Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü :21::21::21:

Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti :KK53:
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık :KK48:
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtik :KK53: daha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde :KK70:

Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir :oops: )
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahat :KK48: Akşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik :KK53: Ne romantik değilmi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek :KK48:
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye :KK70:
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyor :KK53: bizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim :oops: ama fazla kaçırmadım )

Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittik :KK66: tabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik :KK66:

İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdim :KK66: Sabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum :KK66:

Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamış :KK53: onları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi :KK64:
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmaya :KK53: yinede bozmam tabi düzenimi :21:
tekrar nice yıllarınız olsun banum
dişçi ne dicek meak ettim banada yaz aynı durum bendede var konuşmuştuk. bana beklicez demişti ama.

menu listesi nerde kaldı ki? rüveydam düğün telaşında sanırım bir süre senmi yapsan yelizim. zeze_84 zeze_84

I irem093 nerelerdesin canım kaçgundur yoksun merak ettim. menulerini de yazmadın, görev istiyordun hala istiyormusun menuleri takip etmek liste yapmak istermisin?
Kaptan ben ruveyda yapicak diye hic bakmadim ama hazirlamaya calisayim bidik uyurken

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]:kk77:-[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-:KK62:[/TD]
[TD]:KK62:-[/TD]
[TD]-:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]:kk77:.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​
[/QUOTE]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]:kk77:.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​
[/QUOTE]

Sanırım sende bıraz daha saglıklı beslenmelısın, böyle tek tip beslenmeler sanki cok da saglıklı gelmıyo bana yınede sen bılırsın ama söylemek ıstedım canım:)
5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum da o yüzden canım :) bugün bitti şükür 2.8 kilo ile kapattım şimdi ayça kaya diyeti yapıyorum

hadi gule gule git bitanem

karatay kitabını okudunmu fikrin ne kuzum çok merak ettim sen ve sum_93_hk sum_93_hk dan yorum bekliyorum. kitapta metabolik sendrom tum hastalık nedenlerini anlatıyor zaten. bu konulardan bilginiz olsun isterim hayat boyu lazım. ama illede karatay beslenin demiyorum sadece okumanızı önemle rica ediyorum bir faydası dokunur hayatınıza sihirli değnek olur diye
malesef metabolik sendrom hastalıkları çağın vebası ve her hastalığın başlangıcı. tek sebebide beslenme düzenensizlikleri yanlışları
hanginizde piko vardı kızlar? bununda sebebi bozulan şeker metabolizması olduğunu doktorunuz söyledimi? sanmıyorum sölediğini ama. metabolik sendromun sebeplerini bireysel olarak öğrenmek lazım o yuzden yiyeliyorum o çok değerli kitabı okuyun oldumu :KK66:
Kitabı yavaş yavaş okuyorum kaptanım :) metabolik sendromla ilgili çok araştırma yaptım. Pko var bende ama tam anlamıyla yokmuş aslında tek sorunum adet düzensizliği ve kilo doktor belki ilgili olabilir zararı olmaz diye şeker ilacı metafin kullandırdı ama bana bir etkisi olmadı genelde pko da faydalı oluyormuş sonra endokrine gittim o da haşimato olabileceğini yatkınlık olduğunu ama henüz başlamadığı için ilaç vermeyeceğini söyledi tiroitle ilgili bu da metabolik maalesef :( şuan ilaç da kullanmıyorum yine adet olamıyorum kilodan diyorlar doktorlar ben de iyi bir kilo vereyim dedim 60 a düş dedi

5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum da o yüzden canım :) bugün bitti şükür 2.8 kilo ile kapattım şimdi ayça kaya diyeti yapıyorum
kilo kaybın guzelde işallah devamı sağlıklı olacak sözmü

