- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.021
Günaydın canımKizlar gunaydinnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımKizlar gunaydinnnnnn
Olur canim böyle normal dalgalanmalar vücut su tutuyor bazenAnlamadığım nokta dün spor salonunda 80.90 gr şimdide 81.70 gr anlamıyorum gerçekten
Canım benim hep böyle ya bıktımOlur canim böyle normal dalgalanmalar vücut su tutuyor bazen![]()
Canimm sakın moralini bozma lütfen tartiya takılma önemli olan görüntün oda bak 38 olmuş süper vallaBenim anlamadığım gerçekten bana gecen gün mağazada 38 beden kıyafet oldu yazdığım menüler günlük yediklerim of kafayı yiyecem bıktım
Bozma moralini miyavimm bendede aynı oluyo hep ınanki yeter artık deyip diyeti bırakasim geliyor ama bırakmiyorum sonradan topluyorum geriCanım benim hep böyle ya bıktım
Gunaydin canimmGünaydın kızlar bol eksiler
Geçen hafta 62
Bu hafta 61.9
Giden_100 gr
O kadar yürümeye rağmen. Moralim bozuldu yaww
"SekerPancari71, post: 45126369, member: 599965"]***14. TAKIM 452. ETAP***
Şekerpancarı71(54.3/ / /% )
Sevtal87(63.8 / / /% )
Sarraf(83.1 / / /% )
Miyav_su( 80.5 / 81.70/%-1.5)
Marlin18( 62/ 61.9/ 0.1/%0.16 )
Sudbanazenin (87.3/ / /% )bildirimsiz izne ayrıldı
_Simurg_ (81,9 / / /% ) bildirimde bulunmadi
Moon8187 (68.4 / / /%)
N o r w e g i a n ( 55.9 / / /% )
ParteMoralll (78.1/ / /%)
14. TAKIM ORTALAMASI:%
Hafif zaten cnm gozleme dedigim bildiginiz gozleme degl bliosun gunlk yulafim
Et di yagsiz yapiyorum.. mantardada yag vs yok.. yani yarn eksi cikmak icin sagliksiz beslenemem hih
Yani genelde menulerm cok az degldir saglikli ogunler![]()
Cok yemisin![]()
Ye canim belki metabolizma şaşırır iyi gelirSpor yorğunluğu canım sorma bugün çok hırpaladım kendimi yarın akşam yasaklı şeyler yiyecem zaten veremiyorum yarın kendime ödül vericem
Afiyet olsun bengiiimmmBugünkü menum
Sabah peynir ve cay
Aksam et sote ve bulgur pilavı yoğurt
1 lt su 1 fincan form çayı
Ayy çok geçmiş olsun cnimmm bebiseSaol canım bebisimiz amip olmuş baya ağır geçirdi
Afiyet olsun tatljmm iyi dinlenebildin mi geceMisafirler gitti ben de bittim. Menüm..
Sabah: menemen, bir haşlanmış yumurta, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, üç köfte, ayran .
Canım çok iyi benim gibi değilsin zaten tartıyı kırıcam az kaldıGünaydın kızlar bol eksiler
Geçen hafta 62
Bu hafta 61.9
Giden_100 gr
O kadar yürümeye rağmen. Moralim bozuldu yaww
Çıkmazsin da canım bi doktora mi görünsen çünkü yediklerin ve sporlarınla çok iyi kilo vermen lazim hatta sen çok yesen bile bu yaptığın spor sana kilo verdirirSekerPancarii bu kilo alıp vermeden dolayı takımından çıkarılmam degil mi