Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zayflamak icin geldm tatlım ama pek azim yok bende
Nedennn olmasinn tatlimmm zayif olmak harika bi duydu helede yaz geldi ince giysilerin altinda daha fit durmak istemez msn :KK76: burda herkes çok güzel kilolar verdi ve vermeye devam ediyor sende başlaa küçük adımlarla:KK49:

Kuzum lahana corbasini icebldgin icin tebrik ediyorum ben tovbe ettimmm daha icemem valla tadini hic begenmiyorum kuzuuuuu:63: menun cok guzel balimm:KK9:

Bastım baharatı limonu kuzum yinede midem alabora oldu ya :confused:
Yarın salata yicem hep, cumartesi de kabak domates falan haşlar yerim 3 gün yapıcam :KK64:

Bastım baharatı limonu kuzum yinede midem alabora oldu ya :confused:
Yarın salata yicem hep, cumartesi de kabak domates falan haşlar yerim 3 gün yapıcam :KK64:
Oy kiyamam kuzumm kolay gelsin :KK200: kuzum firinda yagsiz cips gibi de yapablrsn haslanimca tadlari.kotu oluyo firinda kitir kitir olıyor tavsiyem kuzummm:KK19:

Harika fikir kuzum öyle yapayım en iyisi :KK19:

Kuzum bende soyle yapıyorum haslamak yerine cips seklinde patlicanla kabakllari dogruyorum kuzum bahararliyorum firina atıyorum uzerine kizariyor sonra alıyorum uzerine yogurtla domatesle yiyiorum sifir yag bazen oyle yapıyorum sade yoğurt ekmeden tabağa koyuyom cips gibi citir citir yiyom:kk77:

Kuzum bende soyle yapıyorum haslamak yerine cips seklinde patlicanla kabakllari dogruyorum kuzum bahararliyorum firina atıyorum uzerine kizariyor sonra alıyorum uzerine yogurtla domatesle yiyiorum sifir yag bazen oyle yapıyorum sade yoğurt ekmeden tabağa koyuyom cips givi citir citir yiyom:kk77:

Mmm nefis :kk77: yarın deniyorum balım :KK19:

Kuzum bende soyle yapıyorum haslamak yerine cips seklinde patlicanla kabakllari dogruyorum kuzum bahararliyorum firina atıyorum uzerine kizariyor sonra alıyorum uzerine yogurtla domatesle yiyiorum sifir yag bazen oyle yapıyorum sade yoğurt ekmeden tabağa koyuyom cips givi citir citir yiyom:kk77:
Bende deniyim diyet yemeklerinden tiksindim resmen haşlaya haşlaya sebze yemekleriyle ilgili tarif verin kızlar bana nasıl lezzetlendirebilirim

Back
X