Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyiaksamlar kizlar.
08.00 2 zeytin azicik peynir yarim etimek
Gun icinde gun kurusu ve yarim gofret
19.30 1 simit

Buarada sabah tartilamamistim en son gordugum kiloyu yazdim sabah ama azonce aksam haliylede ayni kilo gordum tartilinca.demekki 500 gr dan daha fazla vermisim ama ne kadar bilemem.

Sudbanazenin Sudbanazenin bu hafta bireyselde birinci olursun sen.böyle devam et canim
Insallah canim onemli olan hepimizin vermesi sahiden burdan gordugum destek olmasaydi yapamazdim herhalde maksat kilo verelimde birincilikte fena olmaz yani;)

Gwrci aranizda en buyuk kilo sorunu bende oldugu icin birinciligede sanirim en cok benim ihtoyacim var:KK70:

İyi akşamlar kızlar
Takımda ilk günüm. Yarın sıkı bir şekilde sıvı diyetine başlayacağım diye düşününce akşam diyet düşüncesinden çıktım açıkcası. Takıma gelir gelmez niye saldın diye kızmayın. Yarın bomba gibi başlıyorum.
Henüz sizleri tanımıyorum ama bu hafta takımızı 1. yapmak için mücadele edelim.
Şekerpancarı benim listeye girme durumumla ilgili bilgi edinebildin mi? Ne olcakmışım :D

images (1).webp
Sudbanazenin Sudbanazenin seni ayrıca tebrik ediyorum caniiimm bireyselde birinci oldun:KK36: başarılarinin devamini dilerim:KK74::21::KK60::KK19::KK200::KK15:

İyi akşamlar kızlar
Takımda ilk günüm. Yarın sıkı bir şekilde sıvı diyetine başlayacağım diye düşününce akşam diyet düşüncesinden çıktım açıkcası. Takıma gelir gelmez niye saldın diye kızmayın. Yarın bomba gibi başlıyorum.
Henüz sizleri tanımıyorum ama bu hafta takımızı 1. yapmak için mücadele edelim.
Şekerpancarı benim listeye girme durumumla ilgili bilgi edinebildin mi? Ne olcakmışım :KK70:
Canim sen ayni şekilde devam ediyorsun hic deneme süren falan yok yani bu hafta adin 4. Takimdaydi bu hafta bizimlesin ve adin da bizim listede olacak:KK19:

Bugunde hasarsiz bitiyor ALLAH'ın izniyle benimde listeye girmeme az kaldi haftaya sahalardayimmmmmm:KK71:
icerim dedigim sutude icmedim 200 cal.de 200 cal.dir:-)

Benimde bugün ki menüm kahvaltıda menemen 2 küçük dilim peynir , şekersiz çay akşam ise dışarda yedik acılı Adana şiş kebap tabak üstü yanında ayran ve salata herkese afiyet olsun:kk77:

Kaptanım bizim bir topiğimiz var derman derman arkadaşımızın açtığı adı da yaz fit gitmek isteyenler biz orada yaptığımız sporları yazıyor ve yarışıyoruz gelmek isteyen arkadaşlarımız seslenmek istiyorum yanlış değildir umarım buradan seslenmek

Back
X