Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydın :KK68:

Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım :21::21::21::21:
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu :KK68: misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu :KK48:
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu :KK48:
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi :KK68::KK68::KK68::KK68:
İnanılmaz hoşuma gitti :KK48: tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi :KK48: ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden :KK70: )

Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız :KK48:, bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum :KK48: evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime :KK48: nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız :21: )

QUOTE="RengarenkNesli, post: 41799931, member: 565913"]sen nire yolculuk banum iyi tatiller
[ QUOTE]

Canım 1 haftalığına ailecek eşimin halalarının yazlığına gidiyoruz :KK66: Akçaya :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu sene masraflarımız biraz çok oldu diye gitmeyecektik ama hem halalar ille gelin diye elli kere telefon açtılar hemde eşimde güzel bir tatile ihtiyacımız var diyince tabi ben dünden razı olduğumdan hadi gidelim dedik :KK48:
Gerçi daha valizimi bugün hazırlıyacağım artık nasıl dünden razıysam ( yoğunluğun gözü kör olsun :KK48: )

QUOTE="Emirse34, post: 41800127, member: 690056"]Bugun cok yakın bı arkadasımın onemlı bı ameliyatı vardı halende cıkmadı :KK43: ameliyattan ancak gelıp tartılabıldim , tatıle cıkanlara iyi tatıller dıliyorum, 62.7 cıktım az once cok guzel zayıflamısım afern bana :oops::KK17:[ QUOTE]

Canım inşallah arkadaşının Ameliyatı hayırlısıyla iyi geçmiştir :KK66:
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydın :KK68:

Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım :21::21::21::21:
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldu :KK68: misafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu :KK48:
Eşimin yeğeni ( bir kaç sene evvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu :KK48:
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi :KK68::KK68::KK68::KK68:
İnanılmaz hoşuma gitti :KK48: tabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi :KK48: ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden :KK70: )

Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız :KK48:, bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorum :KK48: evden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime :KK48: nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız :21: )

QUOTE="RengarenkNesli, post: 41799931, member: 565913"]sen nire yolculuk banum iyi tatiller
[ QUOTE]

Canım 1 haftalığına ailecek eşimin halalarının yazlığına gidiyoruz :KK66: Akçaya :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu sene masraflarımız biraz çok oldu diye gitmeyecektik ama hem halalar ille gelin diye elli kere telefon açtılar hemde eşimde güzel bir tatile ihtiyacımız var diyince tabi ben dünden razı olduğumdan hadi gidelim dedik :KK48:
Gerçi daha valizimi bugün hazırlıyacağım artık nasıl dünden razıysam ( yoğunluğun gözü kör olsun :KK48: )

QUOTE="Emirse34, post: 41800127, member: 690056"]Bugun cok yakın bı arkadasımın onemlı bı ameliyatı vardı halende cıkmadı :KK43: ameliyattan ancak gelıp tartılabıldim , tatıle cıkanlara iyi tatıller dıliyorum, 62.7 cıktım az once cok guzel zayıflamısım afern bana :oops::KK17:[ QUOTE]

Canım inşallah arkadaşının Ameliyatı hayırlısıyla iyi geçmiştir :KK66:
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
oh akçayı çok merak ederim çok eğlen banum

Ay yıne yanlıs hesaplama yıne ben cok pardon ya . Tesekkur ederım akşam sekız de cıktı ameliyattan cok sukur ıyı durumu sımdılık. Ayy kaptanım benden memnunsa ne mutlu bana ozamannnn :KK15::KK15: RengarenkNesli RengarenkNesli
memnunum hepinizden tabiki 0,5kg azmı bebeğimm
Menumu paylasayım, iftar: bır kase ezogelın, ıkı kaşık bulgur pilavı bırazda salata. Su 2.5 u gecmıstır bugun. Sahur yapmak istemedı canım bende bıraz meyve atıştırdım. Spor yapacak halımde moralımde yok yıne bugun cok cok yorgun ve yogun bı gunduu
menun guzel kuzum. kim sıktı canını koyver gitsin o sıkıntını sal kuzum
Gunaydin kizlar:KK68:
Kaptanim okuyorum firsat buldukca ve hayatima yavas yavas yerlestirmeye calisicam insallah
tamam yelizim

