- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.141
Bende cok mutluyum yaklasik 11 gun kalicam canim inşallah kilo almadan donerimmAaa be güzel ne kadar kalcaksin canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok mutluyum yaklasik 11 gun kalicam canim inşallah kilo almadan donerimmAaa be güzel ne kadar kalcaksin canm
Ayy teşekkür ederim kuzum bende cok heyecanliyim annem acayip sağlıklı yasayan 1 kadindir 106 kilodan 78 kiloya düştü yaşam tarzini degistirerek bana kilo aldiracagini düşünmüyorum aksine 7li rakamlari görürüm belki orda insallahhhcanim ohh annecine kavusuosun hemde izmir neguzeldir bu mevsimde..dikkat et yemene icmene canm tatil modu seni sendn almasin iyi eglenceler tatlimm bildirimleri i bekliyoruz ihmal etme bizi![]()
6 cici bebe nedir moon yaMenumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu![]()
Ben bu cicibebe olayını anlayamadim degisik bi diyet türü mu:))6 cici bebe nedir moon ya![]()
Kiz bebek bisküvisi boll kilo yapar yaniiiBen bu cicibebe olayını anlayamadim degisik bi diyet türü mu:))
Birde büyük dilim aferin sana meggieeeBugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim![]()
Aman dikkat canm aman..biliyorsun ki ne eziyetlerle gidiyor o kilolarBende cok mutluyum yaklasik 11 gun kalicam canim inşallah kilo almadan donerimm
Ee kaptn neden yiyor o zamanKiz bebek bisküvisi boll kilo yapar yaniii![]()
Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyiBugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim![]()
Canim emzirmeyi biraktiğinda nasil küçüldüğüne inanamicaksin e kilo da veriyosuunn küçülür merak etmeBana da saçma geliyor, bi saat ip atlasam zaten ooooooruzgarda falan ucarim
sayi hesabıyla da bilmiyom ki kaç kalori
Hadi yavv ben de kuculsun diye ugrasirim ama küçülmüyoemziriyorum,herkes kesince küçülür diyo ama pek ümitli degilim
![]()
Canı çekmişEe kaptn neden yiyor o zaman![]()
Birde büyük dilim aferin sana meggieee![]()
Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi![]()
Kız sadece cicibebemi yedinkizlar 868 cal.alarak bugunu bitiriyorummmmmmmm aksam sadece bitane 2si1 arada icerim..yine cici bebe yedim ama bitti paket![]()
Afiyet olsun canım ama metabolizman böyle yavaşlar tansiyonun düşer canımMenumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu![]()
200 calori civarıdır canımKizlar 200 tanede ip atladim ay nefes nefese kaldim aksamda 200 tane atlamayi dusunuorum acaba kac kalori 100 ip net bikgi bulamadm bilen varmi??