- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.081
Dukancı mı olsak sen gibi . Maaşallah canım çok güzel vermişsin. Üstelik menülerinde gayet keyifliydi.Sagol canimmmm.. mutluluk boyle biseeeey..
6lari ne zaman gorcem.acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukancı mı olsak sen gibi . Maaşallah canım çok güzel vermişsin. Üstelik menülerinde gayet keyifliydi.Sagol canimmmm.. mutluluk boyle biseeeey..
6lari ne zaman gorcem.acaba
Harikasiiiiiinn fıstıkkkkkkkEki Görüntüle 1771326 Eski kg:78.1
Bugun: 76.8
Vay be kendim 4 ocakta basladim
87kg ---76.8
Hey gidiii beeeeeeeeeeee![]()
Canm ben dukan ama tamamen degil.. bazen sebze iki gun girio ogunume..@ParteMoralll ama bugun cok dukan bi kahvalti yaotim yumurta beyazi ve koy peyniri simdide 2si1 arada kahvemi iciorum dukanami temelli donsem..ayy kafamda deli sorular var dukanda ben cok durakliorum sp gectimmi hep +oluorum..seyda coskunun 6 gunluk diyetini okudum ne okusam aklim kayiyo zaten biraz ayran gonulluyumdur ben![]()
Senin dukan ekmekleri ve gozlemelerini çok merak ediyorum partem foto atsana birgün bende bugün kahvaltıda yulafli ve kepekli krep yedimEveeeeet olucazzZzzzz wuhuuuu
Evet menulerin hic begenmiyorum
Bak bana yediklerimi goruyosun ne kadar gitmis..![]()
Tesekkurler canim en yakin zamanda sende gor insallaaaahDukancı mı olsak sen gibi . Maaşallah canım çok güzel vermişsin. Üstelik menülerinde gayet keyifliydi.
Canmm ekmegimi atmistim ama yapmiyorum cunku kocaman ucgunluk ama yiemiyorum doyuyorm fazla geliyo ama gozlemelerim hergun cunku yetiyo atarim bugun.. :)Senin dukan ekmekleri ve gozlemelerini çok merak ediyorum partem foto atsana birgün bende bugün kahvaltıda yulafli ve kepekli krep yedim![]()
Canim ben yulaf ezmesini robotta çekiyorum un gibi bazen onunla yapıyorum bazen de kızımda kalan 7 tahil kepeği karışımı var onunla yapiyorm bugunde ikisini karıştırdm da yaptim benimki dukan krebi olmuyor ama çok doyurucu ve lezizCanmm ekmegimi atmistim ama yapmiyorum cunku kocaman ucgunluk ama yiemiyorum doyuyorm fazla geliyo ama gozlemelerim hergun cunku yetiyo atarim bugun.. :)
Afiyet olsunnn ama nasil yulaf bizim yulaftanmi.. cunku bizim kepegimiz yulafin kabugunun ogutulmusu normal yulaf degl.
Seninki selin krebiCanim ben yulaf ezmesini robotta çekiyorum un gibi bazen onunla yapıyorum bazen de kızımda kalan 7 tahil kepeği karışımı var onunla yapiyorm bugunde ikisini karıştırdm da yaptim benimki dukan krebi olmuyor ama çok doyurucu ve leziz![]()
Aynen beybiiiSeninki selin krebiohh zaten fitsin amaan bosver
![]()
Çok güzel gitmiş canimm tebriklerSelam kızlar.bendende 900 gr gitmiş.bu hafta misafirler vardı biraz kaçamakta oldu olmasa daha iyi giderdi tabi.regli olmam gerek bugün inş.olurumda haftaya kadar biter ödem filanda gider.
Dogrumu bak bakim canimAynen beybiii![]()
kiz sen niye listeye kilonu girmedin
geçen haftaki kilondan şimdiki kilonu çıkar çikan sonucu 100 le çarp bundan çıkan sonucu da geçen haftaki kilona böl hadi bakiimm
![]()
tesekkur ederim canimmmmMooncum çok iyi gidiyosun.tebrik ederim.