Merhaba kızlar ,

Malum son gün bu gün niyetliyim dün tutamamıştım....evi sildim süpürdüm toz aldım balkonları yıka bittim valla

iftar menü
kahvaltı yapacam hiç halim yok yemek yapmaya.....

bol suuuuuuuuu

bende bugunki raporumu vereyim kızlar
sabah çarşıya gittim gitmeden size mesaj attım ama çıkmamış. öğlen eve geldimçocukları doyur çamaşır as utu yap derken oğlum çok sıcakladım havuza inelimdedi, havuza indik. derken iftarayemeğimi hazırladım ve kaçgundur fitnese inememiştim yemekleri halledince fitnese indim sporumu yaptım huzurluyum :KK48::KK48:. akşam yemekten sonra eşim künefe yemeye gidelim demezmi :KK57::KK57: hayır diyemedim yarım porsiyon kızla paylaştık yedim vallahi :KK52:eh ancabu saat oldu gelebildim
menumu yazayım listeyi yayınlıyacağım

bugunki menum
sabah kalkınca 2 bardak ılık elmasirkeli su, az sonra yeşiliksir detoks içeceği, 30dk sonra kefir
ve 1 saat sonra kahvaltı 10,00 da: karatay kahvaltısı yumurtalı cevizli bol bol
saat 15,00 de öğlen: kabak çorbası+yoğurt
akşam 20,30 da: kabak çorbası+fırında izmir köfte+salata+1 dilim karpuz
ve yarım porsiyon künefe :KK46::eek:
spor:
20dk yuzme
40dk karma kardiyo: eliptik+bant+lesli
10dk karın ve kol çalışması
Söz zımbayım :)

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ 79 / 1/%1,25) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Bide bizim köy(rize) baya bi dağda olduğu şçin resim atarım yemek bildirimim ne zaman olcak bilmiyorum ama bu gün yoldaki kaçamaklarj yazıyım
Sabah
Kk peynir
1 bardak süt
1 börek

Öğlen
0.75 pide oranın pidesi meşhurdu ondan adını unutum 2 dilimide babama verdiğim için 0.75 :) ve ayran :) yine kola almak da tuttum kendimi neyse şuan böyle akşam biley yer miyim bilmiyom çünkü öğlen yemeğim 1 deydi kahvaltıda 7 deydi ben kaçtım sağlıcakla kalın

İyi akşamlar kızlar :*
Benim öğlen ve kahvaltı bir
Beyaz peynirli yumurta
Domates
Yarım dilim kepek ekmek
2 yeşil zeytin

Akşam
Haşlanmış tavuk
Yarım salatalık
Çikolata krizi tuttu iki tane de en minilerden muzlu popkek

kizlar bu hafta fazla kilo veremedim 71.900 telden giriyorum sonra listeye eklerim

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ /% )
Diddah ( 70.5/ / 0/ % 0)
nazarenko (77,8 / / / %)
Fulias (53.8 / / /% )
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ / /% )
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ /% )
Diddah ( 70.5/ 70.3/ 0.2/ % 0.30)
nazarenko (77,8 / / / %)
Fulias (53.8 / / /% )
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ / /% )
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )

14.Takım Ortalaması:%

Kaptanim çok özür dilerim ama bayram telaşı gelen giden bu arada bir bebek hiç fırsat bulamadım burdan ayrılmak da hiç istemiyorum şimdi kaynanamlar a gectik bayramda burdayım ptesi eve gecicez ozaman işleri sıkı tutum ins beni affedin

Back
X