Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkesee slmmm☺ bizde yavruyla asi olduk geldik banyo yapti kuzucuk inşALLAH huzursuzlanmaz:( benim aksam yemek isi yine yalan oldu kötü alistim böyle korkuyorum kışın dışarı çıkamocam davul gibi olucam diye:((

bu saatten sonrada bisey yenmez artik su ve bitki cayimi iceyim madem neyleyim eşimde gec gelicek yemekte yapmicam☺

madem oyle gunun menusunu yazayim..
sabah
klasik 1 bardak bitki çayı domates+salatalik+lor peyniri+1 y.k nar eksisi ile salata
2 haslanmis yumurta

ara
3 ceviz ici

ögele
koca 1 kase tavuk suyu çorbasi tabikide dünden

akşam
bitki çayi

toplam 2.5 lt.su

RengarenkNesli RengarenkNesli iyi yolculuklar canim hayirlisiyla gidip hayirlisiyla gelin...

Ben geldim kötü geldim kaç gündür hastaydım ateşim falan çıkıyordu okulda klima çarptı beni heralde dün ve bugün de sınavım vardı diyet adına bişey yapamadım:(((

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Anam ayaklarımın altı artık yorgunluktan yanıyor :KK57:
Bugün resmen yürüme konusunda rekor kırdım :21:
Gündüz 3 saat ( arada bir yarım saat kahve molası ) yürüdük ve tabiki ben tempolu yürüdüm hatta Yeğenimin bebek arabasınıda ben ittiğim halde herkes arkada kaldı ben önden koştur koştur gittim spor niyetine geçsin diye ( bebek sadece 7 kg varın siz düşünün İstanbulun inişli çıkışli yollarını :KK48: )
Tam eve gelip 1 saatcik dinlendim eşim geldi hadı kıza ayakkabı bakalım dedi ( oda sağ olsun kaçıncıya çıkıyoruz hala içine sinen bir ayakkabı bulamadı :KK48: içine sinende benim yüreğime oturan cinsten olunca bir türlü alamadık :KK70: )
Hadiii AVMye gittik ve yine koştur koştur 1 saat yürüdük ( Ailecek yavaş yürümeyi bilmiyoruz :KK70: )

Cidden çok iyi spor oldu bana :21::21::21::21:
Bu arada bugün meyve günümdü ve ben 3 öğün 5er adet Mor erik yiyerek kaçamaksız günü tamamladım ve şu anda şekersiz sütsüz kahvemi içiyorum tıkasın diye :KK48:

Liste paylaşımınıda yaptım ( inşallah hatam yada eksiğim yoktur ) ve maalesef bu haftada 5.ci olmuşuz :KK53: Yine bunada şükür nasılsa bizlerin kiloları da düştükçe yüzdelerimiz yükselicek ve biz daha güzel sıralarıda göreceğiz Allahın izniyle :21::21::21::21:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 430. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
11 EYLÜL - 18EYLÜL 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif
...................14.TAKIM % 1,16:nazar: :KK9:En Büyük TÜRKİYE
0023.gif
.................9, TAKIM % 1,15 :nazar::KK76::KK68:

0024.gif
....................10.TAKIM % 1.04 :nazar::KK76::KK60:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

0022.gif

9. takımdan.................Seydan94................%3.28En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76:

0023.gif

7. takımdan........................._SARAYCA_.........................%2.71:nazar::KK9::KK70:

0024.gif

6. takımdan..............................45derya45....................................%2.65:nazar::KK60::KK28:

clipart-thumbs-up-happy-smiley-emoticon-512x512-8595.png
[/QUOTE]kizlaaaarrrrrr birinci olduk:KK73::KK73::KK73:

Ya cidden watsapp grubu iyi olurdu buraya girmek çok zor yani daha çok yazabliriz olursa ama telini paylaşmak istemeyenler de olabilir :KK66:

