- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.661
Ayy dolap hersey yaa olmadi mi rezil oluyo insan keske bugün halledebilselerdiBenim dolap kurban bayramının ilk günü bozulmuştu çok zor oluyor anlıyorum seni..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy dolap hersey yaa olmadi mi rezil oluyo insan keske bugün halledebilselerdiBenim dolap kurban bayramının ilk günü bozulmuştu çok zor oluyor anlıyorum seni..
Ayy ben hiç komşuluk edinmemKomsulara filankoysan idateten cok bozulacak olan şeyleri kışın olsa balkonda idare ederdin ama yazin oda olmaz
Evett eveeetttKizlar grupp eski havasina donduu sankim demiiiiiiiiiiiiiiii ohh ohhhhhhh bol bol paylaşımmmmmmmm![]()
Ayy annem de hep karbonhidrat yapiii yaahayir tabikiiii annenlere git koş
ohh yarasinnnnAz oldu ama banyo yapmiştim terlemeyim didim
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
Bitti
çok az oldu
![]()
Hee yaa bide ay bunlar kalabalikda yenir diyo pilavmis borekmis mis misss missbenim annmde karbonhidratci yaaaa klasik turk annesi isteeee pilav borek corekkk
Aaa niye giii komsu komsunun kulune muhtaç desemde inanma benimde komşuluk iliskim yohh alt katimda eltim oturuyor aramizda 4 5 yaş var çok iyi anlaşıyoruz o yüzden midir bilmem hic başkasını aramıyorumAyy ben hiç komşuluk edinmemtanimiyom gonşularimi
![]()
Az oldu ama banyo yapmiştim terlemeyim didim
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
Bitti
çok az oldu
![]()
Kızlar iş yerinde herkes buram buram tatlı yiyor ama ben asla
Ayy adi o napiimmmkizzz bunlar neeee spordan çok komedi filmi gibi köpek iseme hareketi filan nedir yaaa ayy hicgulesim yoktu
![]()
Aman canim sakin yemeeeeKızlar iş yerinde herkes buram buram tatlı yiyor ama ben asla
Bende annem yakin surekli oraya gidiyorumAaa niye giii komsu komsunun kulune muhtaç desemde inanma benimde komşuluk iliskim yohh alt katimda eltim oturuyor aramizda 4 5 yaş var çok iyi anlaşıyoruz o yüzden midir bilmem hic başkasını aramıyorum
Yap yaap ama en birinci benimki hic bisey yokk peynr ve yogrthayr krep gibi olmadiki ekmek gibi oldu ama tavada yaptim ben pufidik oldu bide ekmekcik oldu isteeeeee olduuuuu isteee![]()
Sen iste ben sana tarif bulurum..@ParteMorallltubi_klc kizlarrrrrrr bunlari tek tek degillldee butun yapicm kabartma tozuda koyucammmmmm daha pufidikkk olsun diyee ayy iicnede yesillik tursu ve kofte koyucam oldumu sanaaa burgerrrrrrr
![]()
Ayy bizim bura da nasil güneşliiibiliyi msn partiş teyze
![]()
pikii ben istemem benim varfarkli tarifler veriorum iste haftasonu yapinnnn ni vaaarrrr![]()
Kizlar grupp eski havasina donduu sankim demiiiiiiiiiiiiiiii ohh ohhhhhhh bol bol paylaşımmmmmmmm![]()
burdaymm. Babyyyyyyyyyy