• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ohh annecine kavusuosun hemde izmir neguzeldir bu mevsimde..dikkat et yemene icmene canm tatil modu seni sendn almasin iyi eglenceler tatlimm bildirimleri i bekliyoruz ihmal etme bizi:KK68:
Ayy teşekkür ederim kuzum bende cok heyecanliyim annem acayip sağlıklı yasayan 1 kadindir 106 kilodan 78 kiloya düştü yaşam tarzini degistirerek bana kilo aldiracagini düşünmüyorum aksine 7li rakamlari görürüm belki orda insallahhh

Menumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu:KK43:
6 cici bebe nedir moon ya :KK62:

Kizlar ben bu aralar oturup bisey yemiyorum hep bi kosturmadir gidiyor yolculuk hazırlıkları malum sabah kızlara hazırladım küçük kızımı doyurdim kendim ne yedim hatırlamıyor m bile öğlen carsiya gittim bisey yemedim carsidan gelirken cocuklara simit almıştım onun ceyregini yedim aksamda 1 kase mercimek corbasi mucver yedim

Bugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore:KK23:), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim:confused:)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim Hoppa
Birde büyük dilim aferin sana meggieee:KK67:

Bugünkü menüm sabah 2 haslanmis yumurta yesillik 1 kk peynir
Öglen 1 tabak salata 2 kase corba 1 kase yogurt
Ara 4 kayisi 1 sekersiz türk kahvesi
Aksam 1.5 kase corba salata ve 2 ceviz
Su 2 litre spor bugünlük vücudu dinlendirmek icin yapmadim

Bugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore:KK23:), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim:confused:)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim Hoppa
Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi :KK5:

Bana da saçma geliyor, bi saat ip atlasam zaten oooooo :KK55:ruzgarda falan ucarim:KK55:sayi hesabıyla da bilmiyom ki kaç kalori:confused:
Hadi yavv ben de kuculsun diye ugrasirim ama küçülmüyo:KK31:emziriyorum,herkes kesince küçülür diyo ama pek ümitli degilim:KK61:
Canim emzirmeyi biraktiğinda nasil küçüldüğüne inanamicaksin e kilo da veriyosuunn küçülür merak etme:KK15:

Birde büyük dilim aferin sana meggieee:KK67:

Vur vala hakettim
bigsmilie14.gif

Yemicem artık :110:

Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi :KK5:

Protein gününü nasıl yapıyorsun tatlım?
Bide karabuğday kürünü yazar mısın denicem artık herşeyi tartıda artı gördüm bugün
bigsmilie13.gif

Menumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu:KK43:
Afiyet olsun canım ama metabolizman böyle yavaşlar tansiyonun düşer canım:KK43:

Back
X