- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.881
evet şimdi benim aklima da o geldi olabilir oyleSebze et o kadar zorlamıyor yumurta günü de fena değil tok tutuyor önemli olan meyve, istersen onu son güne al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şimdi benim aklima da o geldi olabilir oyleSebze et o kadar zorlamıyor yumurta günü de fena değil tok tutuyor önemli olan meyve, istersen onu son güne al
giz bu internet nere gidip geliyyyyMerebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu
stresden kilo aldim
uf cok mutsuzum verdigm kilo geri dondu
61.7yim su an
gafayi yicem
sohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmmMerebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu
stresden kilo aldim
61.7yim su an
gafayi yicem
boşunami ac geziyomm ben simdikksohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm![]()
valla bana kalirsa bisey olmaz ama detoksu bozarmi ona bisey diyememkizlarr yaa bu sebze gününde sadece 1 kasik yagla bol soganli sarimsakli domatesli kabaak pisirsem yesem nolur
Canım benim kimseyle sorunum yok takımı seviyorum. Ama bana verilen cevaplar doğrultusunda cevaplar veririm bundan sonra o kadar yaniM e g g aşk olsunn tamm sen birascıkın alingansn wi ar biliyohh ama bende kizlarin samimiyetinden eminim canimcim ya yapmaaa emiii hadi sevv bziiiii bas bağrınaaa bağrınaaaaaaaa
![]()
valla bana kalirsa bisey olmaz ama detoksu bozarmi ona bisey diyememSekerPancarii soylesinn o soylesin hadi soylesin söyle iste siyle bize aydinlat biziiiiiuu
Evet moon haric dedim seni sevirem ondan sen haric didim giihiç yakismionuz siz birbirinize partiş menimmm gankammmmmm
mennnn hariçç
Eve sokmuom o derecesuuuusssssssssss daha fazla gonusmaanutellaa diyi yaaaa essegin aklına garpiz gabığı getiriiyyyyyy
yohh giz ne uyhusuuuu kizima kakk yaptim bid ekemik suyu yaotim uyuttum anamla bacilarlanla konusyum ancahh geldim iste![]()
bende diyim bi eksikk vaa senmissinMerebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu
stresden kilo aldim
61.7yim su an
gafayi yicem
Gelllllll canım barışakask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyy![]()
HHAH taammmamm daha fazla dayanamiyciimm bu guzel opucuklereGelllllll canım barışak![]()
Bence bişey olmaz. Diyeti hepten bozmaktan iyidirkizlarr yaa bu sebze gününde sadece 1 kasik yagla bol soganli sarimsakli domatesli kabaak pisirsem yesem nolur
Menden gurtulamazsin yaşil göslü gizzSaka sakaa degilsnnnnnn yahunda fit anne olucann kurabiye yeme amakendimede soyluorm bunu
senin giskanmadigin bisi yokkibiktmmmmm sendennnn dus yahamdan kara kizxzzz
İkinisde menemsinizhiç yakismionuz siz birbirinize partiş menimmm gankammmmmm
mennnn hariçç