkında paylaşımlar yapmaya da çabalıyorum gene konuşuruz bunları ama dusun 800 kalori işini
fundam oralarda giremiyorsun sende tatilden dön de bol bol goruselim özledik
verdiğim karatay linklerini okudunmu hayatına az da olsa girebildilermi
ne guzel haber işte bide kendine guvensen uçacaksın kuzum
oooo cansucum yerimizede gez bolll boll eğlen ama yeme
peki
iftarda çiğ çerezlerden de ye adacım sağlıklı karbonhidrat olur hem
tansiyona dikkat et havalar çok ısındı
menunu topluca akşam yemeğinle liste şeklinde yaz bitanem oldumu. buraya kadar ki eleştirim sadece mısır gevreğine hiç değilse yerine yulaf ezmesi yesen gdo bılaşmayan mısırda yok urunude yok riskli olur
Iyiyim kaptanim oyle misafir yemek takimi gunluk yemek takimi falan ugrasip duruyorum, dügün de acele olacak gibi sanki erkek tarafi kurban bayramina istiyor, sozde belli olur heralde az cok oyle telas telas telas istebizde seni özledik ruveydam nasılsın keyfin nasıl
Hayırlı olsun inşallah, herşey gönlünce olurIyiyim kaptanim oyle misafir yemek takimi gunluk yemek takimi falan ugrasip duruyorum, dügün de acele olacak gibi sanki erkek tarafi kurban bayramina istiyor, sozde belli olur heralde az cok oyle telas telas telas iste
siz nasilsiniz?
Amin insallah cok tesekkur ederimHayırlı olsun inşallah, herşey gönlünce olur![]()
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Ben de bugün katıldım aranıza, bişeyleri kavrama evresindeyim daha.Amin insallah cok tesekkur ederim
Hosgeldin aramiza
Ben su an izinliyim haftaya iznim bitince daha cok buralarda olurum kaynasiriz![]()
oy ruveydam sır kupu gibisin sen baya baya dugun alışverişi yaptın gelin oldun gidiyorsunIyiyim kaptanim oyle misafir yemek takimi gunluk yemek takimi falan ugrasip duruyorum, dügün de acele olacak gibi sanki erkek tarafi kurban bayramina istiyor, sozde belli olur heralde az cok oyle telas telas telas iste
siz nasilsiniz?
anladımmm. e menulerini toplu yazda bi görelim bakalım sağlıklımı değilmi. kalori hesabı tutabilir ama hucre beslenmesi hesabı tutuyormu bakalımKalori takibi hakkındaki mesajı görmemişim ben. Bu siteden bi üye söylemişti. Başka bi site var üye oluyosun kilo boy falan yapıyosun. Günlük kalori ihtiyacını söylüyo. Benim 2bin küsurmuş. Günlük normal yemeğimi falan yiyorum eskisi gibi. Sadece artık okul da tatil diye dışardan yemiyorum kendim yapıyorum yemeği yada eşim yapıyor işte. O şekilde besleniyorum, ekstradan çok fazla abur cubur yerdim onları bıraktım. Normalde çayım kahvem de hep şekersizdir zaten. Bu şekilde o siteye yediğim öğünleri porsiyonları yazıyorum. 700-800falan tutuyor. 900lük hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam ama :)
Ben geldim eve yeni döndüm baya yürüdük bide oteli bulamadık falan ama güzel gündü neyse
Sahur
1 tost
2zeytin
Kk peynir
İftar
Yayla çorbası
1 sarma
1 dilim su böreği
Haşlama Et
2 kaşık kuskus pilav yada makarna :)
1 dilim güllaç
1300 kaloriyle bu haftanın rekorunu yaptım ama kolayı içmeyip babama verdim buda bir başarı :) :)
ben anlamam yarın 100 mekik karın ağrıyarak çekilecek, çekerkende o cısları duşunursun artıkAllahım sen kaptanın azabından korucanım kaptanım benim
6 kilometre kadar yürüdüm taksimde oteli ararken buda hesaplanmış oldu
![]()
oy ruveydam sır kupu gibisin sen baya baya dugun alışverişi yaptın gelin oldun gidiyorsun
allah tamamına erdirsin herşey guzel olsun hakkında kuzum. çokta özledik seni. menu listesi nasıl yapılıyor bi gelince deyiver de yapalım kendimiz
anladımmm. e menulerini toplu yazda bi görelim bakalım sağlıklımı değilmi. kalori hesabı tutabilir ama hucre beslenmesi hesabı tutuyormu bakalım
ben anlamam yarın 100 mekik karın ağrıyarak çekilecek, çekerkende o cısları duşunursun artık
pazarlık yok
![]()
sen daha yatmadınmı minik kelebekAnlaşıldı kaptan :)
Uyuyamıyorum kisen daha yatmadınmı minik kelebek