- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.521
Buda beni gecer74.6 başlangıç kilom şuan düştü ama cuma söyleyim ilk hedef 65 ama 55 olmak istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda beni gecer74.6 başlangıç kilom şuan düştü ama cuma söyleyim ilk hedef 65 ama 55 olmak istiyorum
Kilomuz yakin sayılır canm bende gecen hafta 70.3 düm p.tesi 70.7 idim bakalm cuma ne cikicam74.6 başlangıç kilom şuan düştü ama cuma söyleyim ilk hedef 65 ama 55 olmak istiyorum
Demi ama insan herşeyi kafada bitirmeli 10 yıl sigara içtim ve nerdeyse 10 yıl oldu bırakalı kiloda yiyecek bağımlılığının sonucu işteEvet cnm bence oyle bende seviniodm az kaldm hamileyken ooo ericem emzirirken diodm yok anaaam bildigin balon gibi sistimbu bana gelsin
olmaz insallah cnm beyinde bitmesi lazim. Yoksa bende ocaktan oncesibe kdr nutella kasiklardimm ne bicim ama suan hic umrmda degl.
![]()
Aynen yeni baslayanlar cok hizli veriyo benide kesin gecer @Ses35
699999belkide 68 ayyy geldin yaa kzzzzzzKilomuz yakin sayılır canm bende gecen hafta 70.3 düm p.tesi 70.7 idim bakalm cuma ne cikicam
Yaa biraz asıllalım o zaman kim kimi geçiyor bakalım :))
Gecsin tabiiiii tamgaz benim kgm yuksekten basladi kismet :) bende 75den baslasam suan 5lerdeydimAynen yeni baslayanlar cok hizli veriyo benide kesin gecer @Ses35
Inşallah 69 u görcenKilomuz yakin sayılır canm bende gecen hafta 70.3 düm p.tesi 70.7 idim bakalm cuma ne cikicam
68 kesinlikle olmazda 69uda belki 69.9 olarak görürüm699999belkide 68 ayyy geldin yaa kzzzzzzhaydi halaayaaa
![]()
Insallah cnm ama sen yenisin hizli gider ben ocakta basladim verme hizimiz bir olmaz cnm. Sen inde bende yetiseyim cnmYaa biraz asıllalım o zaman kim kimi geçiyor bakalım :))
Bende ayni seyi diyorm hep ne vardi o kadar yiyecek ahh kske 70li rakamlardayken silkelenip kendime geleydim de simdiye hedefime varms olaydm diyorm ama napak kendi suçumGecsin tabiiiii tamgaz benim kgm yuksekten basladi kismet :) bende 75den baslasam suan 5lerdeydimyemeseymisimmm napak
![]()
Öyle düşünme bundan bi süre önce 2 kilo daha zayıftım kafamı nereye vurayım önemli olan başlamak sen hele bitirdin sayılırGecsin tabiiiii tamgaz benim kgm yuksekten basladi kismet :) bende 75den baslasam suan 5lerdeydimyemeseymisimmm napak
![]()
Olursun kizzzzzzz anaam haydiii yandan68 kesinlikle olmazda 69uda belki 69.9 olarak görürüm
Kiz saka maka hedefimize 10 kilo kaldi ya kizz hadi halaya obaaaaa
Teytey tey tey![]()
Benim meto biraz yavaş yaş ta 34 haliyle senin gibi gitmez ama gitsin yani kaç giderseInsallah cnm ama sen yenisin hizli gider ben ocakta basladim verme hizimiz bir olmaz cnm. Sen inde bende yetiseyim cnmben verdim cok sukur
sende verirsin insallaah
![]()
Bnde 5 tatli 4 tuzlu kurabiye arti yarim tabak irmik helvasından sonra ne cikicam merak ediyorum arti cikmam insallah yaaaOlursun kizzzzzzz anaam haydiii yandanbakalim ben pazar gununden sonra ve reglde gordum kac cikicam cuma gunu merak icindeyim
![]()
Sarraf nerde ya gittimi o ben unuttum galiba
88 yaaa 88Bende ayni seyi diyorm hep ne vardi o kadar yiyecek ahh kske 70li rakamlardayken silkelenip kendime geleydim de simdiye hedefime varms olaydm diyorm ama napak kendi suçum![]()
Daha cookÖyle düşünme bundan bi süre önce 2 kilo daha zayıftım kafamı nereye vurayım önemli olan başlamak sen hele bitirdin sayılır
Benim meto biraz yavaş yaş ta 34 haliyle senin gibi gitmez ama gitsin yani kaç giderse