Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sinir oluyom gocama yedikce yiyo inada yapar gibi:dua: uf sellimsik ben bi gun hi tuvalete cihmadim ay:skandal::oha:
Sen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömer:D kayisi ye aç karnina ilik suynan:oha:daha napiyim:oha:

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir kase yoğurt, birkaç ceviz badem, avuç içi kadar katmer , 4 sarma
İftar; bir kepce çorba , yarım kepçe kuru börülce, 4 sarma, bir sigara böreği, (fırında yaptım yagsiz )bir dilim baklava ,
Bir kase cacık , salata

Bugün kızlarımla beraber iftar yaptık. Cok guzel bir duygu:KK200: kizlar bu.Maşallah :nazar:dayandilar bütün gün ama baya açıktılar kuzularım:anne:.onlarla olunca biraz fazla oldu bugün de:duduk:
Ayy Masallah onlaraa canlarim:KK200::nazar: iyi dayanmişlar kizz:dua: sen niden fazla yiyon:tokat:hain gonşu :oha:

A
Sen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömer:KK70: kayisi ye aç karnina ilik suynan:oha:daha napiyim:oha:
Hee sormaa:KK70::KK70::KK70: bacım bu gun cok kayisi yedim sogan suyuda ise yariycakmi cok merak ediorm bu gun ikinci gunuydu bakalm 1 hafta deniycem :KK67: ablasinin balısı seni

Back
X