Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlarrrrrrrrrr harika bi detoks gunu baslamis bulunmakta benim icinnnnnn iyki varsiniz sizinle basarabiliorum ancak 2 gun uzak kalsam hemen hominigirtlak:hamarat:
K kova01 canim tasiniomusun ohh ne guzel darisi basima yeni evvvvv yeni vücut demi cimcimee sin:spor:iii

Kaptanım gunaydin benimki bayagi erkem bir gunaydin oldu ama malum cocuk olunca :) yas 28 boy 157 kilo 82.6 suan.kuralları okudum bende kabul ediyorum takildigimiz anlarda yardim isteyebiliriz diye dusunuyorum.
tekrar hosgeldin canimmmmm ahh bilmezmiyim sabahin körüsüleri i bizde iyleyiz canim canlari sag olsunda kalksinlar napalim...Canim her daim 7/24 yardim isteyebilirisn burdaysk msjini okuduysak herkes cvp verir merak etme..Bence cok ii bi anda katildinz takima bizde biraz saldigimizi dusunup asilmaya karar verdik takimcakkkk:KK55:

Günaydin kizlarrrrrrrrrr harika bi detoks gunu baslamis bulunmakta benim icinnnnnn iyki varsiniz sizinle basarabiliorum ancak 2 gun uzak kalsam hemen hominigirtlak:hamarat:
K kova01 canim tasiniomusun ohh ne guzel darisi basima yeni evvvvv yeni vücut demi cimcimee sin:spor:iii
Ay evet yeni ev hem güzel hem de taşınma olayından dolayı geriyor beni.allahtan annem yeni evime çok yakın.her türlü nimetinden faydalanmayı düşünüyorum :anne:biraz daha özgür olabilirim artık.sitenin havuzu falan da var.o zamana kadar bikini giyebilecek duruma gelebileyim ki fit anne desinler amaaaan iki çocuklu 36 yaşındaki kadına bak desinler:nazar::KK76::KK76:

Aramızda 1 saat zaman farkı var onuda hesaba katin:sinirli::sinirli:.Ben saat 6.30 kalktim

IMG-20160503-WA0000.webp

Eşim de sağlıklı beslenmeye başladı.onu da alıştırdım şekersiz sağlıklı beslenmeye. Fıstık ezmesi sağlıklı yağlar içerdiği için diyetisyenler ve spor hocaları spor öncesi veya sonrası öneriyorlar miktarına dikkat ederek tabi.ben de evde kendim yaptım internetten tarifini buldum.yapmışken de tadına bakayım dedim.hazır satılanlardan daha güzeldi.
Tarif verirmisin canım bende oğluşuma yapayım
Nasıl bir detoksssss

Gunaydinnn canimmmmmmmmmm bu hafta sana cok ihtiyacim var bisi yersem kiz bana tamm miiiiiiiii:sopa::sinirli:
Bende kızım MIIII sende bana kızz ama dimi
Ay evet yeni ev hem güzel hem de taşınma olayından dolayı geriyor beni.allahtan annem yeni evime çok yakın.her türlü nimetinden faydalanmayı düşünüyorum :anne:biraz daha özgür olabilirim artık.sitenin havuzu falan da var.o zamana kadar bikini giyebilecek duruma gelebileyim ki fit anne desinler amaaaan iki çocuklu 36 yaşındaki kadına bak desinler:nazar::KK76::KK76:
Ay ne güzel şanslısın.bende bu ay boya badana eşya değiştirme işlerine girerek ev değiştirmiş kadar olacağım çok işim var çoook

Back
X