- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.821
Bulduğumuz çocuk hareketli olsun amaBizde evlatlik mi edinsek ne etsek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulduğumuz çocuk hareketli olsun amaBizde evlatlik mi edinsek ne etsek
Onu zaten içtim benKiz sen bırak çayı çorbayı bence biz bi bardak soğuk su içek![]()
Benim bebişi göndereyimmiBulduğumuz çocuk hareketli olsun ama![]()
Onu zaten içtim benkaptan buralarda yok demi kız yazdıklarımızı okumasın
![]()
Ay hiç fena olmaz bize kalori yaktırır mı kızBenim bebişi göndereyimmi![]()
Gonder gonder biz ideal kilolara gelince sana veririz sözBenim bebişi göndereyimmi![]()
Keşke uyanınca yapsaydın yemeği canım bende sabah uyandım tekrar uyudum saat 12 uyandımAyyy cok bitkinim be uyuyasim var yemek ocakta uyursam yemegide evide yakarim diye uyuyamiyorum da
Du bakalım yarın ne edecegik
Ödem attırıcı şeyler yiyin kızlar..ben dün lahana suyu yemeği derken faydasını gördüm..şimdi de kayısı kaynatıyorum suyunu içicem bağırsaklar için bu ara sorunlu da..Ayyy cok bitkinim be uyuyasim var yemek ocakta uyursam yemegide evide yakarim diye uyuyamiyorum da
Du bakalım yarın ne edecegik
Aynen geri iade ederiz kız sende kocanla güzel vakit geçirirsinGonder gonder biz ideal kilolara gelince sana veririz söz
Bende akşama kabuska yemeği yapıcam aklımda Canım kayısı derken kompostosu muÖdem attırıcı şeyler yiyin kızlar..ben dün lahana suyu yemeği derken faydasını gördüm..şimdi de kayısı kaynatıyorum suyunu içicem bağırsaklar için bu ara sorunlu da..
Ooo yaktırmaz mı sabahtan beri oturma yüzü görmedimAy hiç fena olmaz bize kalori yaktırır mı kız![]()
Günkurusu kayısıyı kaynatıyorumBende akşama kabuska yemeği yapıcam aklımda Canım kayısı derken kompostosu muyazın ondan yapmadım
keşke yapsaydım
![]()
Bende yazdan attın sandım dolaba aslında oda olabilirGünkurusu kayısıyı kaynatıyorum
Canim babamin gwlis saatine gore ayarliyorum mecburen yeniKeşke uyanınca yapsaydın yemeği canım bende sabah uyandım tekrar uyudum saat 12 uyandımşimdi çay içiyorum
sakın uyuma Allah korusun
![]()
Canin ya ben neredeyse 2-3 kg kayisi yedim takima geldugimin ilk haftalari niyeyse bana etki yapmadiÖdem attırıcı şeyler yiyin kızlar..ben dün lahana suyu yemeği derken faydasını gördüm..şimdi de kayısı kaynatıyorum suyunu içicem bağırsaklar için bu ara sorunlu da..
Anladım canım Nasıl oldu başının Ağrı'sı geçti mi ?Canim babamin gwlis saatine gore ayarliyorum mecburen yeni
Can'ım bende yemiyorum şeker orucunda 1 gün fire verdim ben akşama kapuska yapıcam evinde varsa lahana akşama yapCanin ya ben neredeyse 2-3 kg kayisi yedim takima geldugimin ilk haftalari niyeyse bana etki yapmadi
Simdi seker orucundan dolayi meyve yiyemiyirum bagirsak sorunu yasamayayim diye baya su iciyorum bide ust uste iciyorum ki etkisini gorebileyim
Yok canin ya resmen zonkluyo bende pek ilac kullanmayan biri oldugum icin biraz daha sabredeyim belki gecer diye bekliyorumAnladım canım Nasıl oldu başının Ağrı'sı geçti mi ?
Duş al yada Vicks ile başını ov o Zaman geciyorYok canin ya resmen zonkluyo bende pek ilac kullanmayan biri oldugum icin biraz daha sabredeyim belki gecer diye bekliyorum