- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.741
Tarifini bir ara Verde bende yapıyım barioldu canım şükür uzatmadı pek ama yeni minik minik saçlarım çıktı canım tavsiye ederim
.benimde çok döküldü saçlarım. Kel kalcam yakında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarifini bir ara Verde bende yapıyım barioldu canım şükür uzatmadı pek ama yeni minik minik saçlarım çıktı canım tavsiye ederim
Canım afiyet olsun menün gayet güzelKahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem ceviz , iki dilim elma, iki dilim muz
Aksam , bir tabak etli taze fasulye , 4 kaşık pilav , bir dilim ekmek , salata , yoğurt
Ara ;şekersiz Türk kahvesi , iki kare çikolata , 4 ceviz
Spor;sabah 3 saat ,akşam40 dakika yürüdum
tamam canım veririm enpratikkadin.com var oradan aldım bende bir bakTarifini bir ara Verde bende yapıyım bari
.benimde çok döküldü saçlarım. Kel kalcam yakında![]()
afiyet olsun canımKızlar benim menüm sabah sütlü yulaf ezmesi öğlen 3 çiğköfte ayran salata arada bir küçük kase kuruyemiş akşam yoğurt bir kase çorba 5 lahana sarması dokuzlu çay ohh bugün doydum çok şükür![]()
Rakibeeeeciğimmm Cuma'ya sunun surasinda 1 gece kaldi sayilir vallahi cok heycanliyim tartilmadm bu haftaKızlar benim menüm sabah sütlü yulaf ezmesi öğlen 3 çiğköfte ayran salata arada bir küçük kase kuruyemiş akşam yoğurt bir kase çorba 5 lahana sarması dokuzlu çay ohh bugün doydum çok şükür![]()
Tşkler canım...afiyet olsun canım
Hadi canım inş seni bekliyorum 66 a düş birlikte zayıflıcazRakibeeeeciğimmm Cuma'ya sunun surasinda 1 gece kaldi sayilir vallahi cok heycanliyim tartilmadm bu hafta
Senin menünde cok güzel canim.afiyet olsun.sarmayi kararinda yemissinKızlar benim menüm sabah sütlü yulaf ezmesi öğlen 3 çiğköfte ayran salata arada bir küçük kase kuruyemiş akşam yoğurt bir kase çorba 5 lahana sarması dokuzlu çay ohh bugün doydum çok şükür![]()
Yagmurcmm nerdesn bakm seni goremiyormm.. su profile foto koy gozumden kaciyosunKizlar selamm bugün tartildim 115kilo ciktimm
mutluyum bakalim bundan sonra neler olacakkk
Cinimmmm muckamin cümlemize canım ben şaka yaptın kocanlavakit geçir kız zaten akşamları görüyorsun beni allahın her saati karşında görüyorsun zaten
![]()
hahahaha@ParteMoralll cümlemi bitirir bitermez kaçmışsın hemen![]()
Cokk teşekkYagmurcmm nerdesn bakm seni goremiyormm.. su profile foto koy gozumden kaciyosun
120di kg degilmi?
Cok sevindm cnm ilk hafta gidenler odem oluyor geneldeee senin icin mutlu oldmmmm![]()
Cok teşekkür ederimm canimmm aynen 120kiloydum sözümü tutuyorumm, ben sık sık giremiyorum derslerim cok yogun ama hep kilo bildiiminde bulunacagim ve siz bana cok moral veriosunuz cok teşekkür ederim ☺Yagmurcmm nerdesn bakm seni goremiyormm.. su profile foto koy gozumden kaciyosun
120di kg degilmi?
Cok sevindm cnm ilk hafta gidenler odem oluyor geneldeee senin icin mutlu oldmmmm![]()