- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.121
Evet canim.tarti gününü atlatinca kendime ödül verdim.bu hsfta baska kacamak yok insallahHalley biskuvi recel disinda hepsi iyi
Bu arada maşallah iyi yurumussun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim.tarti gününü atlatinca kendime ödül verdim.bu hsfta baska kacamak yok insallahHalley biskuvi recel disinda hepsi iyi
Bu arada maşallah iyi yurumussun
Afiyet olsun canim arada odulde vermek gerekiyormus ama iradesiz bi yapoya sajip oldugum icin ben tesebbus etmiyorum dogrusuEvet canim.tarti gününü atlatinca kendime ödül verdim.bu hsfta baska kacamak yok insallah
Insallah canim onemli olan hepimizin vermesi sahiden burdan gordugum destek olmasaydi yapamazdim herhalde maksat kilo verelimde birincilikte fena olmaz yaniSudbanazenin bu hafta bireyselde birinci olursun sen.böyle devam et canim
Canim sen ayni şekilde devam ediyorsun hic deneme süren falan yok yani bu hafta adin 4. Takimdaydi bu hafta bizimlesin ve adin da bizim listede olacakİyi akşamlar kızlar
Takımda ilk günüm. Yarın sıkı bir şekilde sıvı diyetine başlayacağım diye düşününce akşam diyet düşüncesinden çıktım açıkcası. Takıma gelir gelmez niye saldın diye kızmayın. Yarın bomba gibi başlıyorum.
Henüz sizleri tanımıyorum ama bu hafta takımızı 1. yapmak için mücadele edelim.
Şekerpancarı benim listeye girme durumumla ilgili bilgi edinebildin mi? Ne olcakmışım![]()
Sorma canım senin yine tutulma bende fıtık çıktı keşke seninki si gibi olsaydı
Kizlaaaaaaaarbu hafta birinci biziiiiiiiiz
herkesi tebrik ederimm inşallah haftaya da birinciliği kimseye kaptirmayaliim
![]()
Süper buna çok sevindim işte.Canim sen ayni şekilde devam ediyorsun hic deneme süren falan yok yani bu hafta adin 4. Takimdaydi bu hafta bizimlesin ve adin da bizim listede olacak![]()
Sagol canımMiyavcım çok geçmiş olsun tatlım
Aslında küçük bir ödül verebilirsin canımAfiyet olsun canim arada odulde vermek gerekiyormus ama iradesiz bi yapoya sajip oldugum icin ben tesebbus etmiyorum dogrusu