Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlarrrrrrrrr :KK15:

Sabah; bir haslanmis yumurta ,fume,light peynirim ve bir fincan cay..

Aksam; yagsiz firinda kizarmis tavuk pirzola ve light ayran :kk77:

Ama nedense sabahve aksam yediklerim fazla geldi rahatsiz oldum.:KK43:

Çarşamba menüm
Sabah peynir yeşil biber çok az reçel
Ara yesilcay
Oglen mercimekli köfte ayran
Aksam 3 kaşık kiymali makarna

Kahvaltim;2dilim mercimek böregi dünden kaldi ,10zeytin ,bir avuc findik
öglen ,1muz ,bir avuc ceviz
aksam ,1büyük tabak nohut ,salata ,yogurt 1dilim ekmek
2,5saat yürüdüm

SekerPancarii SekerPancarii 71.6 dimiii ayyyy nerde simdiii:KK61: Cok dikkat ediyorum ama sanirim bu hafta olmicak :KK61:
Menumu yazayim bari
Sabah:2 yumurtali yulaf kepekli omlet ve lor peyniri+sekersiz cay
arada 1 bardak sut
cok aciktigim icin aksam yemegimi erken yedim bugun oda dunden tabuk sotem vardi 2minik aci biber tursusu esliginde..
aksamda cok acikirsam 1 kase yogurt yemeyi dusunuorum..
tabiki 3 lt su..Bugun biran once bitsinnnn:KK72:
Menü çok güzel mooncum üzülme öbür haftaya girersin listeye:KK19:

menümü yazıp kaçayım yarına misafirim var.
sabah: yumurta zeytin tahin pekmez 2 dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: alinazik 5 çatal kadar yedim 2 dilim ekmekle :KK43:

Noldu canim ya yine ordaki dengesizler yuzunden mi
Evet hoca konuştu sen özel ders al ben seninle ilgilenemem dedi seninle ilgilenmekten grup ile ilgilenemiyorum dedi bende para mı alabilir miyim dedim malesef vermezler dedi sen paran yanmasın gel ve su korkunu yenmelisin dedi of yapamıyorum yarın 6 metrelik havuza dalıcaz şimdiden stres yaptım

Sudbanazenin Sudbanazenin moralim çok bozuldu eşimde yapıcaksın eninde sonunda diyor git diyor ben sana özel ders alalım demiştin sen kendin istedin diyor ben nerden bilecektim herkesin bildiğini sırf arkadas edinmek için gruba yazıldın diyor bıktım senin arkadaş merakından dedi of çok kötüyüm

Evet hoca konuştu sen özel ders al ben seninle ilgilenemem dedi seninle ilgilenmekten grup ile ilgilenemiyorum dedi bende para mı alabilir miyim dedim malesef vermezler dedi sen paran yanmasın gel ve su korkunu yenmelisin dedi of yapamıyorum yarın 6 metrelik havuza dalıcaz şimdiden stres yaptım
Hocada terbiyesizmis cok sinir oldum ordaki hepsi biliyo zaten ogretse incileri mi dokulecek

Sudbanazenin Sudbanazenin moralim çok bozuldu eşimde yapıcaksın eninde sonunda diyor git diyor ben sana özel ders alalım demiştin sen kendin istedin diyor ben nerden bilecektim herkesin bildiğini sırf arkadas edinmek için gruba yazıldın diyor bıktım senin arkadaş merakından dedi of çok kötüyüm
İçim yandi be arkadasim kimse kimsenin halinden anlamiyo iste sende netten videolara falan bi bak tafsiyeleri falan oku

Belki ise yarar bi yerde birisi kursa gidrken sey demisti en onemlisi nefesmis nefes kontrolunu ogrenince zaten su ustunde kaliyomussun sonrasivgeliyomus

Kiz biz sana guveniyoruz herkese inat basar oyle bi olsun ki herkes utansin kendinden

Back
X