- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar hosgeldin canimmmmm ahh bilmezmiyim sabahin körüsüleri i bizde iyleyiz canim canlari sag olsunda kalksinlar napalim...Canim her daim 7/24 yardim isteyebilirisn burdaysk msjini okuduysak herkes cvp verir merak etme..Bence cok ii bi anda katildinz takima bizde biraz saldigimizi dusunup asilmaya karar verdik takimcakkkkKaptanım gunaydin benimki bayagi erkem bir gunaydin oldu ama malum cocuk olunca :) yas 28 boy 157 kilo 82.6 suan.kuralları okudum bende kabul ediyorum takildigimiz anlarda yardim isteyebiliriz diye dusunuyorum.
benimde oyle ya hep reklam bazn tikliorm yanlislikla sinir oluormmmBende telden giriyorum ama hiç öyle olmuyor neden acaba
Gunaydinnn canimmmmmmmmmm bu hafta sana cok ihtiyacim var bisi yersem kiz bana tamm miiiiiiiiiGünaydin herkese
Ay evet yeni ev hem güzel hem de taşınma olayından dolayı geriyor beni.allahtan annem yeni evime çok yakın.her türlü nimetinden faydalanmayı düşünüyorum
Gunaydinnnnnn bebiiiisimmmmmmm muck
Gunaydinnn canimmmmmmmmmm bu hafta sana cok ihtiyacim var bisi yersem kiz bana tamm miiiiiiiii![]()
Hayirli kandiller canim
Tarif verirmisin canım bende oğluşuma yapayımEşim de sağlıklı beslenmeye başladı.onu da alıştırdım şekersiz sağlıklı beslenmeye. Fıstık ezmesi sağlıklı yağlar içerdiği için diyetisyenler ve spor hocaları spor öncesi veya sonrası öneriyorlar miktarına dikkat ederek tabi.ben de evde kendim yaptım internetten tarifini buldum.yapmışken de tadına bakayım dedim.hazır satılanlardan daha güzeldi.
Nasıl bir detoksssss
Bende kızım MIIII sende bana kızz ama dimiGunaydinnn canimmmmmmmmmm bu hafta sana cok ihtiyacim var bisi yersem kiz bana tamm miiiiiiiii![]()
Ay ne güzel şanslısın.bende bu ay boya badana eşya değiştirme işlerine girerek ev değiştirmiş kadar olacağım çok işim var çoookAy evet yeni ev hem güzel hem de taşınma olayından dolayı geriyor beni.allahtan annem yeni evime çok yakın.her türlü nimetinden faydalanmayı düşünüyorumbiraz daha özgür olabilirim artık.sitenin havuzu falan da var.o zamana kadar bikini giyebilecek duruma gelebileyim ki fit anne desinler amaaaan iki çocuklu 36 yaşındaki kadına bak desinler
![]()
Evet yardımcıyım bennnKiskanc
kiz sen yardimcimi oldun
heeeh seninki cok guzeldi sanki![]()