- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.021
dahada asılmak gerekmez mi cok uzuluyorum her cuma basim agrio vallaYok kuzum yaz geldi boşladi herkes![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dahada asılmak gerekmez mi cok uzuluyorum her cuma basim agrio vallaYok kuzum yaz geldi boşladi herkes![]()
Yiooi gayette güzel bi kaptansınnnnnndahada asılmak gerekmez mi cok uzuluyorum her cuma basim agrio vallabe bicim kaotanim ben takimimda yeller esio
![]()
Niyeeeee kizzzAy partikoo çok alemsin![]()
Inandinmi sen ona densizmis onun komsusu ben densiz degilim demekki komsuda degilizMerdaneyle in kiz aşşa![]()
bencede yeni kankiler lazim bana
canim cagrida bulundum bendeee..ben ugursuz geldim gruba yaa ben kaptan olunca kilo vermemiz durdu:*
dahada asılmak gerekmez mi cok uzuluyorum her cuma basim agrio vallabe bicim kaotanim ben takimimda yeller esio
![]()
2. Takima da bildirip bu durumu gelebilirsin canimSlm beni 2. Takım kaptanı çağırdı dün gittim ama paylaşım istediğim gibi olmadı buraya gelme şansım var mı
Tamam haber veriyorum şimdi teşekkürler2. Takima da bildirip bu durumu gelebilirsin canimkaptanimiz
Moonlii bende kaptan yardımcısıym
hosgeldinnn
![]()
Canm bgn ki menüm buydu malesefCnm sen ne yemisin ki yemek :) goremedmbu ne kiz aclik grevimi
![]()
Aaasende kurabiyeye iyce alıştın
![]()
Hosgeldinnn tekrar tatlimmTamamdır kaptanım ben 34 yaşında 160 boyunda 74.6 kiloyum.evli ve 1 çocuk annesiyim.herkes gibi üstüme yapışan bu kilolardan kurtulmak için destek almaya ve tabii ki destek vermeye geldim.başlangıç olarak 65 kilo olmak istiyorum.umarım bir an önce hedefime ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim bende o günleri iple çekiyorum ve çok heyecanlıyımHosgeldinnn tekrar tatlimmburda herkes çok güzel kilolar verdi vermeye de devam ediyor sende kurtulucaksin bütün kilolardan
ben mezun oldum burdan
şuan 53 kiloyum ve çok mutluyum
darisi sana ve tüm arkadaşlarima
![]()
bende menumu yazimmm
sabah ogle 1 oldu benim biraz yumurtali patates 2 dilim tb ekmegi paprikano sos 1 yk biraz beyaz peynir 6-7 dilim salam sekersiz cay
aksam 1 cb karabugday light ton baligi yogurt 3 gün kurusu
Hoşgeldin canm aramizaTamamdır kaptanım ben 34 yaşında 160 boyunda 74.6 kiloyum.evli ve 1 çocuk annesiyim.herkes gibi üstüme yapışan bu kilolardan kurtulmak için destek almaya ve tabii ki destek vermeye geldim.başlangıç olarak 65 kilo olmak istiyorum.umarım bir an önce hedefime ulaşabilirim şimdiden çok teşekkür ederim
Cok güzel masallah spor mu yok mu cnmSabah peynirli tost 8 zeytin domates salatalık şekersiz çay
Öğle 3 köfte 1 dilim çavdar lı ekmek salata 1 kaşık taze fasulye 1 bardak ayran
Ara 15 adet kara dut 1 kuru kayısı şekersiz kahve
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak mantarlı hindi sote salata
Su 2 litre
Bu da benim menüm