Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçen sene kasımda 5te 5 diyeti yapmıştım ilk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün yumurta beşinci gün meyve günüydü meyve gününün akşamı açlıktan başım dönüyordu makarna yemiştim ertesi gün fark 2 kiloydu ama yataktan zor kalktım gözüm karardı çok kötü oldum sağlam bi kahvaltı yapıp kendime gelmiştim zor oluyor yani tek tip beslenmek bana yaramadı :KK51:

Sahur, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir kaç ceviz, bir dilim ekmek, bir kase cacık
İftar; , 1 kase mercimek çorbası, ızgara et ve tavuk, cacık, salata, bir ince dilim karpuz
Spor, 1 buçuk saat yürüdum

Geçen sene kasımda 5te 5 diyeti yapmıştım ilk gün patates ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün yumurta beşinci gün meyve günüydü meyve gününün akşamı açlıktan başım dönüyordu makarna yemiştim ertesi gün fark 2 kiloydu ama yataktan zor kalktım gözüm karardı çok kötü oldum sağlam bi kahvaltı yapıp kendime gelmiştim zor oluyor yani tek tip beslenmek bana yaramadı :KK51:

Hadi sebzede aç kalsan anlarım da, meyvede aç kalmayı nasıl başardııııııııııııın. :D

Ben bugün halk gününden aldım meyvelerimi markette. Yeşil erik, kırmızı erik ve nektar ile geçireceğim. Canım çekerse belki başka bir meyvede eklerim ama şuan için 3 tür yeterli geldii.

Canım pirinç lapası da şok diyet diye geçer ama ben verdiğimi geri almadım. Normal diyetine devam ediyorsun yine bittikten sonra. İstersen bekle biz pinkibal pinkibal ile bitirelim. Zaten bizdeki kilo değişimini falan görürsün. 5 gün zaten bugün 1.günü bitirdik biz.

Kaldı 4 güüün. -.-
Ewet bebegim su an cok acim durmadan sicak su icip duruorumbi yarin olsada gecsek su yesilliklere:dua::dua::dua:
EceZ EceZ ve pinkibal pinkibal dakka 1 gol 1 takimi yoldan cikarmışsinz:KK70:
He bacım napak bi ihtimal faydasini goruruk ins. :halay:
Valla beni pinkibal pinkibal yoldan çıkardı. :KK70: Ben yoksa normal sistem gidecektim. Baktım başlıyor bende gittim arkasından. :KK70:
anam kotu mu yaptik iyi :halay: gorucez 4 gun soona :eğlence: bizi kiskanip onlarda baslicaklar:halay::süslü::spor::KK4:

Beynimi doyuruyorum ben. :KK70: Şaka şaka bol bol su içiyorum. Bir de gece geç yatıp öğlen 3'te kalkıyorum o yüzden yemek saati olarak öğlen 3 akşam 8 arasında da ne kadar yiyebilirsin ki öyle düşün bide -.-
Hıı sırrını öğrendimmmmm :KK70:

Hadi sebzede aç kalsan anlarım da, meyvede aç kalmayı nasıl başardııııııııııııın. :KK70:

Ben bugün halk gününden aldım meyvelerimi markette. Yeşil erik, kırmızı erik ve nektar ile geçireceğim. Canım çekerse belki başka bir meyvede eklerim ama şuan için 3 tür yeterli geldii.
Yok gıı sebze doyurdu meyve de yaz meyvesi yoktu ki elma mandalina vardı onlar beni halsiz bıraktı bide o gün 1,5 saat yürüdüm pertim çıktı :confused:

Ewet bebegim su an cok acim durmadan sicak su icip duruorumbi yarin olsada gecsek su yesilliklere:dua::dua::dua:

He bacım napak bi ihtimal faydasini goruruk ins. :halay:
anam kotu mu yaptik iyi :halay: gorucez 4 gun soona :eğlence: bizi kiskanip onlarda baslicaklar:halay::süslü::spor::KK4:

Bol bol su iç canım. İçine bir şey katma ama. Zaten saatte 2ye geliyor. Mideni bol su ile şişir ve yat uyu. Zaten bu saatten sonra yemek yenmez ne yesen midene oturur. :*

pinkibal pinkibal

Ben ilk gün bu gruba geldiğimde, ilk gece resmen aç uyudum. Midem kazındıkça bardak bardak su içtim. En sonda da uyudum. Böyle 2-3 gece geçirdim. İlk günlerin zor oluyor. Direnmek için suyu kullan mutlaka.

Şimdi mesela tam 1 haftadır diyetteyim ve artık çok daha rahat başa çıkabiliyorum. Mesela su içmeden de gayet normal tokmuş gibi yaşıyorum gece saatlerinde.

O açlık hissi var mı? Hala var. Ama artık o kadar da önemli gelmiyor. Umursamıyorsun tartıda verdiğin kiloyu ve inceldiğini gördükçe. :)

Back
X