Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin Kizlarrrrrr gunaydin sekerlerrrrrr kizlar persembe kurallarini unutmayalim tmm mi..evet dun kacamak yaomadm biraz fazla yedim sadece ama siz bana bakmayin ben 3 -4 kilomu vermeye calisiorum tabiki yapmamaliydim ama iyi hissetmedim kendimi kacamak yok..Bu @Ses35 le @ParteMoralll da beni cekistirmisler uyuyokkkk anacimmmmm:deli::ruh:
Valla kötü bi niyetimiz yoktu merak ettim canım.perşembe kuralları ne ben kaçırmışım

Kahvaltıda 1 dilim yedim sorun olur mu kaptancım bide öğle akşam pro salata gibi mi yapcaz meyve yicez mi yani saf pro ne demek bi açarmısın

Yumurta, süt, yoğurt, peynir, balık vs vs vs

Kahvaltıda 1 dilim yedim sorun olur mu kaptancım bide öğle akşam pro salata gibi mi yapcaz meyve yicez mi yani saf pro ne demek bi açarmısın
canim saf protein sut yumurta yogurt ol ulu sekilde onun disinda et turleri dana eti tavuk hindi balık gibi canimm tavuklu salata yiyebikirsin ka ulumdur tavuk salatadan daha yogun odlugu surece problm yokkkk:dondurma:

canim saf protein sut yumurta yogurt ol ulu sekilde onun disinda et turleri dana eti tavuk hindi balık gibi canimm tavuklu salata yiyebikirsin ka ulumdur tavuk salatadan daha yogun odlugu surece problm yokkkk:dondurma:
hahahaahaaa dondurma da yiyebilrmiyiz hocam sizden görünce canim çekti; ))

A Ayferelif canim peki izinli yazarim seni dikkat et tammmi tatlim kendine sakin kilo alma ALLAH'a emnt ol canim..Sinavda basarilar tatlim senindemi mm sinavlarn var yoksa
Evet canım kpss ye giricem atanamamış beden eğitimi öğretmeniyim kilo almam canım inş yoksa atanrsam şişko beden eğitimi öğr olarak tarihe gecerim dermişim çok kilolu değilim ama 65 nere 55 nere değilmi yanş vericem inş sınavı bi atlatayım grsz yine kendinize iyi bakın Allaha emanet olun...:KK200:En Büyük TÜRKİYE:cry:

Evet canım kpss ye giricem atanamamış beden eğitimi öğretmeniyim kilo almam canım inş yoksa atanrsam şişko beden eğitimi öğr olarak tarihe gecerim dermişim çok kilolu değilim ama 65 nere 55 nere değilmi yanş vericem inş sınavı bi atlatayım grsz yine kendinize iyi bakın Allaha emanet olun...:KK200:En Büyük TÜRKİYE:cry:
kiyamam canim inşALLAkazanjr atanirsin canimm benim cok uzuluyorm ogretmen adaylarina valla oku guzelc egitimci olmak iste atanama RABBIM yardimciniz oksun canimmm

Başarılar canım.bugün duanı edip dilek tutmayı unutma.iyi haberlerle dönersin inşallah

Yumurta, süt, yoğurt, peynir, balık vs vs vs
Teşekkürler canım
Tamam kaptancım hatta şuan tavuklu salata mı yiyorum

Beni kaale almıyor gibi bir cevap vermene gerek yoktu canım eleştiri kabul etmiyorsan bir daha yapmam kırıldım şu an :KK64::KK64:
Hayir canm estağfurullah bu ara herkes gayet hassas oldugu icin konuyu uzatmak istemedigimden her neyse dedm bsyler daha desem daha baska baska kisilerde dahil olacak is fikir beyanindan tartismaya gidecek diye yoksa niye seni kaale almiym canm bnm :KK15:

Kızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk

Back
X