Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende menumu yazayim hemennn...
Gec kalktigim icin kahvalti ogle yemegi gibi oldu
Kahvalti: 2 kucuk yumurtali yulaf kepekli omlet+lor peyniri+sekersiz cay
Aksam:sut tozu ile yapilmis ekmek+baharatli lor peyniri
2 lt su..
Bugun kofte yapicaktim ama gec yedigim icin canm istemedi bende boyle aperatif biseyler yapio yedim dukan misali...
Yarin buyuk gün hayirli Cuma'larimiz olsun..

Bu arada yulaf kepegimin icinde minik bir bocekçik girdum halbuki kavanoza koymustum neden oyle oldu anlamadm:((

Bende menumu yazayim hemennn...
Gec kalktigim icin kahvalti ogle yemegi gibi oldu
Kahvalti: 2 kucuk yumurtali yulaf kepekli omlet+lor peyniri+sekersiz cay
Aksam:sut tozu ile yapilmis ekmek+baharatli lor peyniri
2 lt su..
Bugun kofte yapicaktim ama gec yedigim icin canm istemedi bende boyle aperatif biseyler yapio yedim dukan misali...
Yarin buyuk gün hayirli Cuma'larimiz olsun..
Süt tozu zararlı degil mi Can'ım ya

Kızlar zaten moralsizdim ders calismaktan bıkkınlik geldi hayat nesem kalmadi resmen

Stresten ensemde bile sivilceler cıktı bide sınavda kotu gecerse tam olacak

Bide yarın baskulun korkusu var bakalim nolcak

Kızlar merhaba, kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum, kendimi hiç iyi hissetmediğim ve düzenimi oturtamadığım için gelemedim aslında , ama şimdi biraz iyiyim, nasılsınız ?
@SekerPancari71 kaptanım bi daha böyle kopmayacağım söz , yarın deneme sürem tekrar başlayabilir mi :KK22:

Kızlar merhaba, kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum, kendimi hiç iyi hissetmediğim ve düzenimi oturtamadığım için gelemedim aslında , ama şimdi biraz iyiyim, nasılsınız ?
@SekerPancari71 kaptanım bi daha böyle kopmayacağım söz , yarın deneme sürem tekrar başlayabilir mi :KK22:
Bende diyordum sanirin benim bir rakibim vardi nerelere kayboldu

Kızlar zaten moralsizdim ders calismaktan bıkkınlik geldi hayat nesem kalmadi resmen

Stresten ensemde bile sivilceler cıktı bide sınavda kotu gecerse tam olacak

Bide yarın baskulun korkusu var bakalim nolcak
Bence kilon sabit Can'ım birde sınavın tahmininden de güzel geçicek

Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyor:KK42: böyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe:cry: pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki :KK43: lütfen dua edin boll boll:KK200: @bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?

yaaa kaptancım çok geçmiş olsun, bu günlerde geçecek güçlü olun :KK61:

Nisanliyken giydigim kaprim vardi kumas yuksek bel ona bayiliodm ama noldu sonra bana olmadi dogmdan sonra 83ken 88kapanmiodu kocaman bir aralik vardiiii..
Simdi giydik ve oldu hemen ve ben diyodum ki tek hedefim onu gymek yazin gyememistm cok uzuluodm allahm cok mutluyum yaaaaaaaa

ayyy ne güzel bir duygu ya o bende yaşamak istiyorum :KK23:

Back
X