Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz , iki catal tahin pekmez
Ögleden sonra bir dilim ekmek , bir tabak çorba , uç dilim peynir
Aksam , uç kaşık mantı ve bir bardak tarcinli sut . 10 badem , iki kuru erik , bir hurma
Spor 2 saat yürüdum
canım iyi misin menün güzel afiyet olsun kızın nasıl oldu ?

Başım ağrıyor. Bugün stres yaptım baya ondandır. Kızım bir iyiyim diyor yarım saat sonra yine karnım ağrıyor diyor.anlamadım bende.diş doktorundan geldi babasıyla. İki dişini çekmişler. Dişim aciyo diye tutturdu öğleden sonra.

Canım benim bebiş 10 aylık. İlk 6 ay hiç olmadım zaten. Sonra da iki uç haftada bir oluyordum normal mi dedim acaba doğum sonrası diye. Hap kullanıyorum ama bitti 10 gün oldu.hala regl olmadım. Normalde çoktan olmuş bitmiş ti bile.bende çok korkuyorum şimdi. Zaten 3 kızım var.hamileliklerim de baya sorunlu geçiyor .4.yüzden hiç mi hiç düşünmüyordum. Ayyy ya ne yapcam şimdi yada. Çok korkuyorum
Ayy masallah Allah bagislasin yavrularini senin yas kac canm ? Ya stres yaptigin içinde gelmiyor olabilir sıkıntı yapma bakalm bir kac gün daha bekle olmadi yap bakalm bir test en azindan akıbetini öğrenmiş olursun :KK45:

Saabah :iki haslanmis yumurta,peynir,fume ve cay..

Aksam; tavuk izgara yaptim, ve yulaf kepegi gozlemelerm

Ben zaten standart aksilik olmazsa 3lt iciyorum hergun...
Bugun
25dk leslie..
30tam mekik..
50squat
Ve kizim kucagimda disari ciktik arabasi arabada kaldii :) oyuzden tam yarim saat dolastik..havada mis gibiydi..
Benim bugunum bukadar arkadaslar muck
Harika canm sporun felan cok güzel bu arada ızgaran mı var canm evde bende izgara makinasi almak istiyorum da ne alacagmi bilemiyorum :110:

Başım ağrıyor. Bugün stres yaptım baya ondandır. Kızım bir iyiyim diyor yarım saat sonra yine karnım ağrıyor diyor.anlamadım bende.diş doktorundan geldi babasıyla. İki dişini çekmişler. Dişim aciyo diye tutturdu öğleden sonra.
evet stres yaptın bir ılık duş al dinlenmeye çalış

Sabah: sütlü yulaf lapası(1 bardak y.yağlı süt, 3 kaşık yulaf, içine 1 avuç nar,1 küçük elma, 1 ceviz ve tarçın)
Ara:şekersiz t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: ıZgara balık, salata,2 günkurusu kayısı
Ara:1 avuç kabak çekirdeği +leblebi,1 greyfurt
Akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı, tere ve turp yemeyi düşünüyorum
3 Lt su, 1 saat aerobik
Maşallaah menülerin gittikce daha güzel hal aliyo canm cok iyi cok iyi masallah bu arada afiyet olsun.
Bu arada aksam icin pilava dikkat.cok kacirmazsan on numara menün olmus olur

Menümü de yazayım..
Sabah: menemen, kk peynir, iki zeytin, üç ceviz, iki günkurusu...
Akşam: yarım kase tarhana çorbası, bol sebzeli tavuk sote, domates salatası..

Sabah iki saate yakın yürüdüm..sonra da kızımı aşıya götürdüm..yolu uzatarak gittimki spora ek olsun..akşama mekik çekerim diyorum..
Masallah canm menün gayet güzel afiyet olsun.yürüyüşün de harika olmus hadi bakalim cumaya kadar hepimiz böyle gidersek bol eksili bir hafta gecirmis oluruz

Ayy masallah Allah bagislasin yavrularini senin yas kac canm ? Ya stres yaptigin içinde gelmiyor olabilir sıkıntı yapma bakalm bir kac gün daha bekle olmadi yap bakalm bir test en azindan akıbetini öğrenmiş olursun :KK45:
Yaş 34 canım. Büyük kızım 12 olcak haziranda.ortanca bu ayın 21de 10 olcak.bebiş de 10 aylık. Benim 4.doğumun bu.ilk bebişim erken doğdu iki gün yaşadı sadece.ikincide 1ay hastanede yattim hiç kalkmadan.duş bile alamadım bir ay boyunca düşün yani.hamilelik lerim çok zor oluyor. Yanımda ailemde yok.yapayalnız ne yaparım ben.

Merhabalar:) bugünkü menüm kızlar:KK66:
Sabah: 2 dilim etimek+peynir+zeytin ve sekersiz cay
Ara öğün:kahve+kuru meyve
Öğlen: barbunya+salata+yoğurt
Ara öğün: yoğurt+ ceviz ve badem
Akşam: 1 parca tavuk ve cacık
Ve bol bol su içtim:)
Afiyet olsun canim menun çok dengeli ;)

Back
X