- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.601
Kiz başka sekerpancarini etiketlemişin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz başka sekerpancarini etiketlemişin
NeeeeeeKiz başka sekerpancarini etiketlemişinbu saatte anca izlen bacim yimek yooooooh
![]()
Balkon sefasiNapion bebişkoookizi uyutuyom ben
Canim sende hosgeldin bu arada böyle dedigime bakma bende daha cok yeniyim bebisinide allah bagislasin anali babali büyüsün insallah
OhhhhhBalkon sefasi![]()
Sinir oluyom gocama yedikce yiyo inada yapar gibiKiz başka sekerpancarini etiketlemişinbu saatte anca izlen bacim yimek yooooooh
![]()
Benim miiNeeeeeeay inanmiorumm
neyse ossun
hep senn yuzunden
![]()
Sen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömerSinir oluyom gocama yedikce yiyo inada yapar gibiuf sellimsik ben bi gun hi tuvalete cihmadim ay
![]()
H.b canısı Allah razi olsun hepimiznkini bagislasn insCanim sende hosgeldin bu arada böyle dedigime bakma bende daha cok yeniyim bebisinide allah bagislasin anali babali büyüsün insallah![]()
Ayy Masallah onlaraa canlarimBugün kızlarımla beraber iftar yaptık. Cok guzel bir duygukizlar bu.Maşallah
dayandilar bütün gün ama baya açıktılar kuzularım
.onlarla olunca biraz fazla oldu bugün de
![]()
Nidenmiş oooBirazzzz susarmsnnzzzzzzzzz![]()
Hee sormaaSen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömerkayisi ye aç karnina ilik suynan
daha napiyim
![]()
Kizlarla sohbet ederekten yiyince fazla oldu gec farkına vardimAyy Masallah onlaraa canlarimiyi dayanmişlar kizz
sen niden fazla yiyon
hain gonşu
![]()
Neyde sahurda denglersin gonşummKizlarla sohbet ederekten yiyince fazla oldu gec farkına vardim![]()
gafam sistiNidenmiş ooo![]()
Canım sen emziriyormusun.sütun azalmasın sonraA
Hee sormaabacım bu gun cok kayisi yedim sogan suyuda ise yariycakmi cok merak ediorm bu gun ikinci gunuydu bakalm 1 hafta deniycem
ablasinin balısı seni