Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sudbanazenin Sudbanazenin canim sanirim bide alali epey olmustu midem kalkti aksamda aldirmadim esime yarin napicam bakalim:(
Miyav_su Miyav_su canim bu süt tozu bikdigimiz kahve kremasi olanlardan degil hamur islerinde kullanilan süt tozu yag orani 1.28 protein degeei yuksek o yuzden dukancilara serbest abartmamak kosuluyla:)
@ParteMoralll ben alali uzun zaman olmustu bide amerikan mutfak benim gereginden sicak ve nemli olabiliyor bazen onunda etkisi oldugunu dusunuyorum.Beb hicbiseyi ambalajinda saklamiyorum agzini acarsam hemen kavanoza :)

Gecmis olsun canm insallah kolayca atlatir esin motive et onu

Inşallah hayirlisiyla ameliyatini olurda atlatirsiniz bu sıkıntıyı

Canım çok geçmiş olsun. İnş kolaylıkla atlatır. Sen eşine destek ol buraları düşünme.

Canım korkmasın bende de var panik atak of rabbim şifa versin bizede haber ver habersiz bırakma

Canim cok gecmis olsun öncelikle biran once geçsin gitsin ameliyat sizde rahat rahat nefes alin..Istersen dr.nuzla esinin durumunu konus ve ameliyat oncesi sakinlestirici falan yaoarlarmi bikmiorum ama daha once mutlaka yasamislardir biyle vakaalar..Ben bile sezeryana girdigimde dedim burasi ne simdi ameliyathaneler korkutuo beni ilk olunca insan basina ne gelecegini bilmio..Benim esimdede igne fobisi var ALLAH'ım igne olucaksa damar falan acilcaksa formeyin halimizi çocuklar gibiii..RABBIM yardimciniz olsun..Esinin korkularini aldin gıtürsün inşALLAH bir an once sagligina kavuşsun..Sen metin ol yaninda hayatim gozlerini kapatican acican bitmis olucak falan de cesaretlendir bol bol sana ihtiyacimiz var kizimizla de..Hersey yoluna giricek inşALLAH canim..
Kızlar güzel düşünceleriniz dualariniz için çok teşekkür ederim iyki varsiniz :KK68::KK68:

Size de geçmiş olsun canım..ameliyathaneye girene kadar biraz seni bunaltacak gibi..sonra da derki niye korkmuşum o kadar. kendi babamdan biliyorum o da öyleydi..atlatırsınız inşallah..
Inşallah canim şükür ki küçük bişey ama gel ona sorr panikliyor heycan basiyor:KK35:

Kızlar merhaba, kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum, kendimi hiç iyi hissetmediğim ve düzenimi oturtamadığım için gelemedim aslında , ama şimdi biraz iyiyim, nasılsınız ?
SekerPancarii SekerPancarii kaptanım bi daha böyle kopmayacağım söz , yarın deneme sürem tekrar başlayabilir mi :KK22:
Tekrar hosgeldin o zaman canim ama bir daha gitme:KK19:

Iyi geceler kızlar yarin tarti hepimizi mutlu etsinn boll eksi göstersin inşallah :KK68::KK68:

Iyi geceler kızlar yarin tarti hepimizi mutlu etsinn boll eksi göstersin inşallah :KK68::KK68:
image.webp
image.webp

Sudbanazenin Sudbanazenin canim aliskanlik yapsa bana yapardi:KK48: ben cok ictim bi muddet gunde 2 kez iciodum sonra normale dondum diet yapinca genelde oluo bende o yuzden bi zararini görmedim..Evet ise yariyor canim ben genelde aksam yataken iciorm daha rahat calissin barsaklar die sabahta rahatlatiodu beni bazn 2.kez ictigimde ise yariodu falan..

Back
X