- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.dikkat et kendineBugün evde yattım akşama kadar Ateş'im vardı alnımda Kocaman sivilce çıktı Hintliler gibi Ateş'im 38 dereceden aşağıya inmedi ve duş aldım devamlı şimdi daha iyiyim
Kayısı bende hep işe yaramıştır bi de marul salatası..stres de yapma canım iyice kitleniyor insan..Saatler kaldi tartilmayaaaaaa ayy cok heycanliyimm ama su wc isini cozemedim onun yuzunden bie +cikabilirimmm offff![]()
Inşallah cikmassin ya sen oyle degince bende korktumSaatler kaldi tartilmayaaaaaa ayy cok heycanliyimm ama su wc isini cozemedim onun yuzunden bie +cikabilirimmm offff![]()
Canim ise yariyo mu gerci ben surup icemiyorum ama bide bagirsaklara aliskanlik yapmazmiduphalacta yok evdeeeee((
Gecmis olsun canm insallah kolayca atlatir esin motive et onu
Inşallah hayirlisiyla ameliyatini olurda atlatirsiniz bu sıkıntıyı
Canım çok geçmiş olsun. İnş kolaylıkla atlatır. Sen eşine destek ol buraları düşünme.
Canım korkmasın bende de var panik atak of rabbim şifa versin bizede haber ver habersiz bırakma
Kızlar güzel düşünceleriniz dualariniz için çok teşekkür ederim iyki varsinizCanim cok gecmis olsun öncelikle biran once geçsin gitsin ameliyat sizde rahat rahat nefes alin..Istersen dr.nuzla esinin durumunu konus ve ameliyat oncesi sakinlestirici falan yaoarlarmi bikmiorum ama daha once mutlaka yasamislardir biyle vakaalar..Ben bile sezeryana girdigimde dedim burasi ne simdi ameliyathaneler korkutuo beni ilk olunca insan basina ne gelecegini bilmio..Benim esimdede igne fobisi var ALLAH'ım igne olucaksa damar falan acilcaksa formeyin halimizi çocuklar gibiii..RABBIM yardimciniz olsun..Esinin korkularini aldin gıtürsün inşALLAH bir an once sagligina kavuşsun..Sen metin ol yaninda hayatim gozlerini kapatican acican bitmis olucak falan de cesaretlendir bol bol sana ihtiyacimiz var kizimizla de..Hersey yoluna giricek inşALLAH canim..
Inşallah canim şükür ki küçük bişey ama gel ona sorr panikliyor heycan basiyorSize de geçmiş olsun canım..ameliyathaneye girene kadar biraz seni bunaltacak gibi..sonra da derki niye korkmuşum o kadar. kendi babamdan biliyorum o da öyleydi..atlatırsınız inşallah..
Tekrar hosgeldin o zaman canim ama bir daha gitmeKızlar merhaba, kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum, kendimi hiç iyi hissetmediğim ve düzenimi oturtamadığım için gelemedim aslında , ama şimdi biraz iyiyim, nasılsınız ?
SekerPancarii kaptanım bi daha böyle kopmayacağım söz , yarın deneme sürem tekrar başlayabilir mi
![]()
Saol canim♥♥♥♥yaaa kaptancım çok geçmiş olsun, bu günlerde geçecek güçlü olun![]()
Sagol Can'ımGeçmiş olsun canım.dikkat et kendine
Iyi geceler kızlar yarin tarti hepimizi mutlu etsinn boll eksi göstersin inşallah![]()