- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.881
Gonsunuz diye kiskandim.sende dalga gec benle
marlin18

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sıcak bugün sıkıcıNaber tubişkooo![]()
cok şükür Allaha başladınmi orucaaIyiiii cinim.senden nbrrrr
Malesf cnm oruc tutuodm bozldu lekecok sıcak bugün sıkıcı
cok şükür Allaha başladınmi orucaa
Karbonhidrati sıfır tutunca güzel kilo veriliyor canim ekmek pilav yimicezzyok anam yok ben ramazanda kilo veremiycem ben onu anladim![]()
Cnm orucluyken zor biraz gec yenuliyo actin canin cekiyo sonucta..yok anam yok ben ramazanda kilo veremiycem ben onu anladim![]()
Dalga geçmiyom kızGonsunuz diye kiskandim.sende dalga gec benlemarlin18
Valla bu dediğin ramazanda pek mümkün değil gonşuKarbonhidrati sıfır tutunca güzel kilo veriliyor canim ekmek pilav yimicezz![]()
Temem kabul ettim di
Özellikle protein ağırlıklı beslenince hem tok olunuyo hemde kas kaybi olmuyo bencde dengeli yemek lazimCnm orucluyken zor biraz gec yenuliyo actin canin cekiyo sonucta..
Iki kg falan versen yine guzel ramazandan sonra asilirsin insallah..
Zaten oructa ax kalcak halin yok ve emin ol ac kalarak kg vermek hic saglkli degl kas kaybi oluyo ve yediginde almasi cok kolay oluyo.. bizzat cevremde var on kg geri aldi azicik yemeyle.. insallah duzenin oturur daha ski yaparsn cnm
Normalde 3 kasik pilav yiyosak bi kaşik yirik bizde 2 dilim ekmek yiyosak yarim dilim yirinkkk gonşuuValla bu dediğin ramazanda pek mümkün değil gonşu
Gonşulaaaarr
Senin pattis ci kardeşin yok ortalıkta bugün. Tartildimi acaba merakla bekliyom kilo verdim için pattis yiyerekÖzellikle protein ağırlıklı beslenince hem tok olunuyo hemde kas kaybi olmuyo bencde dengeli yemek lazimhem ben çok az yersem psikolojim bozulur kiz yemek hayatin tadi
![]()
Ivit ornek olarak kendimi gosterebilirim dimi protein diyinceÖzellikle protein ağırlıklı beslenince hem tok olunuyo hemde kas kaybi olmuyo bencde dengeli yemek lazimhem ben çok az yersem psikolojim bozulur kiz yemek hayatin tadi
![]()
Kiz o uyyodurSenin pattis ci kardeşin yok ortalıkta bugün. Tartildimi acaba merakla bekliyom kilo verdim için pattis yiyerek
Yaa o dyet kolayda orucda nasl olrkiSenin pattis ci kardeşin yok ortalıkta bugün. Tartildimi acaba merakla bekliyom kilo verdim için pattis yiyerek
Valla bencede yemek siz hayat çekilmez kizzzÖzellikle protein ağırlıklı beslenince hem tok olunuyo hemde kas kaybi olmuyo bencde dengeli yemek lazimhem ben çok az yersem psikolojim bozulur kiz yemek hayatin tadi
![]()
Masallah saat 3 e kadar nasılKiz o uyyodursaat 3 e anca uyanir
çocunuu bağrına basar basar uyur
![]()