Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydinn

Bugunden itibaren burdayim artik. Hastalik rahatsizlik derken reglimi de oldum. Artik bahane yok.

Nasilsiniz bakalim?

marlin18 marlin18 cumaya kadar yazabilirsem yazarım canım benim bende buraya çok alıştım koca gelince bile surat astı ne var Avradlar kulübünde diye :KK70::KK60::KK60::KK60:
Benimkide diyor ne yazıyonuz orda bu kadar ne var diye.canım sen burayı düşünme rahat ol.böyle zamanlarda insan sevdiklerini yanlız bırakmak istemiyor.teyzene destek olursun sende.inşallah çabuk alışır bu duruma.Birgün hepimizin başına gelecek ölüm :mad::cry:

Kızlar günaydın bol eksili günler diliyorum...:21::KK68::-):KK73:
Gunaydin tatlimm:KK15::KK200::KK60:
Gunaydinnn şeker:KK75::KK37::21:
SekerPancarii SekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Allah rahmet eylesin canimm ailesine sabir kalanlara uzun ömür nasip etsin:KK200:tamam vakit bulursan uğra yine özleriz seni:KK15:

Günaydın kizlaaaarr hayırlı sabahlaar:KK54: gelsin bakalim kilo bildirimleri:KK55::KK55::KK59::cool:

Kızlar bugünkü menüm ama fazla kaçırdım şimdi pişmanım tüh sabah dilim ekmek peynir domates öğlende kızıma pizza yapmıştım dominos halt etmiş öyle bir pizzaydı büyük bir dilim yedim dayanamadım o_Oakşamda 1 kase kuruyemiş bir bardak süt içtim yarın telafi edicem inş hepinize iyi geceler kızlar:KK25:
Bugün telafisini yaparsin insallah canm

Back
X