Kitabı yavaş yavaş okuyorum kaptanım :) metabolik sendromla ilgili çok araştırma yaptım. Pko var bende ama tam anlamıyla yokmuş aslında tek sorunum adet düzensizliği ve kilo doktor belki ilgili olabilir zararı olmaz diye şeker ilacı metafin kullandırdı ama bana bir etkisi olmadı genelde pko da faydalı oluyormuş sonra endokrine gittim o da haşimato olabileceğini yatkınlık olduğunu ama henüz başlamadığı için ilaç vermeyeceğini söyledi tiroitle ilgili bu da metabolik maalesef :KK43: şuan ilaç da kullanmıyorum yine adet olamıyorum kilodan diyorlar doktorlar ben de iyi bir kilo vereyim dedim 60 a düş dedi

kuzum kesinlikle en doğru kararı verdin ve bence en iyi yerdesin ilaçsız bu işi başarıcaz bak görürsün. yaşın çok genç erkenden bu hastalığın sebeplerini öğrenir ömur boyu dıkkat edersen hasta olmadan yaşarsın bitanem. bak yatkınlıkta varmış haşimatoya. yakalandıktan ve ilaca başladıktan sonra geri dönusu çok zor olur. aklım yettiğince bu hastalıkların tum sebeplerinin metabolik sendrom olduğunu çaresininde kesinlikle sağlıklı beslenme olduğunu biliyorum. umarım sanada aşılarız da ilçasız yaşamanına devam edersin. burada paylaştığım bilgileri oku mutlak hatta daha fazlasını yap araştır bitanem oldumu.
sloganımız bu zaten

biz SAĞLIKLI YAŞIYORUZ METABOLİZMAMIZI SEVİYORUZ" İLAÇSIZ SAĞLIKLI FİT BİR YAŞAM ulaşılmaz değil

Günün Olumlaması:Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk, huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.

:KK68::KK68:

kilo kaybın guzelde işallah devamı sağlıklı olacak sözmü

kuzum kesinlikle en doğru kararı verdin ve bence en iyi yerdesin ilaçsız bu işi başarıcaz bak görürsün. yaşın çok genç erkenden bu hastalığın sebeplerini öğrenir ömur boyu dıkkat edersen hasta olmadan yaşarsın bitanem. bak yatkınlıkta varmış haşimatoya. yakalandıktan ve ilaca başladıktan sonra geri dönusu çok zor olur. aklım yettiğince bu hastalıkların tum sebeplerinin metabolik sendrom olduğunu çaresininde kesinlikle sağlıklı beslenme olduğunu biliyorum. umarım sanada aşılarız da ilçasız yaşamanına devam edersin. burada paylaştığım bilgileri oku mutlak hatta daha fazlasını yap araştır bitanem oldumu.
sloganımız bu zaten

biz SAĞLIKLI YAŞIYORUZ METABOLİZMAMIZI SEVİYORUZ" İLAÇSIZ SAĞLIKLI FİT BİR YAŞAM ulaşılmaz değil

Elimden geleni yapacağım tavsiyelerin için teşekkür ederim kaptanım :) karatay kitabı da bitmek üzere sağlıklı yaşamla herşey düzelecek inşallah inanıyorum :)

ben hep derim duygusal açlık en kötsü hepimizin derdi. mutluluk, sevinç, boşluk, can sıkıntısı....... işte bunlardan ve yapacak bişimiz olmadığından aklımız hep yemekte. keşke annanem gibi dantel, kazak filan bişilerle uğraşsaydım da teknolojıden uzak durabilseydim derim hep

oy karın ağrısı çok fenadır bitanem

YERİ GELDİ MADEM HEMEN SU KONUSUNA DEĞİNELİM

Yemekten bir saât sonra su içmelidir.
Yiyecekler mideye gittiği zamân, mide onu hemen ayrıştırırmış. Onlara göre asidini yayınlar. Parçalamaya başlar. Tam parçalarken su gelmesi, midenin çalışmasını sekteye uğratır VE ASİDİNİ BOZAR. BUDA SİNDİRİME ZARAR VERİR. Sıhhat açısı itibâriyle uygun değildir.

bol bol eğlenmişdir işallah.