Yani sahsen herkes icin guven verici olursa ben de varimmm :KK6::KK6: burayi da ihmal etmemeye calisiriz ama cidden okulla ayni zamanda zor oluyo benim icin de girebilmek ancak aksamdan aksama gelebiliyorum o zaman da is isten geciyo yani kacamak yapmissam yapiyorum gerci ben whatsapptaki gruplara da zor yetişiyorum ama :D :D arkadaslarim sagolsun milyon tane grup actiklari icin :D ama bizim de oyle bi grubumuz olursa takip etmeye çalışırım :)

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim :KK66:
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de önce :KK48: bir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim :KK70: nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye :KK70:

Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorum :KK48: Küçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor :KK48: eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor :KK48:

Yani sahsen herkes icin guven verici olursa ben de varimmm :KK6::KK6: burayi da ihmal etmemeye calisiriz ama cidden okulla ayni zamanda zor oluyo benim icin de girebilmek ancak aksamdan aksama gelebiliyorum o zaman da is isten geciyo yani kacamak yapmissam yapiyorum gerci ben whatsapptaki gruplara da zor yetişiyorum ama :KK70: :KK70: arkadaslarim sagolsun milyon tane grup actiklari icin :KK70: ama bizim de oyle bi grubumuz olursa takip etmeye çalışırım :)

Canım emin ol çok daha iyi oluyor grup kurunca ;) biz 8.ci takımdaki arkadaşlarımızla bir kaç hafta evvel kurduk ve her an birbirimizi motive edebildiğimiz için daha verimli oldu sanırım ;) Hem bildirim günü birbirimize hatırlatma yapıyoruz yada acil bir durum olunca hemen herkesin haberi oluyor ;)
Tabi dediğin gibi KKyıda ihmal etmemek lazım ;)

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim :KK66:
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de önce :KK48: bir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim :KK70: nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye :KK70:

Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorum :KK48: Küçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor :KK48: eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor :KK48:

Canım emin ol çok daha iyi oluyor grup kurunca :KK66: biz 8.ci takımdaki arkadaşlarımızla bir kaç hafta evvel kurduk ve her an birbirimizi motive edebildiğimiz için daha verimli oldu sanırım :KK66: Hem bildirim günü birbirimize hatırlatma yapıyoruz yada acil bir durum olunca hemen herkesin haberi oluyor :KK66:
Tabi dediğin gibi KKyıda ihmal etmemek lazım :KK66:

yaa evet bence de çok daha iyi olabiliiir :) kaptanımız da uygun görürse yapabiliriz aslında :) bizim arkadaşlarla olan gruplar hep geyik muhabbeti olduğundan arada takip ediyorum da :D böyle bi motivasyon grubu kurulursa tabi ki katılmak isterim ve takip de ederiiim :))

Bu arada hazır gelmişken dünki menümü de paylaşayım haftalar sonra ilk kez bu kadar sağlıklı bir tam gün geçirdim sanırım :D

Sabah
saat 8de beyaz peynir yanında domates salatalık ve biraz fındık

Ara
saat 11de 1 bardak şekersiz karışık meyveli bitki çayı
derse geç kalıcam diye ayaküstü atıştırabildim sabah fazla bişey yiyemedim haliyle acıktım o yüzden ara öğün yapmam gerekti ama neyse ki bitki çayıyla atlattıım :)

Öğlen
saat 1de 2 biber dolması
sağolsun annem sabah sıcacık yapıp koydu arkadaşımla paylaştım ben de 2şer dolma yedik :)

Akşam
saat 5 buçukta tavuklu salata

Ara
pek acıkmış olmasam da dolapta görünce canım çekti o yüzden yarım bardak portakal suyu içtim ama taze sıkılmış öyle hazırlardan değil :) ve günü kapattım

Su 2 litre
Spor yürüyüş

Cezalarımı geciktirdim ama bugün yapıcam inşallah mekik cezalarımı hazır evdeyken ve dinlenebilmişken

Kizlar. Watsup grubu hakkinda deneyim ve tecrubem var. Bizim takimin vardi. Bi sure sonra motive dusuyor. Zayiflamadan cok geyik muhabbetine donuyor. Bayram sonu degerlendirelim ben cok tasvip etmiyorum tecrubeme dayanarak ok.
Simdi samsunâ vardik saat 6 da koyde oluruz . Bekle bizi rizeeee cennet

Back
X