Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız sus taşlıcaklar seni şimdi gayet iyisin bence
Ben napam erimio gitmio 2 haftadır sabitim yerimde sayıom :işsiz::işsiz:

Hııı attığın menüleri görüyoruz tatlılar unlu gıdalar.. Bak SekerPancarii SekerPancarii 'da geçen dedi unu tuzu şekeri kestiğin anda istesende istemesende kilo veriyisin. Gerçekten de öyle ama. Ben unu diyette varsa anca tüketirim. Diyet harici tüketmiyorum bugün et günüm işte full et gidiyorum. Yarın meyve öbür gün yumurta. Protein ağırlıklı bir diyet yapmış olucam sıfır unlu sıfır şekerli ve sıfır tuzlu. Bakalım kaç gidicek son gün.

Kanki biraz şekeri unu azalt da vermeye başla artıkın sende. Günde 100 200 gide gide veriyoruz işte bizde. Her gün aynı olmuyor ama azalması bile güzel 5 Temmuza 53 kilo olurum dedim ama biraz fazla attım sanırım -.-
Ekmek yemiom ki cano şeker de hurma yiom 2 tane o kadar
İnan gün içinde başım dönüyo spor yapym dedim o kadar halsizim ki gerçi ramazanda spor yapmayın diyollağ ama ramazan bitince ayran diyetiyle vücudu şaşırtıp devam edicem, bana yememek yaramıyo ya aç kalıp az da yesem veremiyorum. Ben az ve sık yiyince veriodum :110:

Ekmek yemiom ki cano şeker de hurma yiom 2 tane o kadar
İnan gün içinde başım dönüyo spor yapym dedim o kadar halsizim ki gerçi ramazanda spor yapmayın diyollağ ama ramazan bitince ayran diyetiyle vücudu şaşırtıp devam edicem, bana yememek yaramıyo ya aç kalıp az da yesem veremiyorum. Ben az ve sık yiyince veriodum :110:

Ayran diyetini geçen de söyledin nasıl o kabız falan yapıyor mu?
Bu arada bugün benimde çok başım dönüyor. Aç da değilim neden bilmiyorum

Hııı attığın menüleri görüyoruz tatlılar unlu gıdalar.. Bak SekerPancarii SekerPancarii 'da geçen dedi unu tuzu şekeri kestiğin anda istesende istemesende kilo veriyisin. Gerçekten de öyle ama. Ben unu diyette varsa anca tüketirim. Diyet harici tüketmiyorum bugün et günüm işte full et gidiyorum. Yarın meyve öbür gün yumurta. Protein ağırlıklı bir diyet yapmış olucam sıfır unlu sıfır şekerli ve sıfır tuzlu. Bakalım kaç gidicek son gün.
Ne yiom be ne yiom :lülülü:
Çok az yiom ben tatlı da yemiom hem sen başka menüleri okuon ben sanıon :ıslık::ıslık:

Ayran diyetini geçen de söyledin nasıl o kabız falan yapıyor mu?
Ayranın içine mercimek nohut bulgur koyuon 4 kaşık ve 1 salatalık nane de koyuon tuz sarımsak atmıon. Kahvaltı yapıyosun ekmeksiz. Sonra 2 saatte bi içiyosun mesela 10da kahvaltı 12de 2de 4te 6da ve en son 8 de içiyosun bi kase. Ben 8dekini içemiyodum bile :kusmuk:
2 gün yapıyodum 1,200 gr falan veriyodum

Ayranın içine mercimek nohut bulgur koyuon 4 kaşık ve 1 salatalık nane de koyuon tuz sarımsak atmıon. Kahvaltı yapıyosun ekmeksiz. Sonra 2 saatte bi içiyosun mesela 10da kahvaltı 12de 2de 4te 6da ve en son 8 de içiyosun bi kase. Ben 8dekini içemiyodum bile :kusmuk:
2 gün yapıyodum 1,200 gr falan veriyodum

Ohaa çok iyi. Yeniden yapacaksan birlikte yapabiliriz. Regl ne zaman olursun

Balım ben sakatlık geçirdim kızlar biliyor. Sakatlığımdan önce 54 kiloydum. 1.5 ay kadar yattım ve yedim sürekli iyileşmek için. Yağlı hamurlu şeyler de çok tükettim.

