Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az oldu ama banyo yapmiştim terlemeyim didim:spor:
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
:mapus:Bitti:oha:çok az oldu:rapci:

benim annmde karbonhidratci yaaaa klasik turk annesi isteeee pilav borek corekkk
Hee yaa bide ay bunlar kalabalikda yenir diyo pilavmis borekmis mis misss miss :KK47:ay bide çok guzel anammin yimekleri:KK47:kadin kuru makarna yapsa bal gibi oliii:anne::KK200:

Az oldu ama banyo yapmiştim terlemeyim didim:spor:
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
:mapus:Bitti:oha:çok az oldu:rapci:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kizzz bunlar neeee spordan çok komedi filmi gibi köpek iseme hareketi filan nedir yaaa ayy hicgulesim yoktu :-):-):-)

Aaa niye giii komsu komsunun kulune muhtaç desemde inanma benimde komşuluk iliskim yohh alt katimda eltim oturuyor aramizda 4 5 yaş var çok iyi anlaşıyoruz o yüzden midir bilmem hic başkasını aramıyorum
Bende annem yakin surekli oraya gidiyorum:rapci:

hayr krep gibi olmadiki ekmek gibi oldu ama tavada yaptim ben pufidik oldu bide ekmekcik oldu isteeeeee olduuuuu isteee:dondurma:
Yap yaap ama en birinci benimki hic bisey yokk peynr ve yogrt

@ParteMoralll tubi_klc tubi_klc kizlarrrrrrr bunlari tek tek degillldee butun yapicm kabartma tozuda koyucammmmmm daha pufidikkk olsun diyee ayy iicnede yesillik tursu ve kofte koyucam oldumu sanaaa burgerrrrrrr:oha:
Sen iste ben sana tarif bulurum..
Ayy bizim bura da nasil güneşliii :dondurma: biliyi msn partiş teyze:dondurma:
:dondurma:
farkli tarifler veriorum iste haftasonu yapinnnn ni vaaarrrr:KK12:
pikii ben istemem benim var
Kizlar grupp eski havasina donduu sankim demiiiiiiiiiiiiiiii ohh ohhhhhhh bol bol paylaşımmmmmmmm:eğlence:
:ıslık:
burdaymm. Babyyyyyyyyyy

Back
X