:KK49::KK49:hareket berekettir

ooo tatile kaçmış hemde buralra gelmişsin içde sölemiyorsun hadi iyi gezmeler

napacaz bu hastalığı yahuuu

bi an önce toparlan bitanem işallah

ayran ve yoğurt ayrıca şekersiz çay kahve ara öğünde sıkıntı olmaz bitanem. leptini bozmuyor çok fazla okey

2 kare makul olmuş bitanem

yeni çağ hastalığı bitanem. zaten endokrin uzmanına gitmeden de kimse akıl edip bakmıyor tahlilde ondan duymamışsındır. ama tüm hastalıkların anası diyebilirim. karatay kitabı okuyunca metabolizma neden bu duruma düşüyor çözersin zaten fikrin olur

artık bitsin şu 5 de 5 lütfennnnn.

hem patates hem makarna akşam için iyi bir seçim değil ama en azından 5kaşık

pazar menusu olmuş kuzum. bazlamalar eklerler uçmuş havada bu gun telafi et ama aç kalmadan oldumu
kızılcahamamı severim bende, ordaki termallere gitmiştik bi sefer doğasına bayılmıştım.

akşam dan yırtmışsın hadi bakalım dengeli

hasta hasta tatile gittin hayırlısıyla dön bakalım yine bişi yenmemiş :KK43:

Evet kaptanım kızılcahamam çok güzeldir ya :) bakalım bugün dikkat edicem artık telafi için :)

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik zeytin peynir omlet 1 dilim tb ekmegi

Ogle
Bir muz
Bir kase yogurt
Havuc salatasi

Aksam
Bir kase corba
Zeytinyagli kabak
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Bugünkü menümü paylaşayım sanırım biraz abarttım :(
Sabah
Biberli yumurta, peynir, domates
Öğle
Bir tane gofret (canım çok istedi ama ceza olarak başka yemek yemedim)
Akşam
Bir kase makarna salatası
Ayrıca 1 buçuk saat yürüyüş , 2 litre su ve 4 bardak şekersiz çay

Ben de bugünki menumu yazayım

Sabah
saat 10da 2 dilim tambuğday ekmeği beyaz peynir yanında 6-7 tane kızarmış patates ve 1 biber valla annem yapmış ben de azcık yedim sonra yanında domates salatalık ve şekersiz 9lu çay içtim

Ara
saat 2 buçukta 2 küçük incir ve 2 dilim şeftali yedim

Öğlen
saat 5te 5kaşık fasulye yemeği ve 3 köfte yanında salata ve yoğurt
öğlen yemeği baya geç saate kaldığı için akşam yemeği yemeyim dedim zaten öğlen baya yediğim için köfte falan baya doyurdu

Akşam
saat 7 buçukta annem gelince yemek yerken azcık onun yemeğinden tırtıkladım 2 kaşık bulgur pilavı yedim yanında da salatalık yedim annem köy salatalığı almış valla çok güzel :) onun dışında başka bişey yemedim
şimdi de 1 bardak şekersiz yeşil çayımı içicem başka da birşey yok belki sonra da acıkırsam bi bardak süt içerim o kadar :)
spor yapamadım ben de ama birazdan mel b yapmayı düşünüyorum yeşil çayımı içtikten sonra su da 2 litre içtim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sporumu yaptıktan sonra duşumu alıp küçük kuzuyuda yıkadım sonrada dişcinin öğleden sonra çok yoğun olduğunu öğrenince anında sokağa attım kendimi :KK66:
Küçük kuşumu muayene etti ve salanan dişlerin ( ki ben onları gitmeden çektim nasılsa çok sallanıyor diye :KK48: ) altından çıkanlar baya yamuk geliyorlarmış ve büyük ihtimal kuşum 10 - 11 yaşlarına geldiğinde diş teli takmak zorunda kalacakmış :KK53: Rabbim başka dert keder vermesin dedik ve pek canımızı sıkmadık açıkcası :KK66:

Oradanda kızkardeşimi evinden alıp ( nasılsa kapısının önünden geçiyorum diye ) Anneme geçtik ve daha sonra eşimin Anannesine gidip çay faslı yaptık :KK66: Dönüştede biraz parka uğrayınca ancak akşam yemeğine yakın eve gelebildim :KK48:

Akşam yemeğimizide yedikten sonrada kendimi buraya attım :KK48:

Back
X