Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canım iyi yapmışsın bende yaptirmayi düşünüyorum insallah temiz çikar tahlillerin tatlim:KK19:
İnşallah canım.eşim geçen ay anjio olduğundan beri çok dikkat ediyor beslenmesine.hergün spor yapıyor, yürüyor bisiklet sürüyor.ailecek sağlıklı besleniyoruz.şeker, beyaz un yok artık.yulaf, tam buğday unu, bulgur kullanıyoruz.çaya tarçın kabuğu atıyoruz.ona keçiboynuzu özlü tam buğdaylı kekler yapıyorum, balık yiyoruz.dün tahlilleri temiz çıktı çok sevindik tüm kolesterol değerleri normale dönmüş tansiyonu düştü.ben de merakımdan bir baktırayım dedim bi de saçlarım dökülmeye başladı.emzşren anneler sizin de dökülmüş müydü?

İnşallah canım.eşim geçen ay anjio olduğundan beri çok dikkat ediyor beslenmesine.hergün spor yapıyor, yürüyor bisiklet sürüyor.ailecek sağlıklı besleniyoruz.şeker, beyaz un yok artık.yulaf, tam buğday unu, bulgur kullanıyoruz.çaya tarçın kabuğu atıyoruz.ona keçiboynuzu özlü tam buğdaylı kekler yapıyorum, balık yiyoruz.dün tahlilleri temiz çıktı çok sevindik tüm kolesterol değerleri normale dönmüş tansiyonu düştü.ben de merakımdan bir baktırayım dedim bi de saçlarım dökülmeye başladı.emzşren anneler sizin de dökülmüş müydü?
Gecmis olsun cnm bidaha yasamasin insallah:dua:

Evt cnm benm hala var banyoda eskiden okadar olmazdi ama cocuktan sonra..

canim o bendede var ya hamilelikhimdn beri hecmedi hic kestirdifim halde cok dokuluo bnm saclarima yaptigm bakimi kim yapsa rapunzel olurdu sirkeyle bile duruluom:KK43:
Benim hamilelikten önce çok dökülüyordu.hamilelikle birlikte birden durdu.demir ve omega 3 kullandım.ondan mı hormonlardan mı bilmiyorum.şu 3 haftadır dökülme başladı yeniden

Tünaydın kızlar, çalışırken yazmak zor şimdi vakit buldum ancak.Sabah kahvaltım peynirli maydanozlu yeşil biberli az yağlı bir omlet.Zaten çayı yıllardır şekersiz içerim, bir bardak çay.Ve yanında 4 zeytin.Ohhh ne rahatlıkmış az yemek.Zayıflamayı özledim. Savunun deli kadir geliyor....
ahahhh cok cok iyi canm dimi insan az yiyunce hafif hissediyor heleki gece rahat uyuyor..

kiz @ParteMoralll agzinin tadini biliosunnn kizz piynirli yukafcik yaptim bende..
tubi_klc tubi_klc canm senin icin tarif vereyim cok guzl oldu 2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 1 yk yagsiz sut tozu(kahve kremasi degil hamur islerinle kullanilan sut tozu pinar marka) 2 yk light sut hepsini karistirdim isittigim sahan boy seramik tavaya 2.5 yk doktum bu olcuyle 3 ekmekcik cikio sonuncusna peynir dereotu ve pulbiber ekledim cok guzl oldu......... cok doyurucu aslinda hergun yaotifimdn ama ben buyuk tavada yaptigumdn pofidik olmudou bunlar hem 3 tane hemde pofidik oldu kabartma tozuda konulabilir sut tozu olmadanda olur

kizlar menum belli o yuzden yazayim simdiden
az once kahvalti edebildim
tarifini verdigim yulafcıklarımmmm:KK53:
2 domates 2 minik salatalik 7 zeytin 1 chilli biber 3 cay kasigi bal:KK45:
saat 5 gibi karabugday ve ton baligi yicm sevgilerrr saygilarr canlarimmm kaptaniniz bummbaaaa gibi bu haftaaaaaaa 60ı görücek inşALLAH:rapci:

Kizlar nabiyosunuz ogle arasindayim ben.sabah kahvalti edemedim oglende 1 parca et iki parca patetes ve 2-3 catal salata yedim
canimm napalim yememek icin ugrasioruz:KK14: afiyet olsun cnm ogle menun guzl ama kahvaltini atlama sakın cokk onemli kahvalti..ben kilo verirken cok saglam kahvalti yaptim hep diger ogunlerimi kıstım canm:super:

sen kahvaltiyi say sadece yiterrrr M e g g M e g g 2 ortabiy yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 2 yk light sut 1 kucuk dilim light suzme peynir 2 domates 2 kucuk badem salatalık 1 aci biber 3 cay kasigi suzme cicek balı 7 zeytin

kizlar menum belli o yuzden yazayim simdiden
az once kahvalti edebildim
tarifini verdigim yulafcıklarımmmm:KK53:
2 domates 2 minik salatalik 7 zeytin 1 chilli biber 3 cay kasigi bal:KK45:
saat 5 gibi karabugday ve ton baligi yicm sevgilerrr saygilarr canlarimmm kaptaniniz bummbaaaa gibi bu haftaaaaaaa 60ı görücek inşALLAH:rapci:

Canım yulafcıkların derken içeriğinde miktar olarak ne var?
Bide karabuğday ve tonbalığı miktarını yazar mısın
karabuğday haşlamama mı

Back
X