Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beslenme düzenimi değiştirdim işte karatayımsı besleniyorum abur cuburu bıraktım çok yiyodum bıraktım öyle
Abur cubur cok etkiliyor gercekten. Abur cuburu kestigim gibi rahatlamistim ben. Sonrasinda da alisinca cok aramiyor insan. Su mu tutuyor vucutta napiyorsa artik abur cubur yediysem ellerim bileklerim falan şişkin şişkin oluyordu benim.

Bende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz☺️☺️

Hosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım ya @diddah

Benim biraz gec oldu ama yeni gecmise bakabiliyorum.:KK48:
Hosgeldin canim aramiza izindeydim ben. Adim Rüveyda. 21 yasindayim ben de. Hedef kilona cok fazla yok hemen mezun ederiz seni insallah:KK48:

Benim de hedef ilk basta 59. Sonra 55 belki. Su an 64 kiloyum. :KK51:

Tv de gördüm hözleme yiyolardı anneannemde ben sana hemen yapıyım dedi bende bi düşüniyim dedim hala cvp vermedim sessizliğimi korumayı planlıyorum:)
Hayiiir bugun yeme. Cok canin cektiyse yarin kahvaltida ufacik minnacik tadimlik yersin. Ama simdi olmaz:KK19:

Tv de gördüm hözleme yiyolardı anneannemde ben sana hemen yapıyım dedi bende bi düşüniyim dedim hala cvp vermedim sessizliğimi korumayı planlıyorum:)
Hic kiyamiyor anneanneler ya. Benimki de oyle. Reklamda bir sey ciktigi an bizim gozumuze bakar canimiz cekti mi diye.:KK48:
Allahtan havalar cok sicak da yiyesim gelmiyor. Yoksa her buraya gelisimde kilo alip donerim anneannem sagolsun:KK53:

Buraya geldik zaten kapçuk gibi kalmissin bu ne gı dedi ilk is :KK48:
Zayiflayinca sıkıntıdan dertten zayifladik diye dusunuyor uzuluyor kendince :KK48:

Bilgilendirmen için teşekkürler
hemen kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım başarılı bir öğrenciyi yüzde 1 lik dilimde bi okuldayım ama yanlış anlamazsanız adını vermek istemiyorum. Onun dışında
boy 1.68
kilo 81
hedef 61 yani ideal kilom
şuan aklıma gelenler bunlar :)

Canim sen de hosgeldin aramiza:KK54:

Yemedim kararlıyım :) bu arada kaptanım biz istanbula yakın ege taraflarından bakıcaz çünkü babam hafta sonları gelebilsin diye annem zaten öğretmen yazın birlikte tatil yapıyoruzda babam özelde k sorun var yani :) ama yinede sağol;)

Back
X