Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bak iste anlamadigin icin gücendin halbuki bunu parteye sorsan sana bunun neden oldugunu söylerdi alinganlik yapiyorsun grupda yeni gelen bi kac kisi daha var dislama söz konusu bile olamaz arkadaslik platformu degil ki burasi ve de cocuk degiliz ki kilo vermek icin burdayiz kilo veren herkes candir kurallara uyan herkes candir
:KK12:Ben kilo veremiyom nolacah pehi:oha: :skandal:

Kızlar nolmuş böyle ya:işsiz:
Çok gereksiz atışmalar.:işsiz:
EceZ EceZ canım ben takıma yeni girdiğimde (ki 2 ay oldu) alışmakta zorluk çektim başta, yani senin gibi atak değildim. Bi makarna yerdim kızlar uyarırdı hemen alınırdım isyan ederdim ama mesela moon söylüyorsa moona ederdim isyan, hani ortaya laf dokundurmak hoş olmuyor. Zaten kızlar çok ılımlı, kavgadan uzak bir ortam burası. Mesajları okudum başkaları olsa mahaklle kavgasına dönerdi burası, bizim takım bildiğin dost topluluğu.
Parte gözlemlediğim kadarıyla soğuk biri, bak bende öyleyim. Ben arada Partenin mesajlarını alıntılarım oda cevap verir az çok analiz yaptım çünkü, bende soğuk yapılı biriyim mesela günaydın falan nadir yazarım pat diye mesajlara dalarım cevap veririm tubi kız hiç selam vermion der. Hani farkında olmuyorum. Bazen kızlar yazar mesela parte etiketler moon şekerpancarı sarraf esmerim nerdesiniz? diye ama ben alınmam unutmuş olabilir aklına gelmemiş olabilir bunlara alınmamak gerekir. Burası kavgayı alınmayı kaldırmayacak bir takım canım o yüzden sen partenin mesajını alıntılasan ne bileyim menüsüne yorum yapsan emin ol aynı samimilikte cevap alırsın.
Yani beni hiçe sayıyor, beni sevmiyor gibi düşünceler doğru değil. Huzurlu bir takımız huzurumuz bozulmasın
. :dua:
:dua:
:dua::dua::dua:

EceZ EceZ gıı sen benim mesajlarımı alıntılamasan menüme çemkirmesen :KK53:bende sana mesafeli olurdum canım. Yani mesela kova diye arkadaşımız var onunla pek bir iletişimimiz yoktu menüme güzel derdi teşekkür ederdim o kadar. Mesela şekerpancarının fit gardaşı da onun gibi sıcakkanlı bende ona karşı öyleyim biraz da karşımdakine göre şekilleniyorum canım. Pat diye mesajları alıntılıyorum falan :KK53:
Ben balım bitanem falan da yazmazdım hiç gıı burda alıştım ortamın sıcaklığından. :-)

Canım demene tabi ki gerek yok sonuçta bir insana ''kusura bakma'' demek bir nevi, kusurumuz olduysa kalbini kırdıysak seni üzdüysek affola demektir bilirsin. Zıtlaşmanın didişmenin kimseye faydası yok benim de yapım böyle ben kin tutan veya düşman belleyen bir insan değilim. Normal hayatta da böyle birisiyle bırak tartışmayı kavga bile etsem ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Ve karşımdaki insan da şaşırır dün ne yaptın bugün nasılsın diye.

3 günlük dünya, bende hayatımda çok şey yaşadım çok insan kaybettim. Ufak şeyler için kalp kırmanın anlamı yok bana göre. M e g g M e g g 'nin de dediği gibi herkesi mizacı farklı ben alınganlık yapmış olabilirim haklısınız.
valla didismenin kimseye faydasi yok evet ama birine gelip grupta kiskanc blmem ne saygiyi seviyeyi dusurup can skp iftira atmakta olmuyo malesef..
Okadar sey soyleyip konu grup degistirmene kadar geldikden sonra hic bisey yokmus gibi davranmak cok entrsan geldi..
Yani bir kbakma ile butun konu kapandimi ? Motiveye ihtiycm var o bu diyerek butunn soyledigin sozler kapandimi? Kimseye yapmadn zaten bana yaptn benm icin konu kapanmadi.. okadae sey soyleyp bisey yokmus gibi davranmak....

EceZ EceZ gıı sen benim mesajlarımı alıntılamasan menüme çemkirmesen :KK53:bende sana mesafeli olurdum canım. Yani mesela kova diye arkadaşımız var onunla pek bir iletişimimiz yoktu menüme güzel derdi teşekkür ederdim o kadar. Mesela şekerpancarının fit gardaşı da onun gibi sıcakkanlı bende ona karşı öyleyim biraz da karşımdakine göre şekilleniyorum canım. Pat diye mesajları alıntılıyorum falan :KK53:
Ben balım bitanem falan da yazmazdım hiç gıı burda alıştım ortamın sıcaklığından. :-)

Buzdum erittiniz beni de diyosun. :21:

Ben öyleyim ya sizi motive ederken kendimi de motive etmeye çalışıyorum. Diyete başladığımdan beri her gece aç uyuyorum. 3 ay boyunca homili gırtlak un tuz şekerli ne varsa yedim şimdi bir anda bırakmak çok zor oluyor. Yatmadan önce mutlaka yazdıklarınızın hepsini okuyup öyle yatıyorum ve diyorum ki yat uyu kızım tek aç gezen sen değilsin bak millette kıvranıyor. :D

valla didismenin kimseye faydasi yok evet ama birine gelip grupta kiskanc blmem ne saygiyi seviyeyi dusurup can skp iftira atmakta olmuyo malesef..
Okadar sey soyleyip konu grup degistirmene kadar geldikden sonra hic bisey yokmus gibi davranmak cok entrsan geldi..
Yani bir kbakma ile butun konu kapandimi ? Motiveye ihtiycm var o bu diyerek butunn soyledigin sozler kapandimi? Kimseye yapmadn zaten bana yaptn benm icin konu kapanmadi.. okadae sey soyleyp bisey yokmus gibi davranmak....
Guzel gözlü kadınnnn:oops: :KK60: uzulmus araya kaynasmak istemis :KK22: gozlerinin hatrina:KK74: unut olanlari :dua::dua::dua::dua:

Buzdum erittiniz beni de diyosun. :21:

Ben öyleyim ya sizi motive ederken kendimi de motive etmeye çalışıyorum. Diyete başladığımdan beri her gece aç uyuyorum. 3 ay boyunca homili gırtlak un tuz şekerli ne varsa yedim şimdi bir anda bırakmak çok zor oluyor. Yatmadan önce mutlaka yazdıklarınızın hepsini okuyup öyle yatıyorum ve diyorum ki yat uyu kızım tek aç gezen sen değilsin bak millette kıvranıyor. :KK70:
Mesela sen menülerime saydırıyorsun bi makarnama bi püskevitime laf yapıyorsun hiç alınıyom mu:lülülü::KK53:
Alınmam yirim kimseyi ilgilendirmez:oha:
Mesela çok iradelisin kaçamak yapmıyorsun ama seni övmüyorum kötü müyüm şimdi ben:sinirli:
Kimseden onay bekleme, sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Sen kendinden memnunsan sorun yok zaten, bu takımda alınmaca gücenmece yohh :duduk:

Back
X