Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok anam yok ben ramazanda kilo veremiycem ben onu anladim :KK51::KK51::KK51::KK51:
Cnm orucluyken zor biraz gec yenuliyo actin canin cekiyo sonucta..
Iki kg falan versen yine guzel ramazandan sonra asilirsin insallah..
Zaten oructa ax kalcak halin yok ve emin ol ac kalarak kg vermek hic saglkli degl kas kaybi oluyo ve yediginde almasi cok kolay oluyo.. bizzat cevremde var on kg geri aldi azicik yemeyle.. insallah duzenin oturur daha ski yaparsn cnm

Cnm orucluyken zor biraz gec yenuliyo actin canin cekiyo sonucta..
Iki kg falan versen yine guzel ramazandan sonra asilirsin insallah..
Zaten oructa ax kalcak halin yok ve emin ol ac kalarak kg vermek hic saglkli degl kas kaybi oluyo ve yediginde almasi cok kolay oluyo.. bizzat cevremde var on kg geri aldi azicik yemeyle.. insallah duzenin oturur daha ski yaparsn cnm
Özellikle protein ağırlıklı beslenince hem tok olunuyo hemde kas kaybi olmuyo bencde dengeli yemek lazim:kk77:hem ben çok az yersem psikolojim bozulur kiz yemek hayatin tadi :deli:

Özellikle protein ağırlıklı beslenince hem tok olunuyo hemde kas kaybi olmuyo bencde dengeli yemek lazim:kk77:hem ben çok az yersem psikolojim bozulur kiz yemek hayatin tadi :deli:
Senin pattis ci kardeşin yok ortalıkta bugün. Tartildimi acaba merakla bekliyom kilo verdim için pattis yiyerek

Ivit ornek olarak kendimi gosterebilirim dimi protein diyince :D akla ben gelmeylim :D hem ac kalmayinca guzel besleninxe karbonhdratdan uzak durunca.kgdan azda gorunuyosun yani skilasion :)

Back
X