Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ohh annecine kavusuosun hemde izmir neguzeldir bu mevsimde..dikkat et yemene icmene canm tatil modu seni sendn almasin iyi eglenceler tatlimm bildirimleri i bekliyoruz ihmal etme bizi:KK68:
Ayy teşekkür ederim kuzum bende cok heyecanliyim annem acayip sağlıklı yasayan 1 kadindir 106 kilodan 78 kiloya düştü yaşam tarzini degistirerek bana kilo aldiracagini düşünmüyorum aksine 7li rakamlari görürüm belki orda insallahhh

Menumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu:KK43:
6 cici bebe nedir moon ya :KK62:

Kizlar ben bu aralar oturup bisey yemiyorum hep bi kosturmadir gidiyor yolculuk hazırlıkları malum sabah kızlara hazırladım küçük kızımı doyurdim kendim ne yedim hatırlamıyor m bile öğlen carsiya gittim bisey yemedim carsidan gelirken cocuklara simit almıştım onun ceyregini yedim aksamda 1 kase mercimek corbasi mucver yedim

Bugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore:KK23:), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim:confused:)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim Hoppa
Birde büyük dilim aferin sana meggieee:KK67:

Bugünkü menüm: sabah: 50 g kömbe, salatalık, domates, peynir, zeytin, şekersiz çay
öğle: etimek tatlısı büyük dilim yuh bana söz bir daha yapmıcam 530 kalori (özel günüm yaklaşıyore:KK23:), şekersiz çay
ara: bir büyük kupa şekersiz kahve 4 kalori
akşam: 1 kase mercimek çorbası
Toplam: 1035 kalori
1 saat yürüyüş
Misafir vardı çay doldurma ikram sunma telaşı koşuşturması (büyük kalori kaybettim:confused:)
Yarın detoks yapmak istiyorum önerisi olan varsa memnuniyetle dinlerim Hoppa
Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi :KK5:

Bana da saçma geliyor, bi saat ip atlasam zaten oooooo :KK55:ruzgarda falan ucarim:KK55:sayi hesabıyla da bilmiyom ki kaç kalori:confused:
Hadi yavv ben de kuculsun diye ugrasirim ama küçülmüyo:KK31:emziriyorum,herkes kesince küçülür diyo ama pek ümitli degilim:KK61:
Canim emzirmeyi biraktiğinda nasil küçüldüğüne inanamicaksin e kilo da veriyosuunn küçülür merak etme:KK15:

Birde büyük dilim aferin sana meggieee:KK67:

Vur vala hakettim
bigsmilie14.gif

Yemicem artık :110:

Protein günü yapmak bana her zaman ertesi güne güzel kilo kaybı göstermiştir tatlim birde karabuğday kürü denedim oda çok iyi :KK5:

Protein gününü nasıl yapıyorsun tatlım?
Bide karabuğday kürünü yazar mısın denicem artık herşeyi tartıda artı gördüm bugün
bigsmilie13.gif

Menumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu:KK43:
Afiyet olsun canım ama metabolizman böyle yavaşlar tansiyonun düşer canım:KK43:

Back
X