Şimdi 58'i gördüm ucundan geri. Yeniden 53-54e düşmek istiyorum.
Canim benim cok gecmis olsun:dua::dua: bi daha yasamassn :dua::dua::dua: bende 56 olmk istoorum boyum 1.73 56 olunca sfr beden oluorum ben :dua: supaneke amin :dua::dua::dua: hedefleemize ulasiriz ins. :duduk:
ooo masallah size kizlarrr 4 bacimisimiz ne guzell yaaaa anamm banada dogurmamis 2 tane baciii daha cok kızıyorum benim 3 tane kizim.varr 3 bacilae onlardaaa SekerPancarii SekerPancarii pinkibal pinkibal
:halay: 5 baciyiz yavrim :KK76: 5 miz de zayiflik delisiyiz :KK11: birimiz sismancik olunca gozler onun ustune yogunlasio :kızgın: o kiside benim su an o_O ama cok kiz karxes olmk muhtesem :halay:@SekerPancari71

Canim benim cok gecmis olsun:dua::dua: bi daha yasamassn :dua::dua::dua: bende 56 olmk istoorum boyum 1.73 56 olunca sfr beden oluorum ben :dua: supaneke amin :dua::dua::dua: hedefleemize ulasiriz ins. :duduk:
:halay: 5 baciyiz yavrim :KK76: 5 miz de zayiflik delisiyiz :KK11: birimiz sismancik olunca gozler onun ustune yogunlasio :kızgın: o kiside benim su an o_O ama cok kiz karxes olmk muhtesem :halay:@SekerPancari71

Oluruz inşallah canım o değil de sen bugün ne yedin :D

Sabah aç veya tok farketmez; 1 bardak ılık suyun içine yarım limon sıkın ve için. Unutmayın gün içinde bol bol su gerekiyor bu kaçınılmaz bir durum.

İkinci olarak; akşam yatmadan hemen önce 3-4 kaşık yoğurdun içine yarım limon ve 1 çay kaşığı pulbiber katıyoruz. Bu sizin gün içinde aldığınız yağı eritecektir :KK34: Yan etkisi ise sürekli tuvalete kalkmak durumunda kalabilirsiniz :KK1:

Kızlar bu kürü uygulayan oldu mu hiç. Günlükleri inceliyorum da diyet yapan pek çok kişi yoğurt + limon + pubiber olayını yapıyor yatmadan önce.

Oluruz inşallah canım o değil de sen bugün ne yedin :KK70:
:hasta:Yaaa cokk kotusunnnnnnnn:silah::oha: sabah bi dilimdwn daha az :KK43: bi parca ekmek :işsiz: iki lokma yumurta yagda pisirmisdi:oha: uc catal peynir bi bardak acik cay :işsiz:bi kac tane domates salatalik iki tane zeytin:oha::kızgın: bidee:kızgın: bi lokma ekmege bal surdumo_O maffoldum ben biliorum:kızgın::oha: oglende uc tane eti tutku paket olarak diil tane olarak:KK48: iki tanecikde benimo:KK43::kızgın: cöp oldu diet yarin dewam etcem ama :63::kızgın:dietin 3, gunuymus gibim sankim:kızgın::sus::skandal:

Hee boyun 1.73:110:ne kaa uzun bi aplaa:deli: niden en kisa ben nideenn:D evet tek tombik pinkiş kalmişti doğumdan sonra ama görseniz şuan bilem fistik gibii :eek:

:hasta:Yaaa cokk kotusunnnnnnnn:silah::oha: sabah bi dilimdwn daha az :KK43: bi parca ekmek :işsiz: iki lokma yumurta yagda pisirmisdi:oha: uc catal peynir bi bardak acik cay :işsiz:bi kac tane domates salatalik iki tane zeytin:oha::kızgın: bidee:kızgın: bi lokma ekmege bal surdumo_O maffoldum ben biliorum:kızgın::oha: oglende uc tane eti tutku paket olarak diil tane olarak:KK48: iki tanecikde benimo:KK43::kızgın: cöp oldu diet yarin dewam etcem ama :63::kızgın:dietin 3, gunuymus gibim sankim:kızgın::sus::skandal:

Bırak ya yine tek kaldım neyse durmak yok yola devam. :D

Ben bugünü bitirdim hemen yazim:

Geç kalktığım için zaten sabah yok.

Öğle:

1 konserve light ton balığı
1 tavuk baget derisi haşlanmış

Akşam:

1 konserve light ton balığı
1 tavuk baget derisi haşlanmış

Akşam 2 baget yiyecektim. Bagetimin birisini tabağa koymuştum. İçeri gittim bi 10 dakika oyalandım geri geldiğimde baget yoktu. Allah allah dedim aradım taradım sonra suçluyu buldum. :olamaz:Kedim Çetin bageti tutmuş kaçırmış kenarda afiyetle yiyordu. O benim diyetimin son bagetiydiiiiiiiiiiiiii!!! :sinirli::sinirli: Neyse kedime feda olsun ne yapalım 1 baget eksik idare edicez artık. :KK70: :işsiz:

Böyle işte bide adaçayı ve bol su.

Back
X