- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.701
Herkese günaydın kızlar hayırlı ,huzurlu Mutlu cumalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk canm teşekkür edermHoşgeldin canım :)
Canm gecen kişdı heralde yanlis hatırlamıyorsam taş catlasin 2 ay felan takimdaydm sonra tedaviye baslayacagm icin ciktim takimdan sonrada zaten verdigim kilolari tekrar aldimMemnun oldum tatlim inşallah burda hem çok güzel arkadaşlik kurup hemde bütün fazlaliklardan kurtulucaz
Peki 5. Takimda ne kadar süre yariştin ve ayrilali ne kaar oldu canim?
Günaydin sizede hayirli cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallahHerkese günaydın kızlar hayırlı ,huzurlu Mutlu cumalar![]()
Günaydın arkadasım aramıza hoşgeldin amin inşallahGünaydin sizede hayirli cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Günaydin canm hoşbuldumGünaydın arkadasım aramıza hoşgeldin amin inşallah
Aramıza hoşgeldinGünaydin sizede hayirli cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Hosbuldm canmAramıza hoşgeldin![]()
Bi parça yemiş sadece amaOoo dengelimiu ben pide yesem neler dersinnnnn seni senii![]()
hayırlı sabahlaar aminn inşallah bol eksiler...Kizlar hepinize hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler .bugün tartıda bol eksilerr görürüz insaAllah![]()
Bi başla bi bırak seni çok yoruyor canim bak ne yersen çok az ye misafir varken de ben hep öyle yapiyorum misafir varken sohbete birakiyorum kendimi az yiyorum :)))ama mutsuzum emeklerim bisa gidio sanki...hemen kendimi şişmiş gibi hissediorum..yarindn itibaren veki duzen vericem kendime 14 marta az kaldi 64 olayim bariiii
Canım bende insülin direnci var 1 senede verdim beslenmemi değiştirdim +spor yaptımMiyav_su 16 kiloluk bir fark görüyorum canm ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu
Pek bişey yememişsin canim güçsüz düşmeIyi geceler kızlar.benim bebiş daha uyumadı uğraşıyorum.menümü yazayım.
12.00... 32 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.00... 2 haş.yum.
16.00... 1 bardak ayran 1 dil.kep.ekm.
17.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.00.. 3 bar.3 şek.çay3 kuru kaysı
22.00... Biraz ekmek yoğurt
Emin ol gerçekten en zoru korumak az yiyorum kilo iniyor biraz fazlalaştiriryorum kilo çıkıyor evet oturacak ama ne zamannnKızlar benimde son 5-6 kilom kaldı gider onlarda ama asıl korumak bence ve en zoru göbek.doğumdan önce bukadar zayıflasam manken gibi olurdum ama şimdi göbek kabusum oldu.şu son kilolarımı veriyim pilates cdsi alıp hergün yapcam ozaman gider heralde sıkılaşır
Geçmiş olsun tatlimCanm gecen kişdı heralde yanlis hatırlamıyorsam taş catlasin 2 ay felan takimdaydm sonra tedaviye baslayacagm icin ciktim takimdan sonrada zaten verdigim kilolari tekrar aldim![]()
Gunaydin tatlimm tebrikleerrgünaydınn!! bugun 71.9 u gördüm sonunda.. güç bela.. cumaları bildirim için seçtiğiniz özel bir saat var mı?