• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kesinlikle kuzum düşünsene 5li sayılardasın ve gönül rahatlığıyla pasta yiyorsun müthiş birşey
1 dilim daha alır mısın diye sorulunca teşekkürler formumu koruyorum bu yeterli demek daha da lüks :KK68:
Hayallerimiz gerçek olacak inşallah :nazar:
Ay kuzummm agzindan bal damliyor ne tatli konusuyorsun oyle:KK19::KK15:INŞALLAH kuzucum ya eylüle kadar 5 ay var INŞALLAH ulasicaz hedefimize sen yakin zamanda ulasirsin kuzum ALLAHiN iznyle balimmm:KK200::KK19:

Ay kuzummm agzindan bal damliyor ne tatli konusuyorsun oyle:KK19::KK15:INŞALLAH kuzucum ya eylüle kadar 5 ay var INŞALLAH ulasicaz hedefimize sen yakin zamanda ulasirsin kuzum ALLAHiN iznyle balimmm:KK200::KK19:

İnşallah kuzum sende hazirana kadar 70 ol 6lar kolay gider yazın karpuz çilek derken çok yemek yiyesi gelmiyor insanın zaten bide ramazan giriyor araya çabucak kavuş hedefine :KK19:

İnşallah kuzum sende hazirana kadar 70 ol 6lar kolay gider yazın karpuz çilek derken çok yemek yiyesi gelmiyor insanın zaten bide ramazan giriyor araya çabucak kavuş hedefine :KK19:

Cok tatlisin iyi dileklerin icun cok tesekkur ederim INŞALLAH kuzum:KK36:
Aynen kuzummm ramazandada cok dikkatli olmak gerekiyor yaz geldi bol spor:KK6: ve en onemlisi sizlerin destegiyle hep baraber basaricaz:KK200:

Cok tatlisin iyi dileklerin icun cok tesekkur ederim INŞALLAH kuzum:KK36:
Aynen kuzummm ramazandada cok dikkatli olmak gerekiyor yaz geldi bol spor:KK6: ve en onemlisi sizlerin destegiyle hep baraber basaricaz:KK200:

Kesinlikle canım mesela ben 59 olsam bile 57ye kadar kalıcam takımda burayı sevdim çünkü birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah. :nazar:
Ramazanda da sahurda protein alırsak bizi belirli bi süre tok tutar iftarda da yine yoğurt çorba sebze et türü şeylerle hafif beslenirsek tatlı olarak sütlü tatlı ve dondurmayla yetinirsek bigün baklavaya yüklensek bile içimiz rahat olur hihihi :KK53::oops:

Kesinlikle canım mesela ben 59 olsam bile 57ye kadar kalıcam takımda burayı sevdim çünkü birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah. :nazar:
Ramazanda da sahurda protein alırsak bizi belirli bi süre tok tutar iftarda da yine yoğurt çorba sebze et türü şeylerle hafif beslenirsek tatlı olarak sütlü tatlı ve dondurmayla yetinirsek bigün baklavaya yüklensek bile içimiz rahat olur hihihi :KK53::oops:
Aynen balim bende ramazanda dedigin gibi beslencem bende cok sevdim takımımizi iyiki varsiniz:KK19:

Bugun benim doğum günüm canlar:KK75:
Nice yıllara Can'ım iyi ki doğdun:KK200:
Sabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kasigi lor peyniri
3 zeytin
2 salatalık
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
Tavuk mantarli sote(3 yemek kasigi)
1 kase lahana salatasi
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası

Ara öğün
1 tane muz (kakaolu)

Ara öğünümdeki muzun uzerine mum koyup kutladik esimle doğum gunumu ciss pasta yemedim aferimm bana dimi canlar:KK52::nazar:

Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet

Su 2.5litre
süpersin ya bu ne azim maşallah :nazar:
Menüm
Sabah bir domates üç biber bir yumurtayla Menemen bi dilim tb ekmeği
Öğle uyku :)
Akşam yağsız tuzsuz salata ve yön balığı bi dilim tb ekmeği
Yine 5 te yedim haftasonu olmasına rağmen aferin bana :)
afiyet olsun canım

Bu ara eşim anjio olduğu için sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor o yüzden pek giremedim, ama pazartesinden itibaren eski Düzenimdeyim.bugün oğlumun gösterisinden annemlere geldik yemeğe
Sabah: peynir,omlet,domates, salatalık,zeytin,yulaflı krep,1 çay kaşığı tahin-pekmez,1 turunç kabuğu reçeli
Ara:elma,kuruyemiş
Öğle:kurufasülye,domates, salatalık
Akşam:ızgara tavuk,3 kaşık tavuklu pilav,salata,ayran,humus ve patlıcan salatasından 2 kaşık
Sabahtan akşama kadar koşturmaca yürüyüş bugünün sporu.

Iyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktım bütün disardaydik o yüzden pek ilgilenemdm burayla kusura bakmayın menümu paylaşayim dışarda tost yedim yanındada avuç içinden az kızartma 2 tane türk kahvesi akşam ise mercimek çorbası bi tane kabak dolması bi tane biber dolması 3 tanede yaprak sarması bi dilimde psta yedim:KK17::KK17:

Iyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktım bütün disardaydik o yüzden pek ilgilenemdm burayla kusura bakmayın menümu paylaşayim dışarda tost yedim yanındada avuç içinden az kızartma 2 tane türk kahvesi akşam ise mercimek çorbası bi tane kabak dolması bi tane biber dolması 3 tanede yaprak sarması bi dilimde psta yedim:KK17::KK17:
Maşallah maşallah karbonhidrat ve kalorinin gözüne vurmuşsun bugün :D sağlam bi spor seni bekler bence ;)

Oooovvv bugün hiç olmamiss amaa tatlimmm hadi guzel bi sporla telafi et günü :KK15:yarini da çok hafif geçirki arti olarak donmesin bugun sana:KK19:

Nice yıllara Can'ım iyi ki doğdun:KK200:

süpersin ya bu ne azim maşallah :nazar:

afiyet olsun canım

Çok teşekkür ederim rakibemmm:KK200:
Hep birlikte INŞALLAH canim benim :KK200:
Kuzum bende şu huy var ya hep ya hic kuzum diyette olmadigimda ooo beni tutuna ask olsun ama diyette adepte olunca agzima ciss koymuyorum yeterki adepte olayım kuzum ben dugunden önce 3 bucuk ayda 17 kilo verip gelinligimi giydim simdide guzel elbiseler icin zayflicam aklima koydum bi kere :KK51::KK48:

Back
X