- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.061
Kuymak ne kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tereyagi trabzon peyniri mısır unuyla yapilan bi trabzon yemegi belkide kahvaltiliktir bilmiyorumKuymak ne kızlar
Canim kendini yipratma bu hafta olmazsa öbür hafta girersin tatlimKaptan benim bu hafta hep stresli gecti
Ben simdi nediyim ya cuma istedigim gibi bi sonuc alamassam
Abur cubur muhabbetleriiiii mi duyyoruummmCaninı seveyim kiz o resim tam senlik nerden buldun oyle
Valla benimde canim bugunlerde felaket püskevit cekiyor ama pedibör degil kremali biseyler biskrem tutku gibi seyler
Menü çok güzel mooncum üzülme öbür haftaya girersin listeyeSekerPancarii 71.6 dimiii ayyyy nerde simdiii
Cok dikkat ediyorum ama sanirim bu hafta olmicak
Menumu yazayim bari
Sabah:2 yumurtali yulaf kepekli omlet ve lor peyniri+sekersiz cay
arada 1 bardak sut
cok aciktigim icin aksam yemegimi erken yedim bugun oda dunden tabuk sotem vardi 2minik aci biber tursusu esliginde..
aksamda cok acikirsam 1 kase yogurt yemeyi dusunuorum..
tabiki 3 lt su..Bugun biran once bitsinnnn![]()
Bende cok seviyorumCanim tereyagi trabzon peyniri mısır unuyla yapilan bi trabzon yemegi belkide kahvaltiliktir bilmiyorum
Ama ben cok begenmistim
eyvah eyvah mercimekli köfte hiç olmamış 2 gün kaldı cuma ya aman dikkatÇarşamba menüm
Sabah peynir yeşil biber çok az reçel
Ara yesilcay
Oglen mercimekli köfte ayran
Aksam 3 kaşık kiymali makarna
Noldu canim ya yine ordaki dengesizler yuzunden miKızlar çok kötüyüm ağlamak istiyorum![]()
Evet hoca konuştu sen özel ders al ben seninle ilgilenemem dedi seninle ilgilenmekten grup ile ilgilenemiyorum dedi bende para mı alabilir miyim dedim malesef vermezler dedi sen paran yanmasın gel ve su korkunu yenmelisin dedi of yapamıyorum yarın 6 metrelik havuza dalıcaz şimdiden stres yaptımNoldu canim ya yine ordaki dengesizler yuzunden mi
Hocada terbiyesizmis cok sinir oldum ordaki hepsi biliyo zaten ogretse incileri mi dokulecekEvet hoca konuştu sen özel ders al ben seninle ilgilenemem dedi seninle ilgilenmekten grup ile ilgilenemiyorum dedi bende para mı alabilir miyim dedim malesef vermezler dedi sen paran yanmasın gel ve su korkunu yenmelisin dedi of yapamıyorum yarın 6 metrelik havuza dalıcaz şimdiden stres yaptım
İçim yandi be arkadasim kimse kimsenin halinden anlamiyo iste sende netten videolara falan bi bak tafsiyeleri falan okuSudbanazenin moralim çok bozuldu eşimde yapıcaksın eninde sonunda diyor git diyor ben sana özel ders alalım demiştin sen kendin istedin diyor ben nerden bilecektim herkesin bildiğini sırf arkadas edinmek için gruba yazıldın diyor bıktım senin arkadaş merakından dedi of çok kötüyüm
İşte bana özel vakti yokmuş orası grup dersiymiş bende dedim herkes biliyordu neden bilmiyoruz diye kayıt oluyor dedim oda dedi insanlar fazla para vermek istemiyor dediHocada terbiyesizmis cok sinir oldum ordaki hepsi biliyo zaten ogretse incileri mi dokulecek
Ayy canımm yaa..keşke burda olsan da yapsam sana..hergün yumurta yemekten bıktım insan alternatif şeyler arıyor..Ne yaptın sen ya kuymakkuymak mı dedin
Ya cok kotu oldum ya ne yapanim var ne ben yapmasini biliyorum hickira hickira aglamak istiyorum![]()