- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.401
tekrar nice yıllarınız olsun banumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü
Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtikdaha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde
Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir)
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahatAkşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik
Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyorbizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim
ama fazla kaçırmadım )
Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittiktabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik
İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdimSabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum
Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamışonları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmayayinede bozmam tabi düzenimi
![]()
dişçi ne dicek meak ettim banada yaz aynı durum bendede var konuşmuştuk. bana beklicez demişti ama.