Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tuvalete kaktiydim kalkmiskene yaziyim dedim:oha::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK31: uzmani olmussun kizz tek tek okuyup aklima yazdm :kahve: :oha: bek bilgilisin:eğlence:ama kotu bi habarim var bu gun dietin 3. Gunu :kızgın: ve ben yapamiorum :işsiz: cunki ablamlar bizi zorla kendilerine getirdiler:kızgın: ne dediysem ne ettiysem ewde lalmayi basaramadm :KK67: uf cok canim sikkin napicam ben simdi:kızgın: iki gunum bosuna mi gitti gı bu gun cok dikkatli yesem dw :hasta: yarin gene dewam etsem :duduk: olug muhineo_O:dua::dua::dua:

Et var mı et diye sor. :KK70:

Ben valla 3 tavuk butu haşladım. Birini şimdi yicem. Yanınada 1 konserve light ton balığı açacağım. Balık + tavuk bugünkü menüm *-*

Kilom da 58.8'e düştü. *-*

Tuvalete kaktiydim kalkmiskene yaziyim dedim:oha::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK31: uzmani olmussun kizz tek tek okuyup aklima yazdm :kahve: :oha: bek bilgilisin:eğlence:ama kotu bi habarim var bu gun dietin 3. Gunu :kızgın: ve ben yapamiorum :işsiz: cunki ablamlar bizi zorla kendilerine getirdiler:kızgın: ne dediysem ne ettiysem ewde lalmayi basaramadm :KK67: uf cok canim sikkin napicam ben simdi:kızgın: iki gunum bosuna mi gitti gı bu gun cok dikkatli yesem dw :hasta: yarin gene dewam etsem :duduk: olug muhineo_O:dua::dua::dua:
ablan seloş degilmi guiii

Et var mı et diye sor. :KK70:

Ben valla 3 tavuk butu haşladım. Birini şimdi yicem. Yanınada 1 konserve light ton balığı açacağım. Balık + tavuk bugünkü menüm *-*

Kilom da 58.8'e düştü. *-*
Yaaaaa:oha::KK57: sen harikasinnnnnnnn kizim yaaa:KK67:ben ne oldum bilmiorum:KK61: sen dort dortluk yaptin :KK9: bravo valla supersin darisi banaaa:rolleyes: ay bi ellili kilolari gorzeydim cok istiorum yaa :KK74:
ablan seloş degilmi guiii
selloşibenim bi kucugum balım:KK69::spor:

Ölçtüm kendimi :KK49:
Göğüs: 88
Bel:73
Göbek:87
Kalça:97
Tek bacak basen:57
Dizle bacak arasındaki en kalın yer:37
14 haziraannnn :eğlence:

göğüs: 93
bel: 69
göbek: 80
kalça: 92
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :35
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 56
basen: 91

Yaaaaa:oha::KK57: sen harikasinnnnnnnn kizim yaaa:KK67:ben ne oldum bilmiorum:KK61: sen dort dortluk yaptin :KK9: bravo valla supersin darisi banaaa:rolleyes: ay bi ellili kilolari gorzeydim cok istiorum yaa :KK74:
selloşibenim bi kucugum balım:KK69::spor:

Harikayım da her gün 200 400 gidiyor sinir ediyor. :D

Ama sıfır spor yapıyorum tüm gün yatıyorum nerdeyse. Sporla destekleyebilsem kesinlikle günde daha çok verebilirdim.

Harikayım da her gün 200 400 gidiyor sinir ediyor. :KK70:

Ama sıfır spor yapıyorum tüm gün yatıyorum nerdeyse. Sporla destekleyebilsem kesinlikle günde daha çok verebilirdim.
Yokkkkk yavrum sen cok guzel verdin cok ozeniyorum:dua::dua:cok azimlisin:kızgın::kızgın::kızgın::oha:kac kilo vericen peki daha kac kiloya dusmek istiosun:spor::süslü:

Yokkkkk yavrum sen cok guzel verdin cok ozeniyorum:dua::dua:cok azimlisin:kızgın::kızgın::kızgın::oha:kac kilo vericen peki daha kac kiloya dusmek istiosun:spor::süslü:

Balım ben sakatlık geçirdim kızlar biliyor. Sakatlığımdan önce 54 kiloydum. 1.5 ay kadar yattım ve yedim sürekli iyileşmek için. Yağlı hamurlu şeyler de çok tükettim.

Şimdi 58'i gördüm ucundan geri. Yeniden 53-54e düşmek istiyorum.

Balım ben sakatlık geçirdim kızlar biliyor. Sakatlığımdan önce 54 kiloydum. 1.5 ay kadar yattım ve yedim sürekli iyileşmek için. Yağlı hamurlu şeyler de çok tükettim.

Şimdi 58'i gördüm ucundan geri. Yeniden 53-54e düşmek istiyorum.
Kilo yerleşmediği için kolay verirsin canım
Öyle zaten gram gram da olsa düşüyorsun
Ben en son 3 yıl önce 60 kiloydum ondan 63lerde sayıyorum :kahve: Takıma girmeden önce 69lardaydım :oha:

DSC_3227.webp

DSC_3232.webp

DSC_3233.webp

DSC_3235.webp

Kanki bak @Meggieee

Eklentiler

• DSC_3223.webp
    DSC_3223.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 46
58.8'deyken ki halimi çekmiş oldum. Bir de 55'leri görünce çekerim 3 kilo farkını görürüz.

EceZ EceZ tatlım çok iyisin biraz yanların var ama çooooook az
Bacakların da bi kaç cm incelse fıstık gibim olursun :super::super:

EceZ EceZ tatlım çok iyisin biraz yanların var ama çooooook az
Bacakların da bi kaç cm incelse fıstık gibim olursun :super::super:

Aynen balım bel incelir ondan yana sıkıntım yok. Belim hep inceydi zaten zayıfken. Tek olay bacaklarım işte dedim ya benim tüm kilo bacak ve alt bacakta. 55'e düşünce tekrar çekerim o zaman yine bakarız. *-*

